Ljubezenski horoskop za mesec december

Venera se bo sprehajala v znamenju kozoroga, kjer je nekoliko bolj zadržana. Soočali se boste s svojimi čustvi in skušali zaustaviti razne dvome. Veliko lepše bo na področju ljubezni po 20. decembru, ko se bo Venera začela gibati v znamenju vodnarja.

Spontanost, želja po strastnih podvigih in skupna potovanja bodo na vrhu vašega seznama.

Ne skrbite za strast in vroče objeme, saj se bo Mars sprehajal po znamenju škorpijona.

Preverite kako se ujamete s svojo ljubljeno osebo.

OVEN

Na področju ljubezni prehajate v bolj strasten čas. Ljubezensko srečanje, ki ga boste deležni v prvi polovici decembra zaradi prijetnega vpliva Sonca v znamenju strelca, bo odlično. Vulkan čustev vam bo neverjetno všeč, saj se počutite prazno. Soočili se boste spontano in zato pričakujte neverjetno reakcijo. V znanem okolju boste, v zadnjih dneh decembra, ko se bo Venera nahajala v znamenju vodnarja deležni zanimivih energij. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je zadnje čase na področju ljubezni malce dolgčas.

BIK

V prvih dneh decembra prihaja nova priložnost, da poveste kaj do nekoga čutite, posebno če že nekaj časa načrtujete korak. Dovolj boste iznajdljivi in čustvene situacije se končno premikajo na pravi način, kar vas bo napolnilo s splošnim zadovoljstvom. Posvetite se v drugi polovici decembra tistim, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku lahko izkoristite prosti čas za pogovor ali romantiko. Partner vam bo hvaležen, če boste znali prisluhniti njegovim željam in si končno dovoliti nekaj drugačnosti v vajinem razmerju.

DVOJČKA

V mesec december, ki prinaša številne novosti, boste stopili zadovoljni. Rezultati napredka na področju ljubezni so v fazi, ki vam trenutno ustreza in vas vzpodbuja k drugačnim prijemom. Vse kar se bo dogajalo bo temeljijo na razmisleku in dobro postavljenih temeljih. Veselje je v zadnjih dneh decembra kljub hladnemu Soncu v kozorogu pred vašimi vrati. Prihajata zadovoljstvo in stabilnost. Ljubeča energija bo ugodno vplivala na čustveno življenje in vašo notranjo radost. Tisti, ki ste še samski, ne boste več dolgo.

Ljubezenski horoskop za mesec december

RAK

V prvi polovici decembra se boste zaradi ugodnega vpliva Venere počutili zelo zaželeno. Spremljala vas bo simpatična energija in z lahkoto boste sledili vsem obveznostim. Planetarni vplivi vam prinašajo v sredini meseca nekaj situacij, v katerih ne bo čisto tako, kot ste si zamislili. V zadnjih dneh meseca boste nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal, seveda tokrat v vaš prid. Zaključek meseca bo namenjen prijetnim pogovorom, ki bodo povezani z vašim ljubezenskim razmerjem.

LEV

V prvih dneh decembra prihaja manjša turbulenca. Nervozni boste, vendar nikar ne dovolite, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka in trenutkov samo zase, zato si v sredini decembra izborite nekaj prijetnih trenutkov. Konec meseca so možni na področju ljubezni dogodki, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo v mesto. Ukvarjanje z njimi vas bo spravilo v dobro voljo, ki jo boste znali uporabiti v osebnih odnosih.

DEVICA

Prva polovica meseca decembra bo na področju ljubezni od vas zahtevala da rešite stare zadeve, kar vas bo popeljalo v dvome. Poglobiti se morate v dejavnosti, s katerimi ste odlašali in se osvoboditi nečesa, kar vas močno bremeni. Znova bo prišla na dan neprilagodljivost, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto na jasnem, kaj si želite v prihodnosti. Čeprav niste najbolj zadovoljni z razpleti na področju čustev, bodite zadovoljni, ker vam partner sledi, tako kot bi si vi v tem trenutku želeli.

TEHTNICA

December na področju ljubezni ne bo najbolj enostaven. Pazite v prvi polovici meseca v ljubezenskih odnosih, ki niso stabilni, zaradi vaše neposlušnosti. Obtožili vas bodo, da delate enake napake, kot ste jih že počeli v preteklosti. Kljub temu, boste vztrajali pri svojih odločitvah. Več sreče in iskric na ljubezenskem področju prihaja konec meseca, ko se bo razbohotila Venera v vodnarju, ki vam prinaša več direktnosti in manj komplikacij v ljubezenskih odnosih.

ŠKORPIJON

Zadeve, katerih se boste na ljubezenskem področju najprej branili, vam bodo v prvi polovici meseca v večjo korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili svojih nakopičenih strahov. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno všeč. V zadnjih dneh decembra prihaja strast, ki pa vas lahko, če ne bo izražena na pravi način, vodi v manjše konflikte. Kmalu vam bo jasno, kaj je tisto, kar vas čaka za naslednjim vogalom.

STRELEC

V svoj najljubši mesec boste stopili izredno zamišljeni in zasanjani. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve na ljubezenskem področju. Pazite, da ne bodo ljudje v okolici opazili vaše labilnosti. Druga polovica decembra bo obarvana s prijetnim dogajanjem, ki vas bo razvedrilo in vam podarilo nove iztočnice. Naklonjeno vam bo tudi Silvestrovo, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti. Nikar pa se ne zapletajte v nepreverjene zgodbe.

Ljubezenski horoskop za mesec december

KOZOROG

V prvih dneh decembra vam bo odleglo, saj se vam ne bo treba preveč truditi v razmerju, ki vas le vznemirja. Končno se boste z nekom spoznali in spustili v zanimiv pogovor, ki dolgoročno prinaša celo ljubezen. V drugi polovici meseca prihaja na področju odnosov nekaj, kar vas bo razvedrilo. Ljudje v bližini prinašajo namige o dogajanju v vašem zasebnem življenju. Kljub vsemu vztrajajte in ostani zvesti sami sebi, saj sami najbolje veste, kaj si po tihem želite.

VODNAR

V prvi polovici decembra, ko se vas bo dotaknil vpliv Sonca v znamenju strelca boste imeli precej dela z nesporazumi, ki bodo povezani s čustvi in vašim sprejemanjem nekoga. Ljubezenski problemi se bodo sredi meseca razjasnili. Lahko vam uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite in si vzemite nekaj časa samo zase. Samskim se najboljše možnosti novih poznanstev nakazujejo proti koncu meseca decembra, ko se boste z veseljem udeležili vseh zabav.

RIBI

Sonce v znamenju strelca vam v prvi polovici decembra prinaša srečo, ki jo lahko uporabite za pogumno doseganje svojih čustvenih ciljev, ki vas že priganjajo. Proti koncu meseca se vam bodo vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo mlajša oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni, zato se v odnosu pogumno prepustite in nikar toliko ne komplicirajte. Samski se boste tokrat raje samo družili, želja po razmerju bo pomanjšana.