Mesečni horoskop april 2020 za vsa astrološka znamenja

V mesec april vas bo povabila energija Sonca v znamenju ovna. Postali boste bolj direktni, nemirni, učinkoviti in predvsem bolj pogumni. Ne boste dovolili, da bi drugi vplivali na vas, svoje mnenje si boste želeli izoblikovati sami. Majhen problem vam bodo predstavljale omejitve ter prilagajanje. Vendar boste zaradi notranjega optimizma uspeli premagati tudi to. Ne bo vas več tako zelo strah, upanje bo usmerjeno k boljšim razmeram.

Venera v začetku meseca preide v znamenje dvojčkov, zato se bodo sanje o romantični ljubezni razblinile.

Želeli boste klepetati, se smejati in predvsem čutiti, da se imate z nekom res lahko zelo lepo. Tudi spletne klepetalnice bodo v tem mesecu bolj polne, saj si boste močno želeli odpreti se in zasijati v očeh nekoga drugega.

Mars, ki se bo v aprilskih dneh sprehajal v znamenju vodnarja vas bo večkrat rešil tik pred tem, ko se boste želeli vdati ali odnehati. Podarja vam širšo perspektivo in željo po širjenju vašega uma.

Mesečni horoskop april 2020

SLAVNI, KI PRAZNUJEJO V APRILU

6. aprila praznuje Pia Zemljič

S Saturnom v znamenju raka je zamišljena in preudarna. Pia Zemljič je delovna in nagnjena k tveganju. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju ovna, in sicer v 10. Hiši., kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. 

9. aprila praznuje Oriana Girotto

Oriana Girotto je vedno dobre volje. S Soncem v znamenju Ovna je oseba, ki se v življenju vedno znajde in optimistično nastopa v vseh situacijah. Redko je slabe volje, je pa večkrat nemirna, ko se vse ne odvija, kot si je zamislila. Z Venero v znamenju ovna je zelo privlačna in odločna.

