Mesečni horoskop za mesec februar 2019

V februar se boste podali neobremenjeni, saj vas bo Sonce v znamenju vodnarja navdihnilo s simpatičnimi energijami.

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Mesec februar bo zaznamovan po družabnosti in starih obljubah, ki jih bo potrebno počasi izpolniti. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu meseca, ko boste s pomočjo prijazne Venere kovali načrte, kako čim bolj spontano preživeti svoj čas v najboljši družbi. Naklonjene vam bodo tudi osebe nasprotnega spola.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Pred vami je v prvi polovici meseca februarja prijeten čas, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Tokrat ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli razumevanja. Na poslovnem področju posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku. Venera bo poskrbela za lažje odločanje na ljubezenskem področju ter za več poglobljenih pogovorov, ki bodo končno prebudili vaše speče srce.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

V prvih dneh februarja boste pogosto gost družabnih in kulturnih prireditev. Zabavo in druženje boste postavili na prvo mesto. Obveznosti pa preložili kasnejše obdobje, kar vas lahko če ne boste premišljeni drago stane. Samoumevno bo, da je za vas februar popoln in, da je že sam začetek vesel in družaben. Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov tam kjer to nikakor ni potrebno. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

V prvi polovici meseca februarja bo zbranost ena vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi na delovnem mestu, kar bo opazilo tudi budno oko vašega nadrejenega. Najraje se boste zadrževali ob varnem domačem ognjišču, kjer boste čutili mir in toplino. Hvala prijateljem, ki vas bodo potegnili iz stanja apatije in ustvarili enkratno vzdušje, še posebej proti koncu meseca, ko boste ves čas pripravljeni na zabavo in zanimive podvige, ki vas bodo ponovno potegnili v svet razigranosti.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Februar, ki je pred vami, bo zasanjan, družaben in poln ljubezenskih iskric. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Samski se boste družili s tistimi, ki vam vlivajo optimizem, zapletenih zgodb se boste izogibali. Pod ugodnim vplivom planetov boste laže pridobili kolege na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Poslovne in finančne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste kasneje vse nadoknadili brez večjih zastojev. Pomembna za vas bo tokrat sladka zmaga.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Čeprav vas bo v februarju spremljalo več prijetnih planetov, boste nekoliko raztreseni in nervozni, kar ni v vaši navadi. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih poslovnih in finančnih obveznosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate. Na ljubezenskem področju vas Mars proti koncu meseca vodi v nekaj nejasnosti in zapletov.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Vedri optimisti, če že pogrešate zabavo, družbo in ljubezen, potrpite še malce in dogajanje, se v prvih dneh februarja lahko začne. Zaradi vaše nežnosti boste pogosto ne razumljeni in ljubezni ne boste jemali prav resno in nikomur dovolili, da krati vašo svobodo. V enciklopediji erotike lahko najdete nekaj novega, kar je vredno poskusiti. Tudi samski boste tokrat poskrbeli za dogajanje, ki bo pestro in povezano s prijetnim spogledovanjem. Konec meseca februarja boste deležni še posebej prijetnega vpliva Venere.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

V prvih dneh meseca februarja boste laže dihali, tudi na določene težave boste gledali drugače, spremljalo vas bo tudi sonce v znamenju vodnarja, ki obljublja več vztrajnosti in dobre motivacije. Obeta se vam torej nov zagon. Na poslovnem področju boste odprti za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje novosti in nakup naprednejše tehnologije. Našlo se bo kar nekaj kolegov, ki jim to ne bo pri srcu, zato pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo v zadnjih dneh meseca.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Začetek prijetnih dni v mesecu februarju bo mnoge izmed vas preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe v dnevni rutini utegnejo stanje samo še poslabšati. Obdobje bo stresno, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo in nikakor ne dovolite, da bi vas kdo s svojimi pripombami spravil v slabo voljo. Poslovne zadeve bodo v ospredje stopile v zadnjih dneh februarja, ko vas lahko zagrabi panika pred prihodnostjo.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

V februar dneh vaša privlačnost ne bo ostala ne opažena. Dotiki bodo pogosti, na vašo presenečenje ne zgolj s strani prijateljev. V delovnem okolju boste svoje znanje dobro tržili zato vam dobrih rezultatov ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko privoščite malce višji življenjski standard in uživate v njem. Šarmantna osvajalska oseba vam bo popestrila zadnje dni v februarja in vas popeljala v zadovoljstvo. Zaljubljeni boste v ljubezen in romantične podvige, ki vas bodo ves čas klicali v bližino ljubljene osebe, prisotna bo tudi strast.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Tokratno sanjarjenje o čustveni trdnosti v prvi polovici meseca februarja, ko vas bo spremljalo sonce v znamenju vodnarja, ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki kmalu prihajajo v vaše življenje. V prepovedan sadež, a še kako mikaven boste brezglavo rinili in sledili pobudam, ki ne bodo redke. Napetost bo popustila ob koncu meseca, ko se lahko mojstrsko umaknete v objem drugi, skrivnostni osebi, ki bo na plano potegnila strast in nekaj neučakanosti.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

V mesecu februarju boste prevetrili odnose, z nekaterimi ljudmi navezali globlje stike, z določenimi pa odnos pretrgali, kar vas bo osvobodilo. Številni sorodniki bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno, a ne pustite se zmesti. Stvari uredite tako, kot vam narekuje srce. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, saj imate končno odlične možnosti za nova poznanstva. Obisk bučne zabave bo dobra izbira, saj se boste v družbi končno resnično sprostili in se prepustili ugodnim vibracijam.