Tedenski Lunin horoskop

V ponedeljek boste z luno v znamenju strelca resnično blesteli in hkrati se vam bodo utrnile številne nenavadne ideje, morda tudi želja po potovanju. Bistrih in jasnih misli se boste z veseljem spuščali v razne debate, ki bodo seveda obrodile sadove.

V torek ob 9.56 uri se luna pomakne v znamenje kozoroga, zato sledi ohladitev v odnosih in občutek, da morate storiti več. Zlasti v smeri, da bo finančno stanje bolj urejeno. Misli se bodo zadrževale na področju dela, kjer si lahko sedaj izborite boljše pogoje.

blank

V četrtek ob 19.49 uri preide luna v znamenje vodnarja, kar pomeni, da se z malenkostmi ne boste več obremenjevali. Zazrli se boste v svetlo prihodnost in se razveselili, če se bo pojavilo kaj novega, vznemirljivega. Svoboda in neodvisnost bosta vaši rešilni bilki, ki vas bosta popeljali tudi iz nezadovoljstva. Podali se boste novim izzivom naproti, pri tem pa boste malce pozabili na ljubezensko globino.

V nedeljo bo zadnji krajec v znamenju rib nanizal nežne energije in sladke besede, katerim pa nikar slepo takoj ne nasedite. Posvetili se boste duši in telesu, ki bo hrepenelo po raznih lepotnih ritualih. Spoznavali se boste z novimi prijemi, ki bodo tokrat bolj premišljeni.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!