LJUBEZENSKI HOROSKOP

Ljubezenski horoskop za mesec maj vas bo navdihnil s prijetnimi smernicami.

Oven ljubezenski horoskop
Oven

OVEN

V prvih dneh maja boste izredno spogledljivi in igrivi. Če ste rojeni v marcu, se vam obeta veliko prijetnih srečanj, in morda celo nov partnerski odnos. Sedaj zares zažareli, in če ste sami, bi lahko med vami in nekom preskočila iskrica ljubezni. Kasneje bo sreča prestopila na stran bolj umirjenih, čutečih in ljubečih ovnov, ki ste rojeni v prvi ali zadnji dekadi. Na poslovnem področju se vam bodo zadeve odpirale z svetlobno hitrostjo. Pripomogel bo vpliv planetov, ki bodo v drugi polovici maja naklonjeni.

 

Bik
Bik

BIK

Pred vami je simpatičen mesec maj. Če ste v prejšnjih mesecih pogrešali nežnosti, romantike ali priložnosti za sklenitev novega razmerja, boste v teh dneh skoraj gotovo našli, kar iščete. Mars bo pognal kri po žilah predvsem rojenim aprila, ki boste uživali v strastnih objemih, še zlasti v sredini meseca. Vaša potreba po zadovoljstvu, uspehu in samozavesti bo vedno bolj izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj storiti.

 

Dvojčka
Dvojčka

DVOJČEK

Prijetno vzdušje bo prevladovalo predvsem v prvi polovici meseca maja. Planeti vam bodo pripravili romantična doživetja predvsem dvojčkom, rojenim v juniju. Kasneje se bo tehtnica sreče nagnila na stran tistih, ki ste rojeni v maju. V drugi polovici meseca se boste mnogi spraševali, ali ste na pravi poti, in se morda celo zapletli v kako razmerje, ki ne bo imelo izgledov za uspeh. Previdni bodite, saj vas bodo planeti v znamenju bika večkrat prisilili v nepremišljeno akcijo, ki bi se pa lahko slabo končala.

 

Rak
Rak

RAK

Mesec maj bo za vas pravi skok v neznano. Sonce v biku vas bo sprostilo, pričakovanje novih dogodivščin pa bo postalo izjemno prijetno in zaljubljeno.

Venera vam lahko povzroči nekaj labilnosti na čustvenem področju. V drugi polovici meseca pa boste na svoj račun prišli tudi tisti, ki ste že dlje časa v vezi. Planeti vas bodo vodili k akciji in direktnemu pristopu, ki bo rešil vašo situacijo. Poslovne zadeve boste dali v maju nekoliko na stran, kljub temu pa bo vaša glava polna načrtov.

 

Lev
Lev

LEV

Na splošno vam mesec maj na romantičnem področju ne bo posebno naklonjen, zato bi v ljubezni lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje.

Rešite tisto, kar se da rešiti, ostalo pa pustite, da se umakne. Za kreativne bo ta mesec na poslovnem področju lahko zelo uspešen. Verjetno boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih. Iniciativa vas zato lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo v zadnjih dneh meseca.

 

Devica
Devica

DEVICA

Organiziranim devicam ta mesec ni preveč naklonjen. Nove delovne iniciative lahko sicer predstavljajo uspeh. Kljub temu, pa bo vaše delo konkretno poplačano šele kasneje. Druga zgodba pa se bo odvijala na čustvenem področju, kjer je pred vami precej boljše obdobje! Če ste rojeni v prvi dekadi, boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves mesec. Tisti, ki ste samski boste imeli v drugi polovici maja veliko večje možnosti, da spoznate svojo sorodno dušo.

 

Ljubezenski horoskop za mesec april
Ljubezenski horoskop za mesec maj
Tehtnica
Tehtnica

TEHTNICA

Pred vami je mirnejši mesec maj. V prvi polovici meseca, ko se bo Sonce sprehajalo po biku, lahko naletite na manjše ovire, labilnost in nezaupanje, ki vas bo zmedlo. V drugi polovici vam bo veliko lažje, saj vas bodo vzpodbujali planeti, ki bodo povzročili hiter napredek in jasne misli. Zlahka boste navezovali stike, ter se s partnerjem pomenkovali o tem in onem. Za samske bodo najbolj ugodni zadnji dnevi v maju, ko lahko čisto naključno srečate zelo zanimivo osebo in naletite na osvajanje.

 

Škorpijon
Škorpijon

ŠKORPIJON

Če so se še pred kratkim v vas naselili dvomi, bodite prepričani, da se bodo sedaj razkadili. V prvi polovici meseca se boste z lahkoto borili za svoj prav. Pazite le, da ne boste pretiravali z arogantnostjo. V sebi boste začutili energijo, strast in posebno vnemo. Zadnji del maja vam bo še posebno naklonjen, vseskozi pa boste imeli v ljubezni daleč največ sreče tisti, ki točno veste kaj si želite. Na zdravstvenem področju se vam lahko pojavijo manjše težavice povezane z zobmi in glavo, ki jih boste rešili brez težav.

 

Strelec
Strelec

STRELEC

V prvih dneh maja, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju bika, bo okoli vas postalo čudno tiho, in nenadoma ne boste več vedeli, ali je vse še tako, kot se vam je zdelo, oziroma kot bi moralo biti. Druga polovica meseca pa vam bo dokaj naklonjena, saj boste družabni, zgovorni in optimistični. Več romantične izpolnjenosti boste v drugi polovici meseca deležni rojeni v novembru. Uživali boste srečo in končno dosegli duševni mir, po katerem hrepenite že nekaj časa. Zadovoljni boste sami s sabo.

 

Kozorog
Kozorog

KOZOROG

Da vaš zimski spanec ne bi predolgo trajal, bo poskrbel Mars, ki vam bo povzročil zmedo na poslovnem in čustvenem področju. V sebi boste začutili nemir, in ta bo predvsem pri mlajših privzel obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo sredi meseca vaše želje gotovo uslišane! Vsaj tiste, ki se nanašajo na ljubezensko področje. Če ste rojeni januarja, boste mirnejši, v romantičnem smislu pa vam so najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu.

 

 

Vodnar
Vodnar

VODNAR

V prvi polovici meseca boste rojeni februarja, med najbolj simpatičnimi in privlačnimi ljudmi na svetu. Kar polepšali se boste, tako močno boste žareli. Tudi na poslovnem področju se ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo zato lahko popestrile to obdobje, ki bo polno dogovorov in akcije na vseh področjih. Le pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste v zadnjih dneh maja zabredli v prevelik minus.

 

Ribi
Ribi

RIBI

Za nežne in občutljive ribe je maj lahko precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti. Morda pa celo naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. V prvi polovici maja vam bodo planeti sicer naklonjeni, zato se takrat tudi lotite večjih podvigov. V drugi polovici meseca pa se boste nekoliko izgubili, še posebej na čustvenem področju, kjer ne boste vedeli, kaj je tisto, kar si želite, pa še samozavesti vam bo primanjkovalo.

Vas zanima sinastrija ljubezenskega odnosa?