Dnevni horoskop za torek 2. marca 2021

danes horoskop
Dnevni horoskop za torek 2. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, torek 2. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 2. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes imate priložnost vztrajno graditi kariero in utrditi svoje mesto na poslovnem področju, ter vsaj deloma doseči kar vam pripada.

Horoskop nasvet za današnji dan: Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali, saj v to ne boste vpletali pretiranih pričakovanj in čustvene energije.

dnevni horoskop vpliv
Luna v znamenju tehtnice

Danes ob 21.38 uri preide luna v znamenje škorpijona

Dopoldan boste odvisni od razpoloženja, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Formira se resnična zavest, slaba stran vpliva pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Dopoldan se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Zvečer pa bo pod vplivom lune v znamenju škorpijona vaše področje ljubezni in čustev v objemu strasti. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni energije, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Danes praznuje Jon Bon Jovi: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v drugi dekadi Rib, in sicer v 11. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanj, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj ga vodita močna intuicija in živa domišljija. Njegova Luna se nahaja v drugi dekadi Kozoroga v 9. hiši, kar ga opisuje kot resno, zanesljivo in odgovorno osebo z izjemno fizično zmogljivostjo, se pa težko sprosti in se preveč obremenjuje z malenkostmi, na katere nima vpliva.

Zelo je samokritičen, navadno celo preveč, kar mu otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je pesniška in umetniška duša, ki jo zanima glasba. Zelo je priljubljen in večkrat se znajde v centru dogajanja.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Uschi Glas, nemška igralka
  • Dejan Bodiroga, srbski košarkar
  • Chris Martin, angleški glasbenik
  • Mark Evans, član skupine AC/DC
  • Marcel Hirscher, avstrijski alpski smučar

Na današnji dan Galileo odkrije zaloge vode na Jupitrovi luni Evropa. Ustanovljena je bila spletna stran Yahoo. Rodil se je igralec Janez Rohaček in Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj. Rodil se je tudi baletnik, koreograf Pino Mlakar in pisatelj Marko Švabic. Umrl je Francesco Bianchini, italijanski astronom, fizik in Howard Carter, britanski arheolog.

Katera znamenja zodiaka se bodo v današnjem dnevu najtežje odločala?

V današnjem dnevu bodo najbolj kolebali in nihali rojeni v znamenju bika, dvojčkov in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Današnji dan z luno v tehtnici bo za vas nežen in ugoden. Zdelo se vam bo, da ste na vrhu svojih moči.

Kljub temu se boste zavedali, da potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste kljub luni v tehtnici pod pritiskom zaostalih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se borili dokler ne zmagate. To se vam bo tudi kmalu obrestovalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo na pol poti. V enem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in razni nesporazumi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo od bližnjih pričakuje od vas preveč in to vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Danes boste morali pohiteti, čeprav ste bili prepričani, da boste deležni pomoči.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo z energijo lune v tehtnici vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni ter izpopolnjeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ljubezen se vam skozi dan, ko bo luna v tehtnici počasi približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli sijajno priložnost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile ter pripeljale do razmišljanja. Želeli si boste počitka, toda prihajajo nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj, kar vam ni všeč, se lahko zakomplicira in želeli si boste le, da se zadeva reši po najlažji možni poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev nikakor ne bo v vašo korist.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste skozi dan malce depresivni in utrujeni. Počasi se bo treba soočiti s samim sabo in določenimi obveznosti, ki vam že bliskovito trkajo na zaprta vrata. Prijatelj vas bo presenetil.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na prvem mestu bodo skozi dan nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite učenju, ki vam prinaša izpopolnjevanje in modrost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste zaradi ugodne lune v tehtnici veliko boljše volje, kot ste običajno. Čutili boste, da vam nekaj zelo odgovarja, saj tako pozabite na svoje težave in vse predsodke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub temu, da bi radi počivali, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se zvečer, ko luna preide v škorpijona naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2021