Pia Zemljič – S štirimi planeti v ognjenih znamenjih je odločna, temperamentna in spontana.

S Saturnom v znamenju Raka je zamišljena in preudarna. Pia Zemljič je delovna in nagnjena k tveganju. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. Hiši., kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delovna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo, ter v vsaki situaciji poskrbeti zase. Svoje cilje v življenju običajno doseže, čeprav veliko tvega.

Najslabše je, da se prepušča pesimizmu in čaka na boljše priložnosti, takrat se popolnoma zapre vase in v svoj svet. V odnosih je iskrena in direktna, laži in hinavščine enostavno ne prenese in pri tem je sposobna vztrajati v nedogled, tudi če bo zaradi tega izgubila prijatelja.

Zna biti sama s sabo, ter je velik individualist, ki pa občasno potrebuje družbo, vendar ne zato, da bi jo usmerjala in ji svetovala, vendar zato, da deli svoja mnenja. Njen videz je prijeten, poteze pa zelo izrazite. Nežnost in romantika nista v njeni domeni, bolj je zanjo pomembna strast, brez katere ne more živeti.

Pia Zemljič je strastna in površinska

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja v 8. Hiši., kar nakazuje, da jo odlikuje strast. Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko svoje energije usmerja v denar in materialne zadeve. Če ni previdna in preudarna, se ji nakazujejo številne izgube, ki jih nato težko nadomesti.

Upoštevati bi morala svojo močno intuicijo, ki jo pogosto vodi do raznih spoznanj in pametnih rešitev. Njena čustva so razpršena in težko se osredotoča na smo eden odnos. V svojem življenju hrepeni po dogajanju, akciji in druženju, ki je zanjo ključnega pomena. Prijatelji so njeno bistvo, vendar se nanje nikoli preveč ne naveže, saj je prepričana, da se mora v življenju znajti sama. Ljudje jo vidijo kot hladno osebo, saj ima pogosto okoli sebe lupino ali zid, ki ne dovoli pretiranega približevanja.

Zvezde ti želijo vse najboljše!

Prilagodljiva in močnega karakterja

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Vodnarja v 7. Hiši. V odnosih je prilagodljiva, vendar samo če ima občutek, da ji nasprotna stran ljubezen in bližino vrača v pravi meri. Če ima občutek, da nekdo do nje ni iskren, se je sposobna popolnoma umakniti, vendar o tem ne bo pretirano razglabljala. Večinoma krivic in slabih zadev zadrži v sebi, saj je prepričana, da lahko sebe reši le sama.

Njeno razpoloženje pogosto niha, vendar je pripravljena v kočljivih situacijah na sporazumevanje in prilagajanje. Potrebuje partnerja, ki mu lahko popolnoma zaupa in ob katerem ji resnično ni dolgčas, saj brez dogajanja pri njej enostavno ne gre. Po naravi je sicer zelo sočutna, vendar zaradi njene stroge dejavnosti to le redko pride do izraza. Šibki in neodločni ljudje bodo v njenem življenju težko našli prostor zase, tudi ležernost in lenoba sta ji popolnoma tuji.

Pia Zemljič je odprta za novosti

Ob njenem rojstvu se je Jupiter nahajal v znamenju Ovna v 9. Hiši, kar nakazuje na višjo raven inteligence, bister, hiter um in jasne odločitve. Nenehno sega po novih mejah in prodornih odločitvah, s katerimi želi še dodatno obogatiti svoje življenje. Odprta je za vse novosti, vendar se pri odločitvah pogosto preveč zažene in morda celo zaleti, nato ji zmanjka motivacije in vztrajnosti za nadaljevanje.

Zaprisega na pravico, resnico in visoke ideale. V pogovoru večkrat pretirava in se tega še sama ne zaveda. Kritike ne prenese, ter vedno najde odgovor na vsa vprašanja, tudi če je napačen. Tveganje ji ne predstavlja težav, saj ima občutek, da je vsaka zmagovalna kombinacija namenjena njej, kar jo lahko v kasnejših letih vodi v razne finančne izgube, če ni pazljiva.

Prispevek je bil objavljen v Reviji Lea

Vas zanima vaš Astro profil?

Astro napovednik >