Dnevni horoskop za ponedeljek 25. januarja 2021

Horoskop za danes
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. januarja 2021

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca. Danes se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo nekoliko utrudilo.

Nasvet za današnji dan: Veliko malenkosti vas muči, saj ste utrujeni in negotovi, še posebej na področju dela in financ. Ne ubupajte, saj se nakazuje rešitev.

horoskop danes
Horoskop

Danes ob 19.51 uri preide luna v znamenje raka

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Skozi dan boste bolj kot na določen cilj, usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega časa je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Zvečer pa se lahko, ko luna preide v raka, prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 25. januarja?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Witold Lutosławski, poljski skladatelj
  • Eduard Ševardnadze, gruzinski politik, predsednik
  • Vladimir Semjonovič Visocki, ruski pevec, pesnik,
  • Toše Proeski, makedonski pevec
  • Noemi, italijanska pevka

Na današnji dan v Odeillu v Pirenejih začne delovati prva elektrarna na sončno energijo. Ustanovljen je bil Svet za vzajemno gospodarsko pomoč. Leta 2004 je na Marsu pristala sonda Opportunity. Rodil se je Števan Kovatš, madžarski pisatelj in Štefan Pinter, pesnik in sodnik. Rodila se je tudi filipinska predsednica Corazon Aquino. Umrl je Philip Johnson, ameriški arhitekt in Ava Lavinia Gardner, ameriška filmska igralka.

Preberite tudi: NAPOVED 2021: ELEMENTI IN OSEBNA RAST, TER SOOČENJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z velikim veseljem in energijo lune v dvojčkih se boste podali v nove začetke, ki ste si jih zamislili.

Spremljala vas bo tudi pomoč domačih, ki vas bodo vzpodbujali pri vaših odločitvah.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes zaradi lune v dvojčkih ne boste našli pravih besed. Nekoga ne bi smeli zavrniti pri ključnih vprašanjih o sodelovanju pri raznih aktivnostih, saj ste se precej časa pripravljali na to.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Že res, da ne potrebujete dovoljenja, a kljub temu ne bi bilo slabo izvedeti, kaj si ostali mislijo o projektu, ki ste se ga pravkar lotili. Več glav več ve, tudi v zvezi s pomembnimi zadevami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Treba bo doumeti, da največja dejanja še niso nujno najbolj učinkovita. Dali ste vse od sebe, zdaj morate samo še vztrajati in si ne dovoliti, da vam trma ali ponos preprečita napredek.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri aktivnostih vam bo danes zaradi lune v dvojčkih nekoliko lažje kot včeraj. Zadevam boste zdaj pustili, da bodo šle mimo vas, kot da se nič ne dogaja. Ugotovili boste, da je v vas veliko več optimizma.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dokončajte, kar ste začeli, še posebej kar se tiče finančnih podvigov. Ne poskušajte preložiti obveznosti na druge ljudi. Pred vami je kar naporen dan, vendar se vam bo trud kasneje obrestoval.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Radi bi se vsaj za trenutek ukvarjali z rečmi, ki se jim dolgo niste posvečali. Nekdo vas bo prijetno presenetil, ko vam bo sporočil, da o določeni zadevi mislita enako. Le pazite glede stroškov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vzemite si trenutek in se prepustite domišljiji in prostemu času. Sprva se vam bo morda zdelo smešno, vendar vse kaže, da boste ravno na ta način dobili zelo dobro idejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dokaj neodločni boste in krivdo za določena dejanja boste zaradi vpliva lune v dvojčkih pripisovali okoliščinam. V resnici niste dovolj pogumni, kljub temu se odzivate na podlagi močnih čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi družinskih zadev boste morali odpovedati gibanje na prostem. Kljub temu boste stvari izpeljali tako kot se spodobi, saj vam energična luna v dvojčkih prinaša nov navdih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imejte danes, ko z zračno luno prihaja nekaj zmede pripravljen še kakšen rezervni načrt, saj se lahko nekaj podere. Takšna poteza, da se zavarujete bo v današnjem dnevu najboljša rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V službi vas bodo obremenili z malenkostmi. Precej časa boste porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana in zanimiva ponudba, povezana s čustvi.

Preberite tudi: NAPOVED SKRIVNOSTI SVETLOBE DJOTIŠA V 2021