Lunin horoskop

Velikonočni ponedeljek bo spremljal prijeten vpliv lune v znamenju strelca.  Pričakujte lahko sproščena druženja, veliko smeha in predvsem dobro voljo. Optimizem se bo razvlekel tudi na torek, zato si privoščite nekaj lepega, posebnega in čim prej zbežite od negativnih silnic in raznih dvomov ter godrnjavosti. Vseeno vam bo, kaj si kdo misli o vas in z lahkoto boste tudi v težavnih situacijah le zamahnili z roko.

blankV sredo preide luna v znamenje resnega kozoroga. Zamikala vas bodo delovna opravila, tudi tista težja, ki od vas zahtevajo več vztrajnosti. Lažje se boste prilagajali, vendar boste težje izražali svoja čustva. Na pomoč boste priskočili vsem. Nota prijaznosti vas lahko popelje k temu, da vas bodo v prihodnje bolj cenili. Vaša volja bo obarvana z motivacijo, ki vas bo popeljala k boljšemu učinku pri delu.

V petek ob 11.27 uri preide luna v znamenje živahnega vodnarja. Ta vpliv bo prebudil močno željo po dogajanju in druženju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali v večji družbi, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Vaš razum naj bo aktiven in polno zaposlen s pozitivnim razmišljanjem. Izkoristite ta čas za umske dejavnosti, ki vas vodijo v napredek. V soboto Zadnji krajec nosi s sabo željo po zaključevanju, zato boste na vsak način želeli popeljati do konca vse kar vas muči. Prisotna bodo tudi razčiščevanja, ki pa bodo pozitivno naravnana.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!