LUNIN HOROSKOP

Ponedeljek z luno v devici bo poslovno obarvan in nekoliko analitičen dan, ko nič ne bo tako kot ste si zamislili. Obremenitve se bodo nizale tudi na področju čustev, kjer boste ves čas iskali odgovore tudi na tista vprašanja, ki vam niso najbolj jasna.

V torek ob 20.51 se luna pomakne v znamenje tehtnice, kar vas vodi v zbranost in harmonijo. Če boste nakupovali, bo vaša izbira zagotovo prava, saj boste pred nakupom dobro premislili, če določeno zadevo resnično potrebujete. Posvetili se boste predvsem sebi in svojim željam, ki jih boste skušali tudi umirjeno popeljati do samega vrha.

blank

V četrtek pozno zvečer luna preide v znamenje škorpijona. Strast bo tista, ki se bo pojavila v skoraj vsaki ljubezenski zgodbi, ter tudi na poslovnem področju, obarvana s kreativnostjo. Če vam nekdo ne bo pisan na kožo, boste znali to tudi pokazati na zelo direkten način. Vse skupaj lahko ob nepazljivosti vodi v manjše zaplete in celo konflikte. Burne reakcije so v teh dneh nekaj čisto normalnega, zato jih poskušajte sprejeti.

V soboto se vas bo dotaknil vpliv Polne lune, ki vas vodi k obremenitvam na področju osebne rasti, zato se raje ustavite in se zazrite v svojo dušo iz druge perspektive. Nikar se ne smilite sami sebi, raje poglejte naprej in si dovolite, da se vam zgodijo lepe stvari.

Nedelja z luno v strelcu bo čudovit dan, veliko bo smeha in dobre volje ter rešitev, ki vas bodo navdihnile s pogumom. Delovali boste sproščeno in optimistično, vsekakor pa boste usmerjeni v gurmanske dogodivščine, s katerimi nikar ne pretiravajte.

Napoved je objavljena: Sensa.

Preverite vpliv lune na vaše delovanje!