V teden boste stopili z luno v znamenju rib, ki se bo dotaknila vaše ljubezenske plati v pravem pomenu. Prihaja več nežnosti in lepih besed, ki bodo božale vašo dušo. Prihajata neodločnost in nekaj labilnosti, ki bo še posebej intenzivna v čustvenih odnosih, znebite pa se je lahko tako, da se skušate notranje čim bolj umiriti.

blankV sredo na praznik dela ob 12.24 uri se luna pomakne v aktivnega ovna in vas vodi k napredku ter novim smernicam. Vse kar se bo dogajalo, vas bo zanimalo in o dolgčasu ne bo niti sledu. Vse se vam bo zdelo lažje izvedljivo, obremenitve vas ne bodo zanimale in z lahkoto boste dosegli, kar si boste zastavili, varujte se le površnosti in nepremišljenih korakov, ki vas lahko drago stanejo. Kakšen besedni zaplet v družinskem krogu boste tokrat raje preskočili.

V petek ob 22.18 uri preide luna v znamenje bika, zato bo večer obarvan z lepimi mislimi in harmonijo. Tokrat se boste raje zadrževali v družinskem okolju, ki vas bo pomirjalo. Všeč vam bodo gurmanski užitki, ki vas bodo navdihnili z zadovoljstvom. Privoščite si kakšen izlet v naravo, saj boste hrepeneli po globokih povezavah.

V nedeljo prihaja z Mlajem nov val energije, več stabilnosti vas bo vodilo k zaključevanju določenih podvigov, sreča se bo nasmehnila tudi v medsebojnih odnosih, še posebej tistih, obarvanih z ljubeznijo.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!