Tedenski horoskop 29.7. – 4.8.2019

Tedenski horoskop
Tedenski horoskop

V tednu pred vami se obetajo zanimive energije.

Mlaj bo sredi tedna prebudil vaše speče srce. Željo po tem, da naredite nekaj zase ter se iztrgate iz primeža obremenitev. Merkur, ki se bo v četrtek začel gibati v direktni smeri vas bo razbremenil pred neuspehom in slabimi mislimi in vas popeljal v večjo učinkovitost.

Venera in Mars v znamenju leva bosta čudovita popotnica za tiste, ki ste ranjeni ali razočarani. Tokrat ne boste več zadržani in sramežljivi, ampak prodorni in samozavestni. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, raki in strelci, nekaj smole pa se obeta levom, škorpijonom in vodnarjem.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odpočili si boste od napornega tedna in se v nove dogodivščine podali s svežimi energijami. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu. Velika večina vas bo obremenjena s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben na čustvenem področju. Imeli boste priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo sprostilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaša psihična nestabilnost se počasi umika vstran. Kljub temu, da bo večino zajela utrujenost, boste imeli dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi. Nekaj lenobe vas bo kljub temu spremljalo, zato se boste ob večerih predčasno odpravljali v posteljo, kar bo koristilo tudi vašemu organizmu, ki vam bo hvaležen. Odzovite se povabilu, ki bo simpatično.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa stojte za svojimi trditvami in jih negujte. Aktivnosti povezane z pravom, potovanji ali izobrazbo, bodo povzročile kar nekaj stresa. Pričakujte informacijo, ki vas bo presenetila! Predlagali boste nekaj, kar je mogoče, da bo zavrnjeno. Pravočasno pripravite vse podrobnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V teh dneh vas bodo vabili na zabave. Vse skupaj bo pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko samo izkoristil. Raje ostanite zvesti in se le malce besedno pozabavajte z njim. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste končno premaknili z mrtve točke, ter začeli sproščeno funkcionirati. Sedaj je čas, da greste ven in spoznate nove ljudi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sreda vam prinaša spremembe. Seznanili se boste z novostmi, ki vam bodo omogočile lažjo pot. Niste mirni, posebno zato, ker nikakor ne morete uskladiti vseh družinskih in delovnih obveznosti. Tudi v ljubezni se zapleta, saj si želite več kot le besede. Partner pa je trenutno v nekem svojem svetu, kar vam ne bo všeč. Kljub temu se nikar preveč ne spogledujte izven domačega okolja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če ste si še pred kratkim želeli z nekom ponovno vzpostaviti odnos, se boste tokrat odločili drugače. Z lahkoto se boste odtrgali od starih vzorcev in se usmerili k grajenju bolj stabilne prihodnosti. Ljubezni boste posvečali veliko časa in energije, saj boste v odnosih želeli ustvariti kvaliteto. Proti koncu tedna se bodo dvomi počasi razblinili in vi boste postali bolj samozavestni in hkrati zaupljivi do svoje ljubljene osebe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti. Odpira se nova možnost glede dela, ne bo vas motilo niti to, da ste že preobremenjeni. Konec tedna boste deležni presenečenj s strani ljubljene osebe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preobrati se bodo v sredo in četrtek vrstili eden za drugim. Popolnoma od vas bo odvisno, čemu boste sledili in zakaj. Pozitivna energija, ki vas bo obdajala v ljubezni, vam bo prinesla mnogo čarobnosti. Če ste v odnosu, ki vas ne osrečuje, imate sedaj odlične možnosti, da se s to osebo pogovorite in izpostavite tisto, kar je najbolj moteče. Vzpodbujal vas bo vpliv Venere.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Imate sijajno možnost, da bi spremenili določene navade. Končno se boste izkazali, posebno če ste dolgo razmišljali o tem, kaj in kako bi povedali določene zadeve. V soboto in nedeljo boste veliko bolj sproščeni. Želeli si boste sodelovanja, a boste stvari videli preveč po svoje, poleg tega pa ne boste imeli nobene želje po prilagajanju. Samski se boste spraševali, kaj delate narobe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V dneh, ki so pred vami boste dobesedno zacveteli. Prijeten vpliv Sonca v znamenju leva vas bo povsod postavil na prvo mesto, tudi pri ljubezenskih zadevah, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste s partnerjem čudovito razumeli. Pogovarjala se bosta tudi o svoji prihodnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločali se boste o priložnostih, ki so se pojavile že nekaj časa nazaj. Nikar jih preveč ne analizirajte, raje se jim spontano prepustite. Hladnost, ki je bila prisotna v odnosih se počasi umika vstran. Zaživeli boste v pravem pomenu, kar bodo opazili tudi prijatelji. Skupaj se boste odpravili novim dogodivščinam naproti. Zadnji dnevi v tednu bodo namenjeni še posebej samskim, ki vas bodo obletavale osebe nasprotnega spola.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Venera vas bo usmerjala v poglobljene pogovore, ki bodo rešili marsikaj, kar je bilo motečega in obremenjujočega. Vezani se boste posvetili tudi partnerjevim željam in s tem izboljšali situacijo. Samskim se najbolj ugodno obdobje nakazuje v ponedeljek in torek, ko boste s polno paro izžarevali svojo privlačnost in privabili v svoj krog nove ljudi nasprotnega spola.