Želite izvedeti več o svoji osebnosti? Odgovor je TUKAJ.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vztrajajte v prvi polovici aprila pri svojih odločitvah, ki se bodo dolgoročno izkazale za še kako pomembne. Ljubezen bo dobila boljšo podobo v sredini meseca, ko boste z Venero v znamenju dvojčkov pripravljeni na vrsto podvigov, ki bodo na zanimiv način dopolnili vaš čas in pregnali nezadovoljstvo. S svojimi izkušnjami boste z veseljem pomagali tudi drugim ljudem v stiski, izkoristili boste svojo iznajdljivost. V zadnjih dneh aprila boste nekoliko zmedeni in hkrati radovedni. Prehodili ste že več kot pol poti glede pomembnega opravka, tako da se boste sedaj samo še prepustili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Največ napetosti bo v prvih dneh aprila, ko vas bo vodila močna energija Sonca v ovnu na zasebnem področju, vračali se boste k nerešenim situacijam in preteklost vas bo večkrat hoteli ali ne objela. Sredina aprila bo idealen čas za čiščenje, pospravljanje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. V družinskem krogu bodite mirni in odločni, če želite narediti dober vtis, predvsem pa upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako lahko znašli. V zadnjih dneh aprila boste imeli dovolj moči, da vse, česar se boste lotili opravite brez zastojev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenske zvezde vam bodo v prvi polovici aprila, ko bo Venera prešla iz bika v dvojčka izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da vas situacija naredi žalostne. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo vodila naprej, kar bo povrnilo vaše upanje. Združite proti koncu meseca svojo moč in pripravljenost v domačem krogu. Dolgi telefonski pogovori vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Kljub rahli utrujenosti boste v zadnjih dneh aprila hrepeneli po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nestrpne. Nekoga bi radi videli ob sebi, toda morda to ne bo izvedljivo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se niti ne trudite, da bi v začetku aprila, ko se bo Sonce nahajalo v ovnu razumeli družinske člane, ki trmasto vztrajajo pri svojem mnenju. Za večino stvari namreč ne boste sposobni poiskati ustrezne razlage ali odgovora. Če se boste lahko vsaj za enkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka bolj stabilno počutje. Pozabite na osebnem področju to, kar vam narekuje vaš ponos, in raje poslušajte svoje srce. Poskusite biti dober zgled drugim, še posebno, če boste obkroženi z otroci. V zadnjih dneh meseca boste razpoloženi za smeh.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija prve polovice aprila bo zaradi vpliva Sonca v ovnu zahtevna, saj vas vodi v lastne vzgibe in vas spodbuja, da se soočate s strahovi in drugimi na direkten način. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje se boste prebili do stabilnega počutja. Kljub napetosti je lahko mesec april, če boste malo bolj zbrani zelo učinkovit. Samski levi boste prišli proti koncu meseca do zelo zanimivih zaključkov in rezultatov, ki bodo tokrat vodili le v pozitivno smer. Nekoga boste občudovali, ker se zelo dobro znajde v kočljivih situacijah. Tudi sami bi želeli postati močnejši in bolj odločni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priporočljivo bi bilo, da se kljub težavnim situacijam, ki se odvijajo nekoliko sprostite v domačem okolju. Ne pustite se motiti, ampak si vzemite čas zase, ki vam bo še kako prijal. Na ljubezenskem področju boste tokrat pripravljeni na vse, zato vas čisto nič ne bo presenetilo. Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi nalogami. Naj vas ne motijo občasni zastoji, saj vam bo premor v sredini meseca pisan na kožo. Pri določenih zadevah boste proti koncu meseca preveč analitični. Morda le zato, ker nekomu nikakor ne morete zaupati. Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim bo nekoliko popustila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V prvih dneh aprila, ko boste deležni prijetnega objema Sonca v ovnu se boste premaknili iz obstoječe situacije, dogajati se vam bodo začele spremembe in končno boste začeli zahtevati, da vas spoštujejo. V odnosu s partnerjem se bodo dogajale situacije, ki vam bodo povrnile zaupanje v odnos. Ljubezen bo sproščena in romantična, ter brez posebnih zapletov tudi proti koncu aprila. Osebna rast vam je tokrat skorajda zagotovljena. Znali se boste poglobiti vase in poiskati prave odgovore na svoja vprašanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Povejte v prvih dneh aprila, ko boste s Soncem v znamenju ovna bolj pogumni svoje mnenje, saj imate možnost, da določeno zadevo obrnete tako, kot si želite. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti v sredini meseca, ko boste čutili povečano strast in občutek, da vas nekdo resnično ljubi. Ukvarjali se boste tudi z osebno bilanco in začutili, da so spremembe na določenih področjih nujne. Prenehajte se pritoževati, ko bo za določene zadeve in odločitve prepozno, raje si pripravite nov načrt. Nekdo bo pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam nikakor ne bo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Brez večjih težav se boste v začetku aprila prilagajali spremembam v zadnjem trenutku ali pa jih boste morda celo predlagali drugim. Glede delovnih nalog boste kljub delu od doma dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila. Največ boste dosegli brez veliko besed, s konkretnimi dejanji. Na osebnem področju lahko v zadnjih dneh aprila storite veliko več kot do sedaj. Posebno s prebujeno navdušenostjo, ki bo tudi za vaše najbližje zelo vzpodbudne narave. Zopet boste rešili nekaj pomembnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo konkretno odločitev, kar vam je odveč, saj ste bolj umirjene narave. Bodite previdni in budni, ko vas bo nekdo vztrajno prepričeval o svojem prav. Najprej zahtevajte konkretne odgovore, preden se karkoli odločite. V ljubezni boste sredi meseca za trenutek zašli v slepo ulico, ne boste več vedeli kdo ima prav in kdo ne. Raziskovanje in pridobivanje odgovorov boste nadgradili in se tako naučili nekaj zanimivega. Z družinskimi člani boste hitreje našli skupne točke, veliko bo iskrene komunikacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V prvih dneh aprila boste zaradi energije ovna vedno bolj nepotrpežljivi in hkrati polni raznih pričakovanj. Samskim vodnarjem bodo najbolj naklonjeni dnevi v sredini meseca, takrat boste pripravljeni na pogovore. Nesporazume in razočaranja boste v drugi polovici aprila težje razreševali in prenašali, ker boste preveč ponosni in občutljivi. Ne tiščite problemov sami vase. Pomagalo vam bo, če se izpoveste. Nikar se ne sprašujte zakaj nihče ne upošteva vašega mnenja, saj se morate zavedati, da pri popolnoma vseh stvareh velja biti malce previden.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V prvih dneh aprila boste občutili utrujenost, ki se je boste najlažje znebili s kakšnim daljšim sprehodom v naravi, prisluhnite petju ptic. Ljubezensko področje bo v drugi polovici aprila od vas zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu z družinskimi člani, vendar bo vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti. Trenutno se ne želite izpostavljati, zato se boste vrteli v navideznem labirintu. V zadnjih dneh aprila boste premagali občutek, da se vam dogajajo le slabe stvari. Vendar ta pot vodi le počasi naprej. Občutek utesnjenosti bo tokrat zagotovo neupravičen.