Lunin horoskop napoveduje turbulenten teden

V ponedeljek vas bo težko spraviti v slabo voljo, saj se bo luna sprehajala po znamenju dvojčkov, kar prinaša jasnost in razposajenost. Še boljše počutje pa vam prinaša ugodna konjunkcija. Lažje se boste prilagajali drugim, saj boste bolj razumeli njihove instinkte in odločitve. Izpeljete lahko pomembne finančne posle, ki se nanašajo na varnost v prihodnosti. Bodite previdni ter upoštevajte tudi mnenja drugih.

Torek z Mlajem v raku in Sončevim mrkom ne bo najbolj ugoden dan. Čustva bodo privrela na plano, povečala se bo občutljivost in težko se boste zbrali ter končali kar je potrebno končati v smeri napredka. Bolj se boste zapirali vase in se na trenutke celo smilili sami sebi. Izkoristite čas za kakšno meditacijo ali masažo, kar vas lahko prebudi v pozitivni smeri.

V sredo boste romantično naravnani in željni ljubezni.

blankResne, trde teme vas ne bodo zanimale, bolj vam bo ustrezala topla energija in zelo vam bo prijal kakšen kompliment, seveda iskren. Domače okolje bo vir vašega navdiha in občutka varnosti, ki vam bo še kako pomemben.

Četrtek bo dan, ko se bodo napete energije razblinile, saj luna prehaja v pogumnega leva. Prihajajo možnosti, da se podate v napredek in višje cilje. Obremenitve se bodo umaknile, prihaja čas akcije in pozitivnih namigov, ki vas bodo razveselili. Na poslovnem področju boste tudi v petek odlično pripravljeni, tako da vas tokrat nič ne bo moglo presenetiti. Razjezili se boste samo ob počasnosti in neodzivnosti, nekaj težav vam lahko povzroči tudi prilagajanje.

V soboto in nedeljo vas bo ves čas preganjala misel, da morate vse dokončati do potankosti, saj se bo luna sprehajala po znamenju device. Resnost, vestnost in natančnost vas lahko odvrnejo od kakšnega spontanega koraka ali povabila na bučno zabavo. Posvečali se boste sebi in svojemu telesu. Za poglabljanje v čustvene zadeve ne boste imeli dovolj energije, kakšen zaplet boste raje ignorirali.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!