Tedenski horoskop za obdobje 23.3.- 29.3. 2020 napoveduje soočenja

V teden se boste zaradi Sonca, ki se sprehaja v znamenju ovna ne glede na situacije podali z večjo mero poguma in upanja. Lažje se boste oddaljili od žalosti in raznih nakopičenih strahov. Prihaja tudi nekaj zaletavosti, zato bodo vaše besede hitrejše od vaših misli. Sočutje tokrat ne bo zadostno, zato vas lahko kdo razume, da vam je morda vseeno.

Tedenski horoskop za obdobje 23.3.- 29.3. 2020

Sedaj bo resnica popolnoma drugačna, globoko v sebi se boste vsega, kar se dogaja še kako dobro zavedali.

Vendar boste na znaj želeli delovati optimistično. Venera in Mars se bosta nahajala v zemeljskih znamenjih, zato boste v razmišljanju, povezanem z ljubezensko zgodbo še kako realni in preudarni.

Hrepenenja vam konec tedna prinaša ugodna konjunkcija med Luno in Venero, zato bo vikend kljub raznim splošnim omejitvam dokaj sproščen in neodvisen.

Godil vam bo stik z zemljo in naravo, ravno tam boste lahko sprostili napetosti. V ljubezenskih odnosih bo primanjkovalo komplimentov, vendar bo v pozitivno smer kljub vsemu premagoval občutek po varnosti in stabilnosti. Največ sreče lahko v tem tednu pričakujete biki, dvojčki in ribe, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Preberite tudi STRAH, KAKO GA PREMAGATI IN SE SOOČITI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V trenutni situaciji žal ne morete najti ničesar, kar bi vas posebno navdihnilo, in odvrnilo misli od tekočih situacij. Začeli se boste pritoževati, da vam vse skupaj že predstavlja težavo, vendar potrpite. Pot od odločitve do realizacije bo bolj dolga, zato se dobro pripravite. V domačem krogu boste nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi prevelike utrujenosti, ki se vam vleče že nekaj dni. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku spet ustavile.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V prvih dneh tedna bo prišla pomembna ugotovitev, še posebej če ste na prelomnici ob vprašanju, ali bi svoje ljubezensko razmerje poglobili ali ne. Na vidiku je kar nekaj sprememb, morda malce nenavadnih. Nikakor ne morete hiteti, čeprav vas že opozarjajo in morda zamujate tudi glede izredno pomembne zadeve. V ljubezni pretiravate s prevelikimi pričakovanji in zahtevami. Učili se boste hitreje in ugaja vam tudi to, da vas nekdo ščiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V tem trenutku se vam nabira vse naenkrat, kar vas že pošteno vznemirja. Na vrsti bo nekaj, česar morda niste pravočasno zaključili. Popazite tudi na zdravje, saj niste v najboljši formi. Vsekakor je pomembno, da ne ostanete zaprti med štirimi stenami in da se ne smilite sami sebi. Utegnejo vas zmoti zahteve, posebno če imate občutek, da vse izhaja iz ljubosumja. Vaša intuicija bo nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spremljali boste nekaj, kar vas ne bo najbolj navdušilo, saj ne boste imeli vpliva na vse skupaj. Zopet boste imeli opravka z ljudmi, ki vam niso preveč naklonjeni. Razlog je tudi, da ste preveč nervozni. Vse bi radi nadzorovali, toda potem se vedno znova izkaže, da celotna situacija zahteva veliko več prilagajanja. Vse pomembne odločitve naj še počakajo na bolj ugoden čas. Kljub temu pa boste morali pregledati svoje finance in neke stroške prepoloviti ali se od njih posloviti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pritisnili boste na pravi gumb, čeprav bo odločitev najprej težka. Sedaj lahko v domačem okolju končate nekaj, kar vam je dolgo kratilo miren spanec. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku spet ustavile. Preverite finančno plat, še posebej če načrtujete nekaj pomembnih korakov. Konec tedna se boste z veseljem ponovno bolj povezali z družinskimi člani.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kočljive zadeve boste raje opazovali, ne da bi o njih preveč govorili in razglabljali. Po navadi niste tako pasivni, sicer pa je to vsekakor dobra poteza v trenutku, ko zaradi splošnega stanja niste dovolj zbrani. Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako, kot se vas je nekoč. V ljubezni boste prav tako razmišljali na nekoliko drugačen način. Po nenavadnih dogodkih postajate vedno bolj razdražljivi. Previdno, sicer bosta napetost in živčnost le naraščali, vi pa boste tonili v vedno slabše počutje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu boste imeli glavno besedo, zato naredite kakšen korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste le presenetili partnerja. Teden ne bo prinesel večjih novosti razen določenih sporočil, ki jih boste razumeli na pravi način. Ne morete se odločiti, čas pa prehitro beži in zahteva prilagajanje. Poskusite se umiriti in brzdajte svojo pestro domišljijo. Planetarna kombinacija vam obeta v nedeljo več počitka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno napeto stanje lahko v prvih dneh tedna v vas rodi nezadovoljstvo in trmo. Usmerite svojo moč v razmislek za izboljšanje osebne situacije. V drugi polovici tedna se bo treba nekoliko prilagoditi, posebno v stalnih razmerjih. V nedeljo lahko končno razkrijete, kako se počutite in kaj je tisto, kar vam veliko pomeni. Končno si boste oddahnili, saj boste deležni prave in iskrene podpore. Na obzorju je tudi ljubezensko sporočilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu se vam bo kljub vpliv Sonca v ovnu zdelo, da nimate pravega cilja zato si boste težko ustvarjali prioritete. Partner je lahko vaš osebni ali poslovni svetovalec, zato se nikar ne branite njegovih nasvetov. Zanimivo bo in dinamično, še posebej če se boste z družinskimi člani dogovorili za skupne igre. Vse skupaj bo povezano še z zanimivim načrtom, ki ga boste skovali tik pred zdajci. Planeti vam bodo v nedeljo še bolj naklonjeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ponedeljek pričakujte nekaj manjših trenj, ki jih boste rešili z diplomatskim pristopom. Izkazali se boste z nečim, česar morda še ne poznate dovolj dobro, zato boste še sami prijetno presenečeni. Vsekakor pokažite več iznajdljivosti ter smisel za stabilizacijo. Vaše življenje se sicer ne vrti več okoli enih in istih stvari in oseb, toda še vedno ne dobite dovolj nove motivacije. Nekdo vas bo poklical v nekoliko nepričakovanem trenutku.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj, kar vam veliko pomeni se izpolnjuje hitreje, kot ste pričakovali. Tokrat ste si očitno nabrali dovolj pozitivne energije in zdaj bi radi kljub vsem situacijam le nadaljevali v svojem slogu. Odločnost se vam tokrat vsekakor obrestuje, še posebej v družinskih odnosih, ki bodo malce skrhani, vendar kljub temu poskusite poiskati kakšno prijazno besedo. Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se s tem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrudili se boste, da nekaj naredite tako kot ste si zamislili, in tudi uspelo vam bo, čeprav po intenzivnem trudu. Bodite bolj prilagodljivi, posebno z družinskim članom, ki potrebuje vašo pomoč. Na čustvenem področju je napočil trenutek, da predlagate nekaj novega, saj ste se preveč zaprli vase. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje ustvarjalne potenciale. Ne sklepajte prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici dogaja z osebo, ki je vpletena.