V teden boste stopili harmonično razpoloženi

Mlaj bo tisti, ki bo čudovito obarval začetek tedna in vas popeljal v umirjene odločitve. Zaželeli si boste nege, toplih besed in romantičnih podvigov. Ker pa se bo Venera sprehajala po znamenju strelca, bo vse skupaj sproščeno. Spontano, vendar na področju ljubezni nič kaj dorečeno.

V četrtek se Merkur začne gibati retrogradno, zato skušajte pomembne zadeve izpeljati še pred tem premikom, ki prinaša napetost, nervozo in povečano strast. Sonce v znamenju škorpijona bo doprineslo k zanimivemu dogajanju, ki se bo iz čustvenega, širilo tudi na ostala področja.

Bolj boste prepričani vase in tekmovalno nastrojeni, seveda v smeri zmage. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete ovni, biki in device, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju dvojčka, škorpijona in strelca.

Potrebujete hiter odgovor, vprašajte Čarobno kroglo!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Sami sebi boste v ponedeljek, ko vas bo spremljal Mlaj privoščili le najboljše. Nič hudega, če boste več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Usmerite se le na tisto, kar dobro poznate. Srčne zvezde vas bodo popeljale konec tedna do tega, da bi več tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi. Hitrosti vam v nedeljo ne bo primanjkovalo, na bistvo se boste pa težko osredotočali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna vas bo spremljala sreča, zato čim prej izrazite svoje misli. Vaše fizično počutje bo na zavidljivi ravni, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tudi v ljubezni boste odločnejši. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko spremenite. Zlahka se boste o nečem pomembnem odločili, ker pravzaprav želite zaključiti. Za vsako ceno boste v soboto in nedeljo iskali simpatično družbo in podporo.

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihajajo nihanja, vendar ostanite s pomočjo Mlaja v ponedeljek odločni do konca. Kmalu se bo izkazalo, da je bila to prava odločitev. Začnite se več gibati, ni še prepozno da nadoknadite, kar ste v preteklem obdobju zamudili. Več kot uspešno se boste prilagodili prijateljem. Veliko boste komunicirali, ob tem pa ne boste pozabili na druge pomembne obveznosti, ki so pred vrati. Čas je primeren da izvedete večji nakup, ki ga planirate že nekaj časa.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ponosni boste nase, saj prehajate v obdobje povečane motivacije. Uspešni ste ravno zaradi tega, ker razmišljate z lastno glavo in se ne ozirate na malenkosti. Nasprotno pa lahko v ljubezni dosežete več, če boste tolerantni do potreb partnerja. Zaupajte bližnjim, pazite glede stroškov, preverite, kaj ste se dogovorili v službi. Raztresenost, s katero se boste v petek lotevali poslov, bo vašo okolico obarvala z zaskrbljenostjo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Globoke spremembe, ki jih že dlje časa nosite v sebi, se bodo z ugodno luno v strelcu uresničile. V družbi boste preveč razglabljali o svojih delovnih idejah in dosežkih. Pazite, ker mnogi preprosto ne pridejo do besed, nato postajajo nevzdržni. Skušali si boste odgovoriti na zapletena vprašanja, ki vas že dalj časa mučijo. V nedeljo ne pričakujte pretirano veliko soglasja z ljudmi, s katerimi boste v stiku. Nekoliko boste neodločni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi v večji družbi. Najbolje se počutite z ljudmi, ki so se pripravljeni pogajati o skupnem preživljanju časa. Pomembno bo, da ne zapravljate preveč denarja, saj niste tako močni, kot kažete. Pravzaprav vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, kje ste najšibkejši. Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj bodo o vas povedali drugi, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in se zraven še prijetno počutili. Dovzetni boste za vse spremembe, ki se bodo dogajale v vaši okolici. Strastna srčna energija vas povezuje z nekom, s katerim se le fizično privlačita, kar ne bo dovolj za vas. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej, kar je prava pot k neobremenjenosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če bi ves čas prehitevali, bi se znašli sredi nenavadne situacije brez mogočega izhoda. Morda boste imeli sredi tedna ko bo luna v strelcu celo srečo, da se rešite iz negativne finančne situacije, v kateri ste se znašli. Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših ali nadrejenih. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Tokrat morate popustiti, če si ne želite nakopati zamer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših obveznosti. Vsak začetek je težek, zato bodite pametnejši in prvi popustite v komunikaciji, ki bo kmalu prešla na drugo stopnjo. Nagnjeni boste k temu, da stvari zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, saj ste trenutno v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite, ali vas takšen pristop vodi do napredka. Nedelja vam prinaša prijeten trenutek v dvoje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zbistrili boste misli in ohladili nemirno srce. V službi vas bo namreč nekdo pošteno razburil, saj se ne bo držal dogovorov. Napetost v odnosu s partnerjem bo popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti. Potrebujete krajši premor, da bi se končno odločili glede zadeve, ki je za vas pomembna in jo načrtujete. V petek boste iskali bližnjice in lažje poti. Nekaj premišljenosti vam ne bo odveč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V tednu pred vami boste čutili močno potrebo po druženju s prijatelji. Pustite vse možne obveznosti in se podajte v prijeten pogovor, ki prinaša pomembne odgovore. Pozorno prisluhnite sebi, svojim potrebam in željam. Neučakani boste proti koncu tedna, čeprav situacija niti ne bo tako slaba. Umirili se boste tudi ob predlogih zanimivega znanca, ki bi se vam rad približal. Zaradi planetarnih vplivov boste morali biti v nedeljo previdni in premišljeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če se imate namen z nekom poslovno povezati, najprej dobro razmislite, kaj vam to prinaša in kaj lahko v najslabšem primeru izgubite. Odločitve bodo hitre, saj se bo Merkur sredi tedna začel gibati retrogradno. Nikar sedaj ne vrzite puške v koruzo, saj imate odlične možnosti, da se soočite s pomembno nalogo. Vaše počutje bo v nedeljo nekoliko nihalo. Zasuti boste z urejanjem zadev, nekaterih celo povezanih s preteklostjo.