Tedenski horoskop za obdobje 30.3.-5.4.2020 napoveduje budne korake

V teden se boste podali s prijetno energijo Sonca v znamenju ovna, zato boste vse krute, težke in boleče situacije nekoliko lažje sprejemali. Čeprav se bo vse odvijalo hitro, nestrpno in nepredvidljivo, boste ohranili svoj razum na pravem mestu.

Tedenski horoskop za obdobje 30.3.-5.4.2020

Čustvenih poletov in rešitev v tem tednu ne pričakujte, saj bodo planetarne pozicije onemogočale spontanost.

Mars se v tem tednu zavihti v znamenje vodnarja, zato boste začeli razmišljati bolj napredno. Prisotnega bo manj kompliciranja in obžalovanja. Trdni in stabilni se boste znali ravnati po pravilih in biti zadostni sami sebi.

Največ sreče v tem tednu pričakujte strelci, kozorogi in ribe, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju dvojčkov, raka in device.

Preberite tudi STRAH, KAKO GA PREMAGATI IN SE SOOČITI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikakor ne boste razumeli, kako nekdo, ki vam je zelo blizu preprosto ne razume vaše situacije. Vse skupaj bo izrazito, zato ne pripisujte preveč pozornosti zavijanju z očmi. V zasebnem odnosu ne pozabite na majhne pozornosti, saj je pred vami drugo polovico tedna čas obarvan z romantiko. V soboto boste dobili namig glede nadaljevanja aktualne zgodbe, kljub temu boste brez pravega zagona, preveč obremenjeni z raznimi situacijami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna lahko pričakujete srečne okoliščine na področju ljubezni, saj bo v domačem okolju prisotnih veliko iskric. Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar bo zaznati potrebo po lastnem odmiku. Stik z naravo lahko močno izboljša počutje in vas popelje v bolj stabilno počutje. Tokrat ste lahko povsem mirni, saj se zadeve premikajo tako, kot ste si zastavili. Imeli boste dovolj pravih dokazov, večkrat se boste znašli v stabilni situaciji in na koncu boste tudi imeli zadnjo besedo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh tedna boste kljub temu, da se Mars zavihti v znamenje vodnarja bolj sočutni in imeli boste željo pomagati tistim, ki niso tako zadovoljni kot vi. Znova vam bo v četrtek pričelo nihati razpoloženje, kar bo zelo očitno. Zoprno vprašanje prihaja v najbolj kočljivem trenutku, zato pazite, kako boste izrazili svoje mnenje. Zastavljate si visoke cilje, saj preprosto želite več, kar pa trenutno zaradi ostalih razmer žal ne bo izvedljivo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V tem tednu se vam bo dogajalo, da boste govorili na glas, a se s sogovornikom ne boste pravilno razumeli. Pametno izkoristite svoje prednosti in rešite nastalo situacijo. Uporabite konec tedna nakopičeno fizično energijo in odpravite se na sprehod. V domačem okolju bo dovolj časa za vse, kar ste si pred kratkim zastavili. V ljubezni se čim prej prilagodite, predvsem zato, ker je povsem jasno, kaj si vi želite, sicer pa to ni edino kar je pomembno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V tem tednu boste zelo hitro dojeli, kaj je pomembno in kaj ne. Zato se boste z veseljem tudi izpostavili in svoje mnenje tudi z veseljem delili. Ljubezenske poti so vam tokrat odprte, zato je smotrno da se spustite v besedno pravljico, ki obeta dober razplet. Vedno se borite za to, da vas upoštevajo, tokrat pa nikakor ne boste našli pravega načina. Odnosi v družinskem okolju bodo večinoma prijetni, ali pa bodo zahtevali od vas, da se nemudoma prilagodite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več naredite v tem tednu za svoje zdravje in počutje, ker bo vaša vitalnost na zelo nizkem nivoju. Počnite tisto, kar si želite in potrebujete in ne to, kar mislite, da je nujno narediti. Kombinacija planetov vas bo sredi tedna opozarjala, da ne verjemite vsaki izrečeni besedi, da bodite na realnih tleh in da poglejte, kakšne so zadeve v realnosti. Pazite v odnosu z nasprotnim spolom, ne dovolite, da bi vaša čustva še naprej nihala, kot se je to dogajalo do sedaj, raje zbistrite svoje misli.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bo vam škodilo, da se v tednu pred vami nekoliko umirite in poglobite vase. Nenehno se vam vrtijo enake zadeve, saj preveč vztrajate pri določeni zadevi. Morda je najbolje, da se tudi posvetujete z nekom, ki vas dobro pozna. V ljubezni zavlačujete, pri finančnih zadevah pa ste, prav nasprotno, kljub situaciji preveč nepotrpežljivi. Če ste nezadovoljni, potem se pozanimajte, poskusite izvedeti, kako bi lahko določeno situacijo spremenili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izogibajte se v prvih dneh tedna v domačem okolju zapletenim ljubezenskim pogovorom, ki prinašajo le nezadovoljstvo. Glede osebnega napredka ste odločni kot že dolgo ne. Konec tedna boste končno sproščeni in dokaj hitro boste pozabili na nekaj sitnosti, ki so vas obremenjevale. Končno se povezujete s pravo energijo, ki vam odkriva tudi to, kar se dogaja globoko v vaši podzavesti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vse bo v prvih dneh tedna obtičalo na pol poti, tudi zato, ker ste neodločni in vas mika preveč zadev hkrati. Odločite se za pomemben korak, posebno če razmišljate pomembni temi. Določena situacija se vam prepogosto ponavlja, resnice pa še niste pripravljeni slišati in upoštevati ter namesto tega iščete neke bližnjice, ki pa niso najbolj priporočljive. Občutljivi boste in zato boste tudi v nedeljo oklevali glede pomembnega pogovora na ljubezenskem področju. Na zadeve poglejte iz različnih zornih kotov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potovanje planetov vam v tednu pred vami prinaša mir in zadovoljstvo. Povečana bo vaša želja po tem, da postanete bolj stabilni. Konkretno zavrnite tisto, kar vam ne ustreza, nihče vam ne bo zameril. Bližnjice in ovinkarjenja bodo zelo slaba izbira. Čim prej se konec tedna pripravite na pomembne opravke in odločitve, zberite vse, kar boste potrebovali. Ne dovolite, da bi vas preverjali glede nečesa, kar še predobro poznate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh tedna bodo na vrsti stare teme in težave in tokrat morda celo nimate dovolj moči, da bi jih premostili na enostaven način. Čim prej uredite le najnujnejše, vse ostalo pa bo prišlo spontano. Nasvet, ki vam ga bo dal nekdo, bi morali tudi sprejeti, namesto da le prikimavate in potem delate po svoje. Nekoliko boste nemirni, saj se ponavlja nekaj, česar še niste rešili. V zadnjih dneh tedna prehajate v bolj stabilno obdobje, ki vam prinaša novosti in zadovoljstvo. Čas bo namenjen tudi počitku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lahko načrtujete nekaj novega, še posebej na zasebnem področju. Škoda je, da bi svoj čas zapravljali na nekoristen način. V družinskem okolju bo končno več razumevanja. Dovolj časa boste imeli za odločitev, toda čutite, da bi vam bilo v dvoje veliko lažje. Obstaja več načinov, da se umaknete iz okolja, ki vam morda ne ustreza več. Ne pretiravajte, ker se bodo zadeve sčasoma uredile in zgladile. Zato se umirite in prilagodite.