Dnevni horoskop za soboto 2. maj 2020

Dnevni horoskop za 2 maja
Dnevni horoskop za 2 maja

Dnevni horoskop za današnji dan 2. maja 2020

Dnevni horoskop za soboto 2. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Vsako večje odlašanje vas lahko danes popelje v težave. Odprite oči na široko in zajemite pravo bistvo.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop za 2. maj 2020

2. maja ob 7.35 luna preide v znamenje device

Luna v znamenju device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni.

Vitalnost ni le to, da vztrajamo, temveč to, da smo zmožni začeti znova.

Francis Scott Key Fitzgerald

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Jakob Sket, slovenski pisatelj, urednik
Jesse William Lazear, ameriški zdravnik
David Beckham, angleški nogometaš
Tina Maze, slovenska alpska smučarka
Charlotte Elizabeth Diana, britanska princesa

Na današnji dan je umrl sloviti italijanski renesančni umetnik Leonardo da Vinci. Rodila se je Katarina Velika in tudi modna oblikovalka Donatella Versace. Prvič v zgodovini Slovenije so na današnji dan obsodili mučitelja živali.

Današnji dnevni horoskop za soboto 2. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski boste današnji dan z vplivom lune v devici izkoristili za krepitev samozavesti, pa tudi bolj jasno boste dojeli, da je ljubezen odvisna od tega, koliko se zanjo potrudite. Prepustite se ležernosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Doma boste zaradi lune v devici izredno napeti, saj se ponavlja nekaj, za kar ste upali, da ste že nekako pustili za seboj. Tako v ljubezenskih odnosih kot s starejšo osebo trenutno ne morete razumeti vsega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vaši bližnji vam bodo izkazali vso svojo ljubezen in čas je, da tudi vi naredite tako. Ne oklevajte, ampak se soočite s prijetnimi vzgibi današnjega dne. Pokažite jim, koliko vam pomenijo v resnici.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes se vam bo ponudilo veliko možnosti, med katerimi boste izbirali ter si tako skušali izboljšati svoj položaj. Možno je tudi, da boste le želeli, da bi se vse odvijalo po vaše, kar pa bo neizvedljivo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste namenili dovolj časa svojim bližnjim. Pri vas doma bo zato zelo veselo, pričakujte veliko smeha in predvsem iskrenih in odprtih pogovorov. Med drugim boste končno lahko zaupali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 2. maj 2020

Vse boste zaradi vpliva lune v vašem znamenju delali po pravilih in vsakomur povedali kar si mislite. Danes vam je namenjeno, da se prebijete skozi težave, ki vas obremenjujejo in vlečejo navzdol.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pomemben družinski pogovor boste opravili šele takrat, ko vam bo začela teči voda v grlo. Posledic ne bo, toda vseeno vas bo skrbelo, ker bi radi nekaj končali. V ljubezni bo zvečer prisotne več strasti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Včeraj ste morda malo pretiravali tako s hrano kot s pijačo. Zato si danes privoščite dovolj počitka, četudi vse do poznih popoldanskih ur. Poskrbite za svoje telo, kar z vplivom lune v devici ne bo težko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne potrebujete tega, da se vam posvečajo, morda le kakšno spodbudno besedo, posebno proti popoldnevu. Takrat se boste lažje odločali. Razveselil vas bo nekdo, ki vas bo nepričakovano poklical.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dan boste zaradi lune v devici preživeli zelo aktivno, v čiščenju in pospravljanju. Energičnost in dobro voljo boste kazali že navzven. V večernih urah boste odprti za takšne in drugačne predloge.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes pazite na svojo občutljivost, saj z luno v devici ne boste tako pogumni kot običajno. Zelo možno je, da se boste zapletli v besedni dvoboj, tudi če nekdo ne bo mislil nič slabega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nimate dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Pazite na zdravje, posebno na prebavo. Vse je le na živčni osnovi, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro spremeniti.