Dnevni horoskop za torek 28. april 2020

Dnevni horoskop za 28 aprila
Dnevni horoskop za 28 aprila

Dnevni horoskop za današnji dan 28. aprila 2020

Dnevni horoskop za torek 28. april 2020, svetovni dan veterinarjev. Preverite tudi horoskop na vrvici. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Na vsakem koraku vas bodo danes želeli zavajati, zato ohranite bistre misli in obdržite skrivnosti zase. Izogibajte se predvsem dramatičnih sprememb.

Dnevni horoskop svetovni dan veterinarjev
Dnevni horoskop – Svetovni dan veterinarjev

LUNA JE V ZNAMENJU RAKA

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost.

Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Posvojite hišnega ljubljenčka, še bolje – dva. To je čudovit način dajanja in prejemanja brezpogojne ljubezni.

Louise Hay

Rojstva in dogodki na današnji dan:

James Monroe, ameriški predsednik
Jožef Baša Miroslav, slovenski pesnik in novinar na Madžarskem
Ferruccio Lamborghini, italijanski izdelovalec avtomobilov
Branko Jovanović Vunjak – Brendi, slovenski pevec

Na današnji dan so se uprli na ladji Bounty, rodil se je avstrijski poslovnež in upornik proti nacizmu Oskar Schindler. Rodila se je tudi španska igralka Penélope Cruz in ameriška igralka Jessica Alba.

Današnji dnevni horoskop za torek 28. aprila 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite danes zaradi vpliva lune v raku bolj obzirni, spomnite se, da so dejanja močnejša od besed. V domačem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za to, da zavarujete svoje zamisli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes lahko pričakujete precej zanimiv dan, v katerem se bodo z energijo lune v raku prepletale tako dobre, kot tudi nekoliko slabše zadeve. Ne bi bilo dobro, če bi danes skušali osebno napredovati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne bodite tako kritični. Skušajte ohraniti pravo mero dojemljivosti za osebe, ki so vam resnično blizu. Izkažite jim ljubezen in naklonjenost, kljub temu da vam to z luno v znamenju raka ne bo enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes je idealen dan, da svojo požrtvovalno naravo pokažete preko prostovoljnih del. Več, kot boste dali, več se vam bo povrnilo. Na ostalih področjih bo danes prisotna zanimiva tišina.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Današnji dan je idealen za ustvarjanje ljubečega in romantičnega okolja. Partner bo pozitivno presenečen nad vašimi koraki. Če ste samski, pa poskrbite za to, da bo današnji dan nekaj posebnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 28. april 2020

Če načrtujete pogovor z nekom posebnim, potem poskrbite, da boste direktni in predvsem bolj diplomatsko naravnani. Vse bo danes rešljivo, če boste le optimistično gledali na vse skupaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zelo realni in z luno v raku velikodušni. Drugim boste pomagali in za to vam ne bo nič žal. Nekaj se bo dogajalo tudi okoli denarja in vse kaže, da bo to nekaj dobrega za vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V vaših rokah boste začutili moč in energijo. Vaša motivacija bo zelo pomembna. Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si vedno želeli. To bo dan, ki si ga bo veljalo zapomniti v pozitivnem smislu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenski odnosi bodo danes za vas občutljivi, zato pazite, če ste v resnem razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski. Zadovoljstva žal ne bo od nikoder.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prekipevali boste od energije, ki jo prinaša luna v znamenju raka. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Namenite svoj čas tudi svojim željam, saj vam že trkajo na vrata.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste samski, se bodo za vas odprle nove priložnosti in možnosti, za ljubezen in partnerstvo. Odprite počasi v mislih pot novi ljubezni, saj vam ta lahko pričara nepozabne trenutke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite obzirnejši, zavedajte se, da so vaša konkretna dejanja močnejša od obljubljenih besed. V domačem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za boljše razpoloženje.