Tedenski horoskop za obdobje 13.4.-19.4.2020 napoveduje drugačne priložnosti

Teden, ki se bo začel praznično, vam prinaša veliko lepega in tudi kakšno lekcijo. Seveda bodo lekcije poučne, zato se ne branite pred tem, da bi se z njimi soočili.

Sonce v znamenju ovna bo na plano povabilo vaš optimizem in željo po tem, da se vse stvari čim prej uredijo. Z Venero v dvojčkih, boste na področju ljubezni navihani in pripravljeni narediti kašno prijetno neumnost, da popestrite vse skupaj.

Tedenski horoskop za obdobje 13.4.-19.4.2020

Tudi Mars v vodnarju ne bo najbolj umirjen, ampak bo hrepenel po naprednih odločitvah, vsaj v mislih, če ne v realnosti.

Lažje se boste odločali, če od vas zahtevajo tveganje in manj se boste smilili sami sebi. Tudi če vam nekaj ne bo šlo od rok, vse to ne bo preveč razžalostilo.

Največ sreče v tem tednu pričakujte biki, dvojčki in levi, nekaj smole pa se obeta rojenim v znamenju ovna, device in rib.

Preberite tudi LILIT, TEMNA PLAT LUNE, KI VPLIVA NA VAŠE INTIMNO ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ponedeljek boste razmišljali o družinskih povezavah in jih skušali še dodatno izboljšati. Tudi če boste želeli sredi tedna odklopiti skrbi in se razvedriti, bodo nekje v podzavesti šepetale misli, ki vas ne bodo pustile v brezskrbnosti. Priznati si morate, da imate v določenem odnosu srečo, saj vaše retorične sposobnosti niso ravno na vrhuncu. Nekdo bo iskal dežurnega krivca in dosti sitnosti si boste prihranili, če boste konec tedna ostali ob strani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik, in bodite bolj previdni, preden se spuščate v utrudljive konflikte. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju, kjer boste nekoliko neodločni. Konec tedna boste navduševali z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Dosegli boste nekaj pomembnega, kar vas bo dvignilo. Všeč vam bo, ker se bo vse dogajalo brez zapletov, kar vam omogoča, da se izkažete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice ter za boljši status boste neizprosni. Združili boste duhovna znanja in svojo privlačnost. Konec tedna prihaja čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju. Bodite pozorni na nekaj, kar so vam povedali pred kratkim. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je bila zagotovo napaka. Znova preverite vse kar je povezano z raznimi kočljivimi informacijami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav sami nimate boljše ideje, se boste vendarle težko strinjali s tujimi predlogi. Od vas se pričakuje več, zato boste morali v kratkem pošteno zavihati rokave. V tem tednu bo čas da razmislite o vsem skupaj. Dovolite si nekaj zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost vam tokrat ne bo všeč. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa nahaja v vaših mislih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikakršnih razlogov ni, da bi se prepustili tistim, ki od vas zahtevajo preveč. Lahko razložite svoje, vsekakor brez napetosti. Nekdo si resnično ne zasluži besed, ki mu jih namenjate, zato je čas, da spremenite taktiko. Zamere ste že povzročili, zato je vprašanje, ali vam bo oseba sploh pripravljena odpustiti. Po drugi strani se boste morali bolj sprostiti in si zaupati. Na službene obveznosti bo potrebno pogledati kot vznemirljiv izziv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čas je, da nehate hliniti prijaznost in izterjate uslugo, ki vam jo nekdo dolguje. Nekaj vam bo uspelo navidezno po naključju, čeprav dobro veste, kolikor truda je za tem. Vaša samozavest bo proti koncu tedna nenavadna. Pričakujte nadaljevanje in zagotovo srečen razplet zgodbe, ki vas je že začela obremenjevati. Prišli boste tudi do novih in globokih spoznanj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v nesporazume. Ljubezenske zvezde vas bodo presenetile, v samopomoč vam bo vaša samozavest. Previdnost v domačem okolju konec tedna ne bo odveč. Dogodkov ne prehitevajte, kajti potrpljenje bo še kako potrebno. Pazite tudi na finance. Na nekaj boste dokaj dobro pripravljeni, čeprav nikoli niste preveč zadovoljni s seboj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko bo v prvih dneh tedna priložnosti in pogled v prihodnost bo nekoliko bolj jasen, zato boste umirjeni. Izkoristite čas tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo. Utegnejo vam zastaviti preveč vprašanj in se vmešavati v vaše zadeve, zato boste konec tedna nemirni. V ljubezenskih odnosih boste v nedeljo zopet preveč tihi in čakate, čeprav še sami ne veste, na kaj in na koga.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Še vedno razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo prepričuje o svojem mnenju in pogledu na določeno situacijo. Resnica bo več kot očitna, marsikaj se bo tudi pozitivno razpletlo, brez večjih obremenitev in zastojev. Konec tedna ne boste popolnoma ravnodušni do osebe, ki se vam je očitno vtisnila v srce, ne glede na dogajanje, ki vam ne bo najbolj všeč. Varčujte z energijo in ostanite previdni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu bi se radi ne glede na vse popolnoma posvetili delu, čeprav si morate priznati, da so vaše misli čisto drugje. Proti koncu tedna bo na vrsti spogledovanje. Luna se sicer usmerja v vašo smer in nekako čutite, da bo kmalu drugače, toda do takrat ostanite mirni. Nekaj vas bo v nedeljo mučilo in močno vznemirjalo. Nikakor se ne morete strinjati z nekom, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi partner.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Glede najzahtevnejših zadev bi se morali posvetovati. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz vrveža. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo poslovno področje obremenjevalo, zaradi česar bo težje umakniti se. Vaša utrujenost ni le izgovor, resnično ste potrebni premora, tudi zaradi določenih domačih, prenapornih obveznosti. Izredno nervozni boste, zato dobro premislite, kaj boste sprejeli in česa ne.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekomu boste prihranili sitnosti in vam bo hvaležen. Trenutna situacija še zdaleč ni tako zelo slaba, kot ste mislili. Več oseb vam stoji ob strani, le zaprosite jih za pomoč, če jo boste potrebovali. Ne analizirajte preveč, saj si na koncu vedno ustvarite svojo sliko, ki pa je v nasprotju z dejanskim stanjem. Raje začnite razmišljati bolj pozitivno. Običajno poizvedovanje ne bo dovolj. Lahko dosežete velik napredek, vendar morate vključiti možgane.