Dnevni horoskop za sredo 17. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 17. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 17. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za sredo 17. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Soočili se boste s strahom, ki ga prinaša današnja konjunkcija med Luno in Uranom, postali boste nekoliko močnejši.

Nasvet za današnji dan: Potrudite se, da se vse, kar naredite ali o čemer razmišljate, sveti v popolnosti kot najčistejši diamant.

Horoskop danes
Dnevni horoskop – Luna v znamenju

Danes ob 17.12 uri preide luna v znamenje bika

Luna konjunkcija uran ob 18.47 uri. Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Prijali vam bodo zelišči čaji, še posebej okus mete, melise, žajblja in dobre misli.

Kaj pravi dnevni horoskop za sredo 17. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Michael »Air« Jordan, ameriški košarkar
  • Billie Joe Armstrong, pevec v ameriški rock skupini Green Day
  • Anders Jacobsen, norveški smučarski skakalec
  • Meaghan Jette Martin, ameriška televizijska in filmska igralka, pevka
  • Marc Márquez, španski motociklistični dirkač

Na današnji dan je slovenska smučarska tekačica Petra Majdič na XXI. zimskih OI v Vancouvru osvojila bronasto medaljo. V Ljubljani pogorelo staro Deželno gledališče in v Milanu je bila prvič uprizorjena Puccinijeva opera Madame Butterfly. Rodil se je Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja in Matija Valjavec, slovenski pesnik. Umrl je Šaban Šaulić, srbski pevec in Džidu Krišnamurti, indijski filozof.

Katera astrološka znamenja bodo danes najbolj ležerna?

V današnjem dnevu bodo najbolj ležerni rojeni v znamenju leva, tehtnice in kozoroga.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Omejili boste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste v zadnjem času nevarno polzeli proti robu.

Skrbi bodo odšle, saj boste danes z denarjem ravnali mnogo bolj gospodarno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bolj ko se boste ukvarjali z nečim, več zanimivih vprašanj se vam bo odprlo na vidiku. Poiščite natančnejše informacije in preverite, če niste z energijo lune v vašem znamenju odkrili nekaj novega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ko se vi lotite organizacije, je gotovo temeljita saj ste zelo natančni. Prednost boste dali stvarem, ki jih sicer ne opravljate s srcem, a potrebujejo svoj red ter konkretno realizacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malo težje se boste osredotočili na delo, ker vam bodo misli uhajale k bolj simpatičnim načrtom. Boste pa zato boljše volje in bolj sproščeni v domačem okolju, pripravljeni celo na poglobitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko bo luna v biku, boste začutili posledice ležernosti ali utrujenosti. Nikakor se ne morete odločiti, zato se bo zopet oglasila slaba vest. Previdno, lahko bi vsaj poskusili nadaljevati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Potrebujete nekaj novega, nekaj, kar bi razbilo vsakodnevno rutino. Saj še sami ne veste, kaj bi to lahko bilo, a verjetno vam bo danes, ko bo luna v biku težko kdorkoli ustregel, zato se boste morali razveseliti sami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne boste hoteli priznati, da so nekatera pravila tukaj, zato da vam olajšajo delo. Zapletali se boste v nesporazume in poskušali doseči nemogoče. Prilagajanje vam ne bo dišalo, zato si poiščite svoj mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne trudite z denarnimi vložki, počakajte na boljši trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša naraščajoča želja po spremembi utegne biti kljub umirjeni energiji lune v biku izraz notranje negotovosti. Morda boste morali tvegati tudi pri čustvih in ugotoviti, pri čem pravzaprav ste.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V službi bodo odnosi precej napeti, zato se izmuznite, če se boste lahko. Te težave niso vaša skrb, zato ne izgubljajte časa z njimi, raje se v večernih urah poglobite sami vase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tako z bližnjimi kot s sodelavci ravnajte v rokavicah. To bo edini način, da se izognete sporom, saj bo zaradi lune v biku povečana trma. Pazite na zdravje, ter ne pretiravajte z nezdravo hrano.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj kot logiki, razumu in izkušnjam boste danes, ko bo luna v biku prisluhnili glasu srca. Zadovoljen nasmeh z druge strani bo dokaz, da niste ničesar zgrešili. Dan bo obarvan s čustvenimi vibracijami.

Vas zanima: HOROSKOP: PREOBRAZBE SKOZI ŽIVLJENJE