Dnevni horoskop za sredo 7. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 7. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 7. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 7. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan zdravja. Danes prihajajo zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom številna srečna naključja ter ugodne rešitve.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu se vam bo težko opravičiti, ali priznati svojo krivdo, zato se varujte pred nepotrebnimi zapleti.

horoskop
Luna v znamenju rib

Danes ob 22.30 uri pride Luna v znamenje Rib

Dopoldan bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev. Prisotna bo čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli.

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih.

Ponoči pa luna preide v znamenje rib. Notranje se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju. 

Mark Twain

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Dimitrij Rupel, slovenski sociolog, publicist, politik
  • Jackie Chan, hongkonški filmski igralec
  • Russell Crowe, novozelandski filmski igralec
  • Aleš Čeh, slovenski nogometaš
  • Jože Možina, slovenski zgodovinar

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija. Ustanovljena je bila tudi zveza svobodnih sindikatov Slovenije. Rodil se je Béla Mavrák, madžarski tenorist in Gerhard Schröder, nemški kancler. Umrl je Henry Ford, ameriški industrialec in France Marolt, slovenski glasbenik etnomuzikolog.

Katera znamenja bodo danes občutljiva na kritike in bodo hitro užaljena?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes občutljivi in užaljeni rojeni v znamenju dvojčkov, device in strelca.

Kaj prinaša danes ugodna konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Današnji ugoden vpliv je povezan predvsem z nepričakovanimi prijetnimi trenutki na vseh področjih vašega delovanja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Izredno energični boste, še posebej dopoldne, ko se bo luna nahajala v vodnarju in lahko se zgodi, da srečate zanimive sogovornike in preživite nekaj resnično nepozabnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv lune v vodnarju. V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da si preideta res blizu in doživita nekaj prijetnih in zasanjanih trenutkov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V določeni situaciji se zvečer, ko luna preide v ribi ne boste prav dobro počutili in čas bo minil v napetem ozračju. K sreči pa se boste prav kmalu začeli zavedati, kaj potrebujete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skozi dan, ko bo luna v vodnarju boste čutili, da morate pomagati nekomu, ki je v hujši stiski. Kar se tiče financ in dela, bodite umirjeni in ne pospešujte zadev, saj bi utegnile biti reakcije negativne.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bodite dejavnejši pri iskanju dela, nečesa, kar bi vam pomagalo tako finančno kot tudi ob ustvarjanju boljšega počutja. Znašli se boste na pravem mestu v pravem trenutku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Všeč vam bo odnos, sicer pa bo zgodba potrebovala še veliko dejanj da se premakne iz mrtve točke. Motijo vas tisti, ki se z besedami le igrajo in je preveč očitno, da niso iskreni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V domačem krogu bo nekoliko napeto, posebno ko se boste pogovarjali o starih zadevah. Poskusite drugače, najdite drugačne besede in se, če je treba, osredotočite na drugačne stvari.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v vodnarju, bodo najpomembnejši odnosi. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje ustvarjalne potenciale. Ne sklepajte prehitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vedno vas spremljajo razigrane okoliščine, čeprav boste nekako na trnih, saj vas bodo preganjali. Utegnejo vas zmoti zahteve, posebno če imate občutek, da vse skupaj izhaja iz ljubosumja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša intuicija bo zvečer, ko se luna pomakne v ribi nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Vse se bo zgladilo, posebno v odnosih z nekom, ki vam je naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne želite izgubljati časa v praznih spletnih klepetih. V domačem krogu boste nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi prevelike utrujenosti, ki se nikakor ne konča.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ponovno ustavile. Preverite finančno plat, še posebej če načrtujete nekaj pomembnih in večjih nakupov.

Vas zanima: ŽENSKE, KI SE ZNAJO ZNEBITI NEGATIVNIH VZORCEV