Tedenski horoskop napoveduje domiselne rešitve

V tednu pred vami se bo Sonce sprehajalo po znamenju strelca, zato boste z veseljem lovili lepe priložnosti in se optimistično ozirali v prihodnost. Ves ta entuziazem pa lahko zmoti Venera v znamenju kozoroga, ki bo do petka, ko preide v vodnarja dovajala hladno energijo in zadržanost. Konec tedna pa se vam bo zahotelo ljubezni, drznih prijemov in strasti. Vaša iznajdljivost ne bo upoštevala nobenih meja, zato bodo zmenki bolj nenavadni.

Merkur v znamenju strelca prinaša na področju dela in izobraževanja površnost.

Vendar je njegov vpliv tudi dovolj oprt, da mu lahko sledite in z njim širite svoja obzorja v neskončnost. Ustavljali se boste le tam, kjer se vam izplača, nesmiselnim zadevam in opazkam se boste tokrat raje diplomatsko izognili. Največ dobrih energij boste deležni rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in strelca, nekaj težavic pa lahko v tem tednu pričakujete tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Preberite tudi ASTRO POGLED NA LETO 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je kljub raznim zabavam umirjen teden. Pomembno je, da spore in nesoglasja razrešite še preden se preveč zapletejo. Poiščite resnico v sebi in jo ne razlagajte okolici, ki bi jo v tem trenutku narobe razumela. Finance vas bodo v četrtek in petek spravljale v dobro voljo in presenečale. Na področju čustev bodite odločnejši, sicer se bo draga oseba zaprla vase. Potem bo dolgo trajalo, preden jo boste spet prepričali, da se morata pogovoriti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite, da v prvi polovici tedna ne boste zaupali napačnim ljudem, saj lahko izgubite nekaj pomembnega. Premislite preden se odločite in ne nasedajte lepim obljubam. Ne pozabite pa tudi na sebe in svoje želje. Pogrešate več ljubezenskega miru. Nekoga bi morali ogovoriti na bolj prijazen način, namesto da postajate vedno bolj dlakocepski, kar vaju ne vodi nikamor. Nedeljo boste namenili popolni sprostitvi.

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ponedeljek ali torek boste morali prevzeti glavno besedo, drugače lahko pride do nesporazumov. Kjerkoli se boste v drugi polovici tedna pojavili boste zaradi Merkurja v strelcu povzročili veliko vznemirjenja. Vzpostavljajo se vedno bolj ugodne okoliščine, pokažite, da ste še vedno pripravljeni tudi na kakšno spremembo. Raje se boste utrudili, kot da bi bili odvisni od drugih.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V tem tednu boste polni upanja in razigranosti, saj boste nepričakovano srečali stare prijatelje, s katerimi se boste odlično ujeli. Če boste imeli srečo, se lahko pojavi celo stara ljubezen, na katero ste že čisto pozabili. Nikar pa ne podlezite lepim besedam brez konkretne realizacije. Konec tedna lahko predlagate potovanje ali pa uredite nekaj nujnih domačih zadev. Imate dovolj energije za vse, zato nikar ne odlašajte.

 
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obveznosti vam bodo šle z Merkurjem v znamenju strelca dobro od rok, morda tudi zato, ker niste več pod pritiskom določenih težav. V sredini tedna vas bo na videz povsem nepomemben dogodek usmeril k razmišljanju o nečem prepovedanem. Petek bo naklonjen tveganju na poslovnem področju. Končno se vam bodo začele zadeve odvijati po vaših načrtih, tistih, ki ste si jih zastavili. Nekaj časa pa si vzemite tudi zase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Teden bo ugoden za pogovore, ki jih prelagate že nekaj časa. Izkoristite učinkovite vibracije in se končno pogovorite o pomembnih stvareh. Veliko časa boste preživeli v družbi tistih, ki vas znajo spraviti v dobro voljo, z lahkoto boste pozabili na slabe stvari. Vnaprej si postavite konec tedna meje, koliko ste pripravljeni tvegati. Lahko se zgodi, da boste zaradi vpliva Marsa v škorpijonu obžalovali določene premike.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste še naprej trmasto zanašali na preteklost, potem res ne morete pričakovati sprememb. Vse to pa ovira vaš osebni napredek in povzroča občutek napetosti, ki se bo odražal v sredini tedna. Čaka vas manjše neprijetno razočaranje s strani osebe, ki ste ji veliko zaupali. Njen cilj je bil, da bi se okoristila na vaš račun, zato bodite kar se da previdni in vztrajajte pri svojih odločitvah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte v prvih dneh tedna kljub številnim planetom v znamenju kozoroga spontano energijo, ki bo s seboj prinesla možnost za nov začetek. Počutje bo v tem tednu krasno, tudi če bo pred vami nekaj manjših zapletov. Pri tem pa vam bo pomagal vaš notranji občutek, ki vas bo prav prijetno presenetil. Morda ljubljeno osebo presenetite s povabilom na večerjo, ki bo potekala v zelo sproščenem vzdušju.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čas je, da naredite korak naprej, ter se prenehate ozirati na preteklost. Dober odnos z mlajšimi in možnost za vsaj krajše potovanje vas vodi v dobro voljo. Pred vami je miren in prijeten zaključek tedna. Če si ga želite popestriti, boste za to morali tudi sami kaj narediti. Privoščite si kakšno masažo ali pa savno. Kasneje pa lahko pokličete svoje prijatelje in se z njimi odpravite na veselo rajanje v sproščeni družbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvi polovici tedna boste nagnjeni k pretiravanju. V sredini tedna, ko pa se boste že pomirili, boste videli, da ste res zapluli čez rob. Pravi čas poskrbite, da se opravičite saj bi v nasprotnem primeru nekdo do vas lahko gojil negativne vibracije. Če vam že spodleti, potem pripravite nekaj, kar bo nadomestilo izgovor. Zaželeli si boste nekaj denarja porabiti zase ali svoje posebne radosti, vendar se boste premagali čisto na koncu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ponedeljek, ko bo luna v levu bo težje kot sicer, saj boste vse kar si želite hoteli takoj, brez potrpežljivosti. Konec tedna ne boste dovolj zbrani pri fizičnih opravkih, zato bodite previdni. V vaše življenje prihajajo intenzivne spremembe. Z vso hitrostjo se boste vrteli v krogu ljubezni, zato vam bo za vse ostalo bolj malo časa. Pri vezanih je možno prehodno nezadovoljstvo, ker pri partnerju ne boste našli točno tega, kar si želite.

 
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izkoristite teden za uresničevanje želja. Če boste nadaljevali s prehitrim tempom, vas drugi ne bodo dohitevali. Kasneje pa vam je zaradi tega lahko žal. Premislite kaj in koga si želite ob sebi, lažje vam bo. Nikar ne mislite, da nekomu ki vam je simpatičen niste všeč. Morda potrebuje več energije in časa da vam končno pristopi. Presenečeni boste nad darili, ki prihajajo konec tedna.