Dnevni horoskop za torek 19. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 19. maja 2020
Dnevni horoskop za torek 19. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 19. maja 2020

Dnevni horoskop za torek 19. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Ko boste poskrbeli zato, da boste v ravnotežju, lahko začnete uresničevati čudovite načrte, lahko navdihujete druge s svojo samozavestjo in razdajate ljubezen okoli sebe.

Dnevni horoskop torek
Dnevni horoskop torek

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

Dan ne bo najbolj primeren za hujšanje, ustrezala vam bo bolj pekoča hrana. Dan bo zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane, saj ugodno vpliva na vaša čutila. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira.

Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Čez današnji dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem, vsekakor pa poskrbite da nahranite svojo kožo.

Danes praznuje Lucija Čirović

Lucija Čirović – S Saturnom v znamenju Dvojčkov je praktične in iznajdljive narave. Z Venero v znamenju Raka je na čustvenem področju zelo občutljiva, nežna. Lucija Čirović je optimistična in vztrajna. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 9. Hiši v znamenju Bika, zato jo vodi neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine.

Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico. Ima naraven dar za pravo, filozofijo in religijo. Loteva se praktičnih nalog in je sposobna vztrajati pri njih tudi ko že vsi drugi obupajo. Težko jo boste prepričali, naj se loti nečesa novega ali naredi nekaj na povsem nov način. Je zelo prezimljena in zaljubljena v praktično materialno stvarnost.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Raka v 10. Hiši. Globoko si prizadeva za uspeh v karieri in poklicu. Je tista, ki običajno deluje prva. Pogosto je vodja ali tisti, ki ga vidimo na čelu neke organizacije ali projekta. Zaradi velike zaloge energije in svoje vzdržljivosti lahko doseže v življenju vidne rezultate.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Leva v 12. Hiši, zato si želi veliko časa prebiti sama s seboj. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Kozoroga, in sicer v 5. Hiši. Je zelo priljubljena med drugimi ljudmi, prijazna, velikodušna in vedno pripravljena pomagati. Vse najboljše!

Vse, kar je vredno imeti, je vredno tudi deliti.

Sri Chinmoy

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan: 

José Julian Martí y Perez, kubanski pisatelj, pesnik, novinar, upornik
Malcolm Little, Malcolm X, borec za državljanske pravice
Newton Booth Tarkington, ameriški pisatelj, dramatik
Charles Edward Ives, ameriški skladatelj
Jacqueline Lee Bouvier Kennedy Onassis, ameriška založnica
Čoro Škodlar, slovenski slikar, restavrator, novinar

Na današnji se je rodil Sani Bečirovič. Ustanovili so legijo časti, najpomembnejše francosko odlikovanje. Umrl je slovenski pripovednik in politik Ivan Tavčar.

Dnevni horoskop za današnji dan, torek 19. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v znamenju ovna nikar ne hitite preveč. Premislite o različnih vidikih, preden se boste dokončno odločili. Notranji občutek vam bo prišepnil, kdaj bo potrebna večja previdnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslovno boste danes več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirate preveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč boste danes obremenjeni z redom in disciplino. Pazite, da zaradi te obsedenosti ne izgubite spontanosti. Naprezanje in potreba po popolnosti vas lahko v večernih urah psihično utrudita.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V želji, da bi dan z luno v ovnu minil brez konfliktov, boste v določeni situaciji raje molčali in si mislili svoje. Kar pa zadeva vaše zdravje, razmislite, kaj bi lahko ukrenili glede stresa, ki se je nakopičil.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obiskal vas bo val pozitivne energije, ki ga prinaša luna v ovnu, zato boste z lahkoto shajali z ljudmi. V želji po harmoniji se boste pripravljeni prilagajati celo nekoliko bolj, kot bo potrebno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za torek 19. maja 2020

Zaradi spremenljivega razpoloženja bo tudi vaša učinkovitost nekoliko nihala. Zelo se boste navdušili za nov projekt, vendar boste tudi hitro izgubili zagon. Poskusite se bolj poglobiti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poklicala vas bo oseba, s katero ste v preteklosti dobro sodelovali in je medtem dosegla vidnejše uspehe. Ko vam bo nekaj predlagala, ne dvomite v svoje sposobnosti, ampak bolj zaupajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bo s hinavščino poskušal speljati vodo na svoj mlin. Dovolj pozorni boste, da vam ne bo prekrižal načrtov, vendar ne gre za osebo, od katere bi to pričakovali. Luna v ovnu vas bo zopet rešila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Več kot nove zmage vam bodo pomenili urejeni odnosi na delovnem mestu, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zelo energično boste z luno v ovnu začeli, a boste kmalu ugotovili, da na hitro ne morete doseči ničesar. Tokrat vas bosta do cilja pripeljali potrpežljivost in vztrajnost, ki bosta na druge delovali naravnost zapeljivo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Svetujemo, da zaživite bolj sproščeno in se veselite majhnih reči, ki vas dejansko lahko razveselijo. Pri delu počnite stvari na bolj ubran način, ne naprezajte se do skrajnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ko zaslutite, da se bo treba prilagajati, vas najprej mine volja do življenja, a temu danes ne boste mogli uiti. V ospredju bodo poslovni odnosi, ki se bodo razvijali nad pričakovanji, le brez nestrpnosti.