Mesečni horoskop september 2019

Horoskop za mesec september 2019 za vsa astrološka znamenja.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker ste se v avgustu veliko zabavali, ter potovali bo september nekoliko bolj miren in sproščen. Več se boste nahajali doma, v krogu družine ali objemu svojega partnerja. Posvetili se boste tudi učenju novih področij, ki ste ga v zadnjem obdobju nekoliko zanemarili. Še posebej v drugi polovici meseca lahko dosežete čudovite rezultate, zato vam bo močno odleglo. Na poslovnem področju bodo stopile v ospredje vaše čudovite kvalitete. V zadnjih dneh septembra bose pohvaljeni s strani zanimive osebe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začetek septembra bo nekoliko nenavaden. Postali boste bolj razbremenjeni, kar vam lahko pripomore pri reševanju trenutnih problemov. Trudili se boste poslušati svoje srce, kljub temu pa vam bo občasno ponagajal tudi vaš razum. S prijatelji boste sredi meseca zaradi Sonca v devici zelo težko našli skupni jezik, saj boste trmasto vztrajali pri svojih odločitvah. Nikar se ne razburjajte po nepotrebnem, saj bi si lahko nekdo ustvaril o vas napačno mnenje. Vzemite si več časa za drobne malenkosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V poletnih dneh ste si nabrali ogromno energije, sprostili ste se, zdaj pa je čas, da to energijo tudi unovčite na področju izobraževanja ali dela, kar s Soncem v devici ne bo težko. Veliko časa boste preživeli na delovnem mestu. Imeli boste srečo, saj se nič ne bo zgodilo brez vas. Tudi na čustvenem področju vas čaka podobna zgodba. Pri nasprotnem spolu boste zelo zaželeni, tako boste tudi samski lahko v zadnjem delu septembra šli na kakšen vroč zmenek in se sproščeno zabavali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prvi dnevi septembra bodo zaradi zemeljskih energij Sonca vse prej kot prijetni. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali v poletju, ko ste hrepeneli po potovanjih. Nekdo vam bo nesebično priskočil na pomoč. Sprejmite, saj se boste sami zelo težko znašli. V drugi polovici meseca se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste s polno paro in se navihano zavihteli na vrh. Zaslužili boste več kot dovolj, tudi čustva bodo prijetna in vznemirljiva. Tisti, ki ste vezani, boste v zadnjih dneh meseca z veseljem sprejemali partnerjeve predloge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko boste vstopili v september z rahlim vonjem po jeseni, se boste nekoliko zamislili. Razdvojenost na čustvenem področju vas bo še naprej spremljala. Po eni strani boste želeli biti zvesti, po drugi strani pa se boste avanturam zelo težko uprli. Še posebej v drugi polovici meseca, ko vas bo težko ustaviti, saj se bo Venera sprehajala po znamenju tehtnice. Želeli si boste družbe in se z veseljem zabavali do poznih ur. Na poslovnem področju vas čakajo zelo ugodne in donosne rešitve. Morda se odločite za dolgoročen projekt.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ker se bodo v prvem delu septembra Sonce, Merkur in Venera nahajali v vašem znamenju bodo vse zadeve potekale nekoliko lažje, kot v preteklem obdobju. Veliko se boste zabavali in osvajali osebe nasprotnega spola. Naleteli boste na pozitiven odziv. Tisti, ki ste že dlje časa v vezi, boste prepričani, da bi se lahko vaša veza poglobila. Zato se boste na vsak način trudili vzpostaviti nekoliko boljšo komunikacijo. Na poslovnem področju vam bo končno uspelo sestaviti zadeve, ki so se vam še pred kratkim zdele nemogoče.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku septembra boste polni energije in dobre volje. Ker ste na poslovnem področju uspešni, se vam povečujejo tudi ambicije. Pazite na to, pred kom kaj govorite in pazite v kakšnih krogih se gibljete. Na področju čustev bo sproščeno vzdušje. Razmišljali pa boste tudi o poglobitvi odnosa. S partnerjem boste zadovoljni v vseh pogledih. Obetajo se tudi nova poznanstva, ob katerih boste pozabili na slabe stvari, ki so se dogajale v preteklosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Tisti, ki ste samski, vam bodo planeti v mesecu septembru zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Ne poslušajte drugih, poslušajte sebe. Finance vam bodo povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih sploh ne potrebujete. Vezani boste zelo zadovoljni v objemu svojega partnerja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začetek septembra bo zaradi številnih planetov v devici malo depresiven in nevsakdanji. Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev, saj bi vas lahko nekdo čisto narobe razumel. Odprite se in priznajte svoja čustva, saj se vam lahko v tem mesecu zgodi mnogo lepega. Tisti, ki ste v vezi se boste z partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Na dan lahko pridejo kočljive zadeve, ker se boste zelo težko zadrževali. Prijateljstvo bo tokrat igralo pomembno vlogo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vseeno vam bo, kar si mislijo drugi. Delali boste to, kar se vam bo zdelo dobro. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi, kot ste bili do sedaj. To vas lahko drago stane, še posebej če se nahajate v resni vezi. Delo vam ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno kaj in kako morate storiti, da boste dobro plačani. Poravnali boste tudi dolgove, ki so vezani na preteklost. Počutili se boste osvobojeno, še posebej v zadnjih dneh septembra.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

September ne bo ravno najboljši mesec. Težko se boste sprostili, še posebej v prvih dneh. Tudi med ljudi se boste težko vključili. Včasih se vam bo zazdelo, kot da prihajate iz drugega planeta. Ampak nikar se ne obremenjujte preveč, raje naredite nekaj zase. V zadnjih dnevih meseca boste ugotovili, da premalo časa posvetite čustvom in partnerju, če ga imate. Delo bo bolj monotono, saj vanj ne boste vlagali pretirane energije.

 
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

September je pravi čas, da začnete razmišljati o svoji prihodnosti. Ideje bodo zelo dobre, samo uresničiti jih je treba. Za to bo pa potrebno malce več truda, kot ste ga vlagali doslej. Rešiti boste morali tudi manjše težave, ki so se vam pojavile na čustvenem področju. Nehajte se oklepati stare zgodbe, raje se vprašajte, kaj je boljše za vas in pri tem tudi vztrajajte. Porodile se vam bodo zelo zanimive misli, ki vas lahko na trenutke v zadnjih dneh meseca septembra tudi prestrašijo.