Tedenski horoskop za obdobje 16.3.- 22.3. 2020 napoveduje previdnost

Tedenski horoskop 16.3.-22.3.2020. V tednu pred vami pričakujte številne spremembe in novo, drugačno energijo, obarvano s strahom. Proti koncu tedna prehaja Sonce v znamenje ovna, kar vam prinaša več moči in kljub vsemu dogajanju bolj optimistično naravnane energije. Sposobni boste razmišljati bolj odločno in učinkovito.

Temne in slabe situacije boste veliko lažje sprejemali.

Tedenski horoskop

V tem tednu se Merkur, plane komunikacije začne gibati v znamenju rib, zato previdnost na področju dela in denarja nikakor ne bo odveč. Sposobni se boste poglobiti in se ustaviti tam, kjer ima smisel. Ljubezenske vibracije bodo v tem tednu, ko boste z ljubljeno osebo preživeli več skupnega časa ugodne, saj vam vpliv Venere v znamenju bika nudi harmonijo in prijetno doživljanje vsega, kar je povezano s čustvi.

Tedenski horoskop 16.3.-22.3.2020

Mars, ki se bo sprehajal po znamenju kozoroga bo vaša varovalka, da ohranite mirne živce in svoj razum pod kontrolo.

Največ sreče boste v tem tednu deležni biki, raki in device, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, tehtnice in rib.

Preberite tudi GLAVOBOL, POSLEDICA DUŠEVNEGA STRESA ALI UTRUJENOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Počakajte v prvih dneh tedna, da določena priložnost sama pride do vas. Kombinacija planetov obeta boljšo kondicijo. Napočil je čas, da spremenite tudi nekaj glede svojega razmišljanja. Kljub situaciji v vaši okolici bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost in natančnost. Bolj kot ljubezen, vam bo konec tedna dišalo spogledovanje ali poznanstvo, kjer ni konkretnih obveznosti ali obljub.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tedenski horoskop 16.3.-22.3.2020

Le popolnoma osredotočeni boste lahko sledili hitrim spremembam okoli sebe, saj se bo Merkur sprehajal po znamenju rib. Nekdo premočno vpliva na vas, a tega za zdaj ne morete spremeniti. Pravočasno si poiščite rešitve, posebno glede določenih rutinskih nalog in podatkov. Tisto, kar že poznate, pa opravite brez zadržkov. V domačem okolju boste v soboto in nedeljo nekoliko zahtevni in zoprni, čeprav ima tudi sorodnik na svoj način prav.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razmislite, kaj želite sporočati ostalim, saj bodo vaši signali opaženi in bodo imeli tudi svoje posledice. Ne silite se s pretirano samodisciplino, raje začnite opažati majhne stvari okoli sebe in uživajte v njih. Sredina tedna bo čustveno zelo intenzivna in umirjena. Ugotovili ste, kam bi se morali odpraviti, toda nimate dovolj moči, da bi storili nekaj bolj konkretnega, še posebej če vas še vedno spremlja občutek, da so drugi boljši od vas. Pustili boste dober vtis.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zasuti boste z urejanjem zadev, nekaterih še iz preteklosti, ki vam vsekakor ne bodo polepšale tedna. Slabe volje ne boste ravno najbolj prijetna družba za družino. Za vsako ceno boste proti koncu tedna iskali podporo. Če še niste našli ljubezni svojega življenja, je to mogoče zato, ker si tega do sedaj niste dovolj iskreno želeli. Če ste v zvezi, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite o vsem skupaj.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čustveno življenje bo razgibano, poskrbeli boste za veliko lepih komplimentov, še posebej tisti, ki boste z ljubljeno osebo preživeli več časa. V drugi polovici tedna boste zagnani, posebno v odnosih s tistimi, ki vas usmerjajo naprej in vam ne pustijo lenariti. V ljubezni bo konec tedna vse naenkrat izredno mirno, kar vam bo ustrezalo. Nedelja bo dan, ko se boste zazrli v notranje občutke in jih negovali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tedenski horoskop 16.3.-22.3.2020

Sicer dokaj umirjen teden bo s seboj prinesel tudi nekaj manj svetlih trenutkov, ko vas bodo glodala vprašanja, na katera si sami ne boste znali odgovoriti. Razmišljali boste o tem, kaj bi lahko v določenem odnosu izboljšali ali spremenili. Čustveno ste bolj vpleteni, kot si želite priznati, zato s konkretnimi rešitvami še počakajte. Seveda bodo dolgoročno posledice lahko spodbudne, zato je najboljše da malce potrpite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ne boste preostri in prehitri, bodo vaše sposobnosti izjemno cenjene. Presenetili boste z nenavadnimi predlogi. Veliko ljudi bo sredi tedna prikimalo, da so na vaši strani, zato ne dovolite, da bi vas razburjale malenkosti, ki jih boste kmalu pozabili. Izkoristite vsako priložnost, da bi stvari zgladili in jih rešili v pravi smeri. Potrebujete mir in tišino, vendar lahko kljub temu nedelja prinese občutek nezadovoljstva.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ozrite se nazaj in ponovno razčistite sami pri sebi, zakaj ste se že odločili tako, kot ste se. To vas bo pomirilo in ponovno boste razmislili o pomembni zadevi. Še vedno vas muči nekaj nerazčiščenih zadev, ki jih boste hoteli razvozlati. Nekaj boste začeli gledati v popolnoma drugačni luči kot do zdaj. Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, ki si jo že nekaj časa želite udejanjiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tedenski horoskop 16.3.-22.3.2020

Ne dovolite, da vaši osebni interesi in čustva vplivajo na vaše finančne investicije. Bodite bolj iznajdljivi, če hočete biti ekonomsko uspešni. Nikakor se ne morete popolnoma sprostiti. Hitite in nenehno si obljubljate, da se boste pri naslednji oviri pravi čas ustavili. Nihče ne more brati vaših misli, zato bodite nekoliko bolj konkretni. V ljubezenskih odnosih ste preveč navezani na osebo, ki bi jo morali dokončno pustiti za seboj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izogibajte se družbi tistih, ki le veliko govorijo, pa ne končajo ničesar. Marsikaj poveličujete in po nepotrebnem prenašate svojo napetost tudi ljubljene. Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. Lahko se vam obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo vse skupaj zaključilo. Vikend posvetite osebnemu razvoju in duhovni rasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na glas povejte, kaj vas v določeni situaciji moti, namesto da povečujete negativno energijo. Ne dovolite, da vaša čustva vplivajo na profesionalne odločitve. Nekdo vas izziva in opazuje, vi pa se boste morda celo predolgo spraševali, čemu. Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase. Bolj ustvarjalni boste v nedeljo črpali navdih za vaša ustvarjanja in mu sledili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Znašli se boste v okolju, ki bo za vas preveč napeto, da bi se mu lahko prilagodili. Novosti vas lahko prebudijo, ter tudi prijetno presenetijo, čeprav je pred vami precej stresno obdobje. Želeli boste urediti kar nekaj zadev, ki vas bodo vznemirile. Pazite, da ne boste pozabili nečesa, kar je za vas zelo pomembno. Nedeljo boste posvetili gledanju filmov in nadaljevan, ležerno in sproščeno.