Dnevni horoskop za ponedeljek 27. april 2020

Dnevni horoskop za 27 aprila
Dnevni horoskop za 27 aprila

Dnevni horoskop za današnji dan 27. aprila 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. aprila 2020. Dan upora proti okupatorju. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Ničesar v današnjem dnevu ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti.

Dnevni horoskop - Dan boja proti okupatorju
Dnevni horoskop – Dan boja proti okupatorju

27. aprila ob 19.28 preide luna v znamenje raka

Luna v znamenju raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Vedno mislim, da človekova dejanja najbolje razlagajo njegove misli.

John Locke

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Samuel Finley Breese Morse, ameriški izumitelj, slikar
Herbert Spencer, angleški sociolog in filozofdanašnji dnevni horoskop
France Mihelič, slovenski slikar
Gian-Carlo Rota, ameriški matematik, filozof
Sheena Easton, škotska pevka

Na današnji dan v Sloveniji praznujemo državni praznik dan upora proti okupatorju, rodil se je sardinski kralj Charles Emmanuel III in izumitelj Samuel Morse. Izumil je telegrafsko pisavo, znano kot Morsejevo abecedo. Rodil se je tudi slovenski slikar France Mihelič.

Današnji dnevni horoskop za ponedeljek 27. aprila 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar vsaka stvar mora imeti svojo mejo. Marsikdo danes, ko se bo luna čez dan sprehajala v znamenju dvojčkov sploh ne bo znal ceniti vaše pomoči.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vezani pričakujte danes nihanja in odtujenost v odnosu. Nerganje partnerja vas bo spravljalo ob pamet. Ne pritožujete se preveč! Za samske se boljši časi zaenkrat še ne nakazujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste lahko vplivali na svoje počutje, še posebej zvečer, ko luna preide v znamenje raka. Vaš pogled bo usmerjen v prihodnost, skupek določenih dogodkov vas bo naredil zelo pomembne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar se vas lahko skozi dan, ko bo luna v znamenju dvojčkov dotakne. Na splošno se boste danes izogibali odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar predstavlja pomembno prelomnico.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi boste v današnjem dnevu prisluhnili nekomu, ki vam je zelo blizu. Odprite svoje misli in premislite o sporočilu, ki vam ga je želel predati. Pomen bo zelo širok, vendar ga boste zaznali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. april 2020

Danes boste igrali na odprte karte. Vsakemu v domačem okolju boste povedali kar mu gre. Razumeli boste skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa težje. Zvečer boste neizprosni in neposredni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preveč analiziranja se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Marsikdo sploh ne bo razumel o čem govorite, ko boste razglabljali o svojih morebitnih podvigih za prihodnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste skozi dan z vplivom lune v dvojčkih počivali. Pretekel dan vas je utrudil, sedaj pa si boste znali odtrgati čas zase. Prav je, da si zvečer, ko luna preide v raka privoščite tisto, kar potrebujete.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan bo malce presenetljiv. Naklonjena vam je lahko tako pozitivna kot negativna plat. Bodite odločni v svojih zasebnih ciljih, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar ne mešajte štren in nikar se čez dan, ko bo luna v dvojčkih ne zapletajte v konflikte. Nima smisla, saj bi vse skupaj še poslabšali. Željo po razčiščevanju boste sicer imeli, a bo vse skupaj težko izvedljivo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo se očitno zanima za vas, vi pa bi radi znova premislili o vsem skupaj. Nočete izgubiti svoje samostojnosti. Dan z luno v dvojčkih boste znali izkoristiti v za vas pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam le ta ne koristi.