Lunin horoskop

V ponedeljek se boste z luno v znamenju zemeljske device podali resni in nekoliko bolj zadržani. Zaustavljali se boste pri poslovnih in finančnih podvigih, ki jih boste želeli popeljati na višji nivo in seveda rešiti v pravi smeri. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih in razigranih energij ne boste zaznavali. Ta vpliv vam prinaša občutek za red in precizen pristop k vsemu, česar se boste lotili, zato površnosti sedaj ne boste zaznavali.

V sredo ob 13.22 uri luna preide v tehtnico, zato bodite pripravljeni na prijetne dogodke, veliko prilagodljivosti in želje po harmoniji. Spremeni se lahko vaš pogled na stvari in odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja, seveda posebne narave. Tokrat boste nežni in čustveni. Občutljivost se bo prepletala na vseh področjih. Prehajate v urejanje misli, zadev in stanovanja, ki ga boste želeli polepšati. Z lahkoto boste izražali svoje misli in dejanja, všeč vam bodo umirjeni pogovori, strmeli pa boste predvsem k skladnim odnosom.

V četrtek pričakujte s Polno luno v znamenju škorpijona veliko zmedo. Posebej na ljubezenskem področju, kjer boste hrepeneli po dogajanju, po drugi strani pa boste iskali mir in tišino. Zavedati se boste začeli globljega pomena vsega, kar vam prihaja na pot, resnico pa boste sedaj težko manifestirali v konkretna dejanja. V nedeljo ob 17.59 uri, ko luna preide v znamenje strelca, se boste končno razbremenili. Poslovili se boste od številnih nakopičenih napetosti, ki so vam sledile v zadnjih dneh.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!