Kitajsko leto prašiča 2019

Svinja je polna lepih lastnosti, zato ne velja pogrevati starih predsodkov o pujskih.

Je vitkejša in galantna, vestna in poštena in zelo rada priskoči na pomoč. Lahko ji zaupate, kajti nikoli vas ne bo izdala ali osleparila. Naivna je, zaupljiva in nebogljena. Uboga neumnica! Ljudje jo zlahka opetnajstijo, vendar pa vse mirno prenaša. Igra dobro, vendar ji ni do dobička.

Ne vztraja trmasto pri svojem, temveč premisli, ali je njeno početje upravičeno in spodobno. Čeprav je inteligentna, ni pametna. Prezira hinavščino ter kompromise in se oklepa svojih dobrih načel. Lahkomiselna je, vendar pa rada preizkuša, ali so njene misli in dejanja dobre.

Svinja je dober in vesel družabnik in večkrat se prepušča strastem, zato bo kitajsko leto prašiča družabno.

Pametna je in bi rada dosti zvedela. Bere dosti, vendar kar povprek. Njena izobrazba je površna. V bistvu ljubi lepo življenje, dobro hrano, zabave z drugim spolom, petje…

Njen nastop je dobrodušen, toda za tem se skrivata moč in avtoriteta. Svoje cilje dosega z vneto močjo, ki se ji le stežka postavijo po robu. Kadar kaj sklene, je ni moč zaustaviti. Toda poprej dolgo in dobro premišljuje, kar vzbuja vtis neodločnosti. Natančno ve, kaj hoče, toda boji se zapletov.

Njene dobrodušnosti in obotavljivosti ne smemo presojati kot slabost. Svinja je pač miroljubna. Prijateljev nima dosti, vendar jim je vse življenje zvesta in bi zanje tudi vse žrtvovala. Do tistih, katere ljubi je velikodušna.

Vaš ključ: » Analizirajte, vendar ostanite spontani «

Ženske iz tega znamenja rade obdarujejo svoje drage in so odlične gostiteljice. Svinja ima živahen značaj, lahko pa bi tudi vzrojila, če nebi sovražila prepira in razpravljanja. Raje popusti in se obnaša, kot da z vsem soglaša. Razpravlja pa le s tistim, ki se ji zdi tega vreden. Procesov ne mara, saj je preveč poštena in impulzivna, da bi se lahko spopadla z brezobzirnim nasprotnikom.

Svinja je skrbna in delavna, zato lahko opravlja vse poklice. Tankočutnica lahko tudi pesni, morda bo umetnica. Lahko pa zaide na kriva pota. Med njene manj prikupne lastnosti sodi tudi valjanje po blatu. In če postane nezmerna, se ga težko znebi. Materialno se bo nasploh kar dobro odrezala, saj vedno najde tisto, kar potrebuje za življenje. Ne da bi se napenjala, najde delo in pomagače, tako lahko tudi obogati. Vendar pa mora paziti, kajti debelo svinjo kmalu pojedo.

ŽIVLJENJE SKOZI OBDOBJA

Prvo življenjsko obdobje bo razmeroma mirno. V drugem bo dosti ljubezenskih in zakonskih sporov. Toda svinja bo diskretna tudi v nesreči, nikoli ne bo pokazala, da ji je hudo, ne bo klicala na pomoč. Svoje težave bo premagovala sama. In ker njenega trpljenja nihče ne jemlje resno, ji ponos in diskretnost utegneta škodovati. Svinja, rojena dolgo pred novim letom, bo imela v življenju več sreče kot vrstnice, ki so bližje temu prazniku. Slednje čakata izdaja in sramota saj pujski končajo pač v klavnici.

ODNOS Z OSTALIMI KITAJSKIMI ZNAMENJI

Njeno naivnost druga znamenja izkoriščajo, tudi v ljubezni. Večkrat jo razočarajo, pa tudi strastno ljubijo. Svinja je dobra mati. Najboljša partnerica zanjo je mačka. Z njo ne bo nobenih diskusij. Varovati se mora kače, ki bi jo kmalu zasužnjila. Koza bi jo poskušala izkoriščati.

 

Preverite karakteristike kitajskega znamenja, v katerem ste rojeni glede na vaše leto rojstva.
Znamenja kitajske astrologije

Za podrobnejšo interpretacijo in razlago se obrnite na SVETOVALCE.