Mesec julij vam prinaša simpatične energije in vas vodi novim odločitvam naproti!

Prihaja vpliv Sonca v znamenju raka, ki poudarja nežnost in željo po poglobljenih čustvenih zadevah, proti koncu pa Sonce preide v znamenje pogumnega leva in tako bo mesec julij lepši in na področju ljubezni bolj bogat.

 

Oven ljubezenski horoskop
Oven

OVEN

Prihaja nova priložnost, ki vas vabi k temu, da se v prvi polovici julija izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete izboljšanje. Dovolj boste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način, kar vas bo napolnilo s harmonijo. Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj konec meseca, ko bo Sonce v levu ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko. Partner vam bo hvaležen, če boste znali izstopati iz povprečja in si končno dovoliti nekaj drugačnosti v vajinem razmerju in tako bo mesec julij lepši.

 

Bik
Bik

BIK

V mesec julij boste stopili dokaj zadovoljni. Rezultati napredka na osebnem področju so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k novim korakom. Vse skupaj bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je z ugodno Venero v znamenju dvojčkov pred vašimi vrati. Konec meseca s Soncem v levu, vam bo prinesel zadovoljstvo in stabilnost. Vaša energija bo ugodno vplivala na vaše ljubezensko življenje in vašo notranjo radost. Tisti, ki ste še samski, boste imeli odlične možnosti, da začnete novo razmerje, ki vam prinaša drugačnost.

 

Dvojčka
Dvojčka

DVOJČEK

Ljubezensko srečanje, ki ga boste deležni zaradi prijetnega vpliva Sonca v znamenju raka, bo vznemirljivo, toda prav ta čustvena eksplozija vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato bo tudi izid presenetljivo dober. V domačem okolju boste, še posebej v drugi polovici meseca julija z Venero v raku deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je konstanten stres že načel vaše živce. Potrebovali boste tudi več nežnosti in komplimentov in mesec julij bo lepši.

 

Rak
Rak

RAK

Ob vstopu v mesec julij boste kljub Soncu v vašem znamenju nervozni. Odzivali se boste na vsako besedo. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase. Tako boste v prvi polovici meseca julija hrepeneli po bolj umirjenih energijah, ki pa jih žal še nekaj časa ne bo na spregled. Konec meseca so možni poslovni uspehi, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša veliko radosti, ki jo boste konec meseca znali spretno uporabiti tudi v partnerskih odnosih.

 

Lev
Lev

LEV

Prva polovica meseca julija, ki jo spremlja Sonce v raku bo v znamenju informacij in raziskovanja, ki vas bo popeljalo v nove zgodbe. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vaše stanje čisto normalno, le nekoliko ste vznemirjeni, ker vam partner ne sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli.

Ljubezenska napoved za mesec julij

Devica
Devica

DEVICA

V prvi polovici julija se boste zaradi ugodnega vpliva Venere v dvojčkih počutili razigrano. Spremljala vas bo dinamična energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni tudi pri delu, kjer pa ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. Počutite se dobro in ostane le še finančno področje, ki trenutno ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal. Zaključek meseca bo namenjen pogovorom, ki bodo povezani z vašim ljubezenskim razmerjem.

 

Ljubezenski horoskop za mesec julij
Mesec julij in ljubezenski horoskop
Tehtnica
Tehtnica

TEHTNICA

Zelo zasanjani boste v prvih dneh meseca julija. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve na ljubezenskem področju. Pazite, da ne bodo ljudje v okolici opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid. Druga polovica julija bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile in vam podarile nove iztočnice. Naklonjeno vam bo tudi mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti. Nikar se ne zapletajte v nepreverjene zgodbe, saj ne prinašajo nič pozitivnega.

 

Škorpijon
Škorpijon

ŠKORPIJON

Pazite v prvi polovici julija ljubezenskih odnosih, ki se počasi krhajo, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih počeli v preteklosti. Kljub temu, da se načeloma z mnenjem kolegov ne strinjate, bi bilo dobro, da vseeno pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru zapletajo. Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja proti koncu meseca, ko se Sonce pomakne v znamenje leva in vam prinaša več direktnosti in manj komplikacij v medsebojnih odnosih.

 

Strelec
Strelec

STRELEC

Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo v prvi polovici meseca julija v večjo korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen. V drugi polovici meseca julija boste z vsemi silami branili tisto, kar že imate. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno najbolj pisano na kožo. Prevladovala bo tudi strast, ki pa lahko, če ne bo vse tako kot ste si zamislili vodi v manjše konflikte. Kmalu vam bo jasno, kaj vam želi nekdo, ki vam je všeč povedati.

 

Kozorog
Kozorog

KOZOROG

Naužite se v prvi polovici julija pozitivne energije, ki jo prinaša Sonce v znamenju raka in jo uporabite za pogumno doseganje svojih ciljev, ki vas že priganjajo. Pogum lahko izkoristite tudi na poslovnem področju, kjer vse skupaj nekoliko škripa. Proti koncu meseca se vam bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni, zato se v odnosu pogumno prepustite in nikar toliko ne komplicirajte, saj vam to ne prinaša zadovoljstva.

 

 

Vodnar
Vodnar

VODNAR

V prvih dneh meseca julija vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v zgodbi, ki vam očitno ni pri srcu in vas le spravlja v slabo voljo. Z lahkoto se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv in razigran pogovor, ki dolgoročno prinaša nekaj več. Končno boste v drugi polovici meseca deležni spodbudnih novic, kar vas bo razvedrilo in vam dalo motivacijo. Ljudje v okolici vas bodo postrani gledali, ker boste dajali namige o dogajanju v vašem zasebnem življenju. Kljub vsemu vztrajajte in ostani zvesti sami sebi.

 

Ribi
Ribi

RIBI

V prvi polovici meseca julija boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s čustvi. Osebni in ljubezenski problemi se bodo počasi razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje. Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano, čeprav se trudite na vse pretege. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa samo zase. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte. Samskim se najboljše možnosti novih poznanstev nakazujejo proti koncu meseca julija, ko bo Venera v znamenju raka.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?