Dnevni horoskop za ponedeljek 17. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 17. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 17. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 17. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zavedati se boste začeli, da morate spremeniti svoj tempo ter narediti kakšen bolj pogumen korak.

Horoskop nasvet za današnji dan: Posvetite se novim začetkom, prenehajte dvomiti in v trenutku vam bo lažje.

horoskop
Luna je v znamenju leva

Danes ob 14.44 uri preide luna v znamenje leva

Dopoldan ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Popoldan pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več.

Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite.

Začeli boste vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Posezite po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Všeč vam bodo močne barve, intenzivni vzorci ter občutek, da ste v središču, modnega ali besednega dogajanja. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Če že nekaj časa razmišljate o obisku drogerije, je sedaj pravi čas, saj bo vaš občutek, kaj potrebujete pravi.

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega. Nobeno srce ni nikoli trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anton Šerf, slovenski pisec
  • Erik Alfred Leslie Satie, francoski skladatelj
  • Werner Egk, nemški skladatelj, dirigent
  • Janez Drnovšek, slovenski politik in državnik
  • Bill Paxton, ameriški filmski igralec in režiser

Na današnji dan je bila ustanovljena newyorška borza. V Ljubljani začne delovati vodovod. Sovjetsko vesoljsko plovilo Venera 6 vstopi v Venerino atmosfero. Papež Janez Pavel II. je leta 1996 prvič obiskal Slovenijo. Rodil se je Jean Gabin, francoski filmski igralec in slovenski pesnik, pisatelj Ivan Albreht. Umrla je Aleksandra Kornhauser Frazer, slovenska kemičarka, pedagoginja in Donna Summer, ameriška pevka.

Katera znamenja zodiaka imate danes možnost prodreti in osebnostno napredovati?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najlažje prodrli in osebnostno napredovali ovni, device in vodnarji.

Kaj je priporočljivo početi dopoldne, ko se bo luna nahajala v raku?

Današnje dopoldne bo namenjeno čustvenim podvigom in prijetnim pogovorom.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Globoko v sebi boste s pomočjo lune v raku zjutraj našli moč in stopili korak naprej. Približali se boste tistim, ki vas obkrožajo in jim pomagali tako s svojim znanjem, kot tudi z izkušnjami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pazite na zdravje, saj se vas danes lahko dotakne nekaj sitnosti glede prehrane in presnove. Morda je čas, da daste več nase in se usmerite v bolj zdrav način življenja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zjutraj, ko bo luna v raku ne pričakujte soglasja okoli zadeve, ki je še vedno kamen spotike. Trenutno zagotovo nimate dovolj moči, da bi pogumno in odločno prevzeli pobudo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Obdajajo vas nenavadne slutnje, čeprav se k sreči vse skupaj dogaja samo v vaših mislih. Nekoga boste opazovali drugače kot doslej, kar lahko doprinese napredek v vajinem odnosu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste z luno v raku dopoldne preveč občutljivi, se bodo stvari odvijale v vašo korist. Na področju osebne rasti se bo našla zanimiva in zelo ugodna rešitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poudarjen smisel za drobne pozornosti se bo danes še kako obrestoval. Prihajate v obdobje, ko vam je vse bolj jasno. Čustveno pa se boste nekoliko zapirali vase in premišljevali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne razmišljajte negativno, čeprav danes morda nekoliko manj verjamete v pozitiven izid. Pri delu vas čaka še nekaj manjših ovir, v ljubezni pa že predolgo oklevate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Popoldne, ko bo luna v levu se boste postavili na noge in se ponovno začeli več gibati. Bolj ko razmišljate o določeni osebi, bolj zaznavate, da to ni oseba, ki ste jo nekoč poznali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prepovedani sadež vas bo danes mikal. Imeli boste priložnost, da zagrizete vanj, vendar se zavedajte, da to lahko potegne za sabo marsikaj. Zvečer se vas bo dotaknil nemir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počeli boste vse razen tistega, kar pričakujejo od vas. Nekaj vas ovira in ustavlja. Morda ste pričakovali drugačen razplet in zato zdaj zmedeno odlašate z odločitvijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iznajdljivost na področju kariere se vam bo obrestovala. Nakazano je, da boste doživeli tudi kar nekaj nenavadnih preobratov, ki vam prinašajo drugačno vizijo in samozavest.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogum bo danes ključ do zmage in pozitivnih izidov. Zato se na pomemben sestanek odpravite z velikim in samozavestnim nasmehom. Napako lahko še vedno popravite.

Vas zanima: VEDEŽEVANJE