Dnevni horoskop za sredo 14. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 14. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, sredo 14. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 14. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo še slabše. Marsikaj vam bo bolj jasno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izredno utrujeni in konfliktni boste, zato se izogibajte ljudem, ki vam ves čas nasprotujejo in vas ne podpirajo.

Horoskop
Luna je v znamenju device

Luna je v znamenju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Vsakdo je videti lep, če odvržemo svoje predsodke in pričakovanja o tem, kakšni naj bi bili ljudje videti.

Anthony de Mello

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Mira Mihelič, slovenska pisateljica
  • Ingmar Bergman, švedski gledališki in filmski režiser
  • Jerry Rubin, ameriški socialni aktivist
  • Maulana Karenga, ameriški pisatelj, aktivist
  • Viktorija, švedska prestolonaslednica

Na današnji dan vesoljska sonda New Horizons doseže planet Pluton. Mariner 4 preleti Mars in posname prve bližnje slike drugega planeta. ZDA splovijo križarko Long Beach, prvo ladjo na jedrski pogon. Ustanovljena je bila druga internacionala. Alfred Nobel v Redhillu predstavi uporabo dinamita. V Franciji praznujejo državni praznik, s katerim obeležujejo obletnico padca Bastilije. Rodil se je Gustav Klimt, avstrijski slikar in Bernard Bosanquet, britanski filozof. Rodilse je tudi vratar slovenske nogometne reprezentance Samir Handanovič. Umrl je Janez Trdina, slovenski pisatelj in Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Umrl je tudi Anton Tomaž Linhart, slovenski pesnik.

Kaj je tisto, kar vas lahko danes razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko danes razjezijo pretirano analitični in dlakocepski ljudje.

Katera znamenja zodiaka boste danes ves čas pospravljala in čistila?

Danes boste skozi dan pospravljali in čistili rojeni v znamenju bika, device in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali S KATERIM ZNAMENJEM STE NAJBOLJ DUHOVNO POVEZANI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z analitičnim pristopom, ki ga prinaša luna v znamenju device se boste na področju dela zavihteli v skrajnosti, ki lahko marsikoga zelo močno zmotijo. Nikar ne bodite preveč pikolovski.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez razmišljanja se lahko odločite za napredek na področju dela, saj boste odlično pripravljeni in predvsem vztrajni. Zadeve ki se bodo odvijale, boste sprejemali zelo budno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi osebne zaznave se boste podali v pravo duhovno popotovanje, ki pa ga lahko zmoti energija lune v znamenju device, ki ne spodbuja poglobitev ampak le konkretne zaznave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Morda se boste srečali z nekom, ki vam je zanimiv že dlje časa, zato se že zjutraj uredite kot iz škatlice, da bo vtis takšen kot si žalite in kot mora biti. Zaupajte v svojo simpatičnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Največ zanimivega lahko pričakujete na področju ljubezni, kjer se bo nekod prijetno poigral z vami. Vendar se ne razburjajte, saj to počne zaradi želje po tem da vas razvedri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne ustrašite se strogosti, ki jo boste zaradi lune v vašem znamenju zaznavali predvsem na področju medsebojnih odnosov. Hladen pristop bo nekaj, čemur bi se bilo smotrno izogniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste dobro pripravljeni in širokega razmišljanja, vas lahko danes nekaj močno preseneti. Prihajajo stvari, ki bi se jim najraje izognili, vendar te priložnosti ža ne boste imeli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne iščite težav kjer jih ni in se raje umirjeno naslonite ter razmislite, ali je vredno komplicirati. Kljub luni v znamenju device bodo najbolj ugodne tiste rešitve, ki bodo predvsem spontane.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obremenjeni z delom in finančnim področjem boste danes celo jezni na tiste, ki so prosti in lahko uživajo. Skušajte si tudi vi počasi načrtovati kakšen prijeten trenutek za svojo dušo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Najprej končajte z delom, šele nato boste mirno lahko začeli kovati načrte, povezane s tem, da malce popestrite ljubezenski ali prijateljski odnos, ki je v zadnjem času že skoraj dolgočasen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne dovolite zoprni naravi da vas preplavi. Nezavednim procesom se skušajte izogniti, saj nosijo s sabo preveč negativne energije in dvomov. Ne pustite da vas zmedejo z besedami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas je, da spoznate in raziščete kaj si nekdo želi od vas, saj vam namigi žal niso dovolj, da bi si ustvarili celotno sliko. Begale vas bodo pripombe nekoga od starejših, ki želi razmišljati namesto vas.

Vas zanima: LIDIJA SE JE ZAPLETLA V MREŽO SPLETNIH ZMENKARIJ