Tedenski horoskop 7.10. – 13.10.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V teden boste stopili polni polni upanja

V teden se boste podali s številnimi cilji. Energija Sonca v znamenju tehtnice vas bodo povabile v prijetna ljubezenska doživetja. Prepletali se boste topla energija in strast, saj vas bo objela Venera v znamenju škorpijona. Prebujeni bodo notranji občutki, poveča pa se lahko tudi vaša želja po avanturah, tudi takšnih kratkoročnih.

Povečana bo tudi želja po zaslužku, zato si boste taktično zastavili nove cilje, pri tem se na tuja mnenja ne boste preveč ozirali, saj boste globoko prepričani v svoj prav in seveda zelo pogumni. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete levi, device in tehtnice. Nekaj težavic pa se lahko naniza rojenim v znamenju ovna, dvojčkov in raka.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vpliv planetov se bo v tem tednu dotaknil zdravstvenega področja. Nakazuje se vam nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Vsako odlašanje vas lahko popelje v težave. Dobili boste goro kreativnih zamisli, potrebno jih bo le še udejanjiti. Tokrat ne razmišljajte o posoji denarja, saj bi si s tem samo nakopali težave in se nekomu zamerili. Raje rokujte s tem kar imate.

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na prvo mesto stopajo čustva, ki jih bo še dodatno razburkal vpliv Venere v znamenju škorpijona. Začutili boste občasno nezadovoljstvo in nemir, še posebej sredi tedna, ko se bo zvrstilo nekaj nejasnih situacij, na katere ne boste imeli vpliva. Preostalo vam bo le, da se prepustite. Največ napetosti in kočljivih situacij boste deležni z moškim spolom, še posebej s tistimi, ki razmišljajo drugače od vas.

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če vas čaka delo se boste morali v sredini tedna, ko se bo luna sprehajala po znamenju rib poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V zadnjih dneh tedna boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na vaše odnose v poslovnem svetu. Tudi finance vam tokrat ne bodo povzročale večjih težav, saj jih boste znali razporediti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energije tega tedna vam prinašajo tudi dvome in nedorečenosti, saj boste z močno strastjo želeli prodreti, vendar preveč hitro in nepremišljeno. Ni se lahko navaditi na opazke nekoga, ki vas še vedno ne razume ter vztraja pri svojih odločitvah. Pričakovali boste, da se bo vse skupaj razvilo na enostaven način. Najbolj priporočljivo je, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se usmerite vase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na vidiku so radikalne spremembe, ki vam jih bo v prvih dneh tedna ponudila kombinacija planetov. Prinesle bodo večjo stabilnost in bogatejšo vsebino v vašem življenju. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov. V nedeljo se boste znašli v takšni naglici, da boste pozabili, kaj ste že naredili in česa še ne.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Teden pred vami bo od vas zahteval večjo mero prilagajanja. Pojavi se lahko nekaj neupravičenega ljubosumja, ki vas bo še posebej v sredo in četrtek večkrat spravilo v slabo voljo. Nikakor ne napadajte, dokler ne preverite vsega, kar slišite, saj lahko zaradi določenih aspektov pride do izkrivljenih informacij in napetosti brez realnega vzroka. V nedeljo boste bolj budni. Obetata se vam aplavz in priznanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste v tem tednu na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pravi smeri. Izločali boste tudi ljudi, ki želijo od vas le koristi, sami pa gledajo le nase. Zaupajte vase in v svoje ideje, saj boste tako bogatejši in pogumnejši na vseh področjih. V vaši hiši spolnosti se bo Jupiter dotaknil tudi vaše seksualne plati, ki bo konec tedna bogatejša.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odkrili boste nove globine, nove cilje in nove načine, ki vam bodo bolj pisani na kožo v vsakodnevnem delovanju. Pozvani boste, da svoje ideje tudi poudarite, brez tega tudi uspeha ne bo v tolikšni meri, kot pričakujete. Žetje sadov dela vam je nakazano v zadnjih dneh tedna, takrat se vam bo okrepila tudi vaša odločnost. Močno boste čutili tudi vpliv Lune v znamenju ovna, fizično in psihično.

 
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu se vas bo dotaknil vpliv Merkurja v znamenju škorpijona, ki vam bo pripomogel k bolj odprti komunikaciji. Večkrat boste koga še dodatno presenetili s svojo prodornostjo in dokazali, da ste sposobni nalog, ki vam jih bodo dodelili. Vaše življenje bo konec tedna ubralo nekoliko bolj nenavadno in nepredvidljivo pot, kar vam bo pisano na kožo. Komunikacija bo najbolj izrazita v nedeljo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sonce v tehtnici bo v tem tednu še dodatno poudarilo vaše prijetne atribute in vas popeljalo v svet ustvarjalnosti. S težavo se boste sicer prilagajali situacijam in hrepeneli po svobodi in individualizmu. Če boste postavljeni pred konkreten izziv, lahko bijete sami s sabo konkreten notranji boj. Po eni strani si boste želeli razvoja, vendar se boste morda ustrašili možnih posledic.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Venera v škorpijonu vam na ljubezenskem področju prinaša veliko zapeljivih pogledov, povezanih predvsem z osebami iz preteklosti, vendar se na vse to ne boste več ozirali, saj ste zadeve v večini razčistili. Sedaj je čas, da spremenite svoje principe in si ustvarite več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Vaša razigranost vam bo konec tedna pričarala sproščene dni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nove ljubezni vas v tem tednu ne bodo zanimale, raje se boste ustavili pri preizkušenih osebah. Delo bo dobilo pozitiven pridih v drugi polovici tedna, saj se boste ustrašili za prihodnost. Mars in Venera prinašata proti koncu tedna nekaj zmede in nejasnosti v vaše življenje, poleg tega bo na preizkušnji vaša potrpežljivost, kar bo najbolj prišlo do izraza v nedeljo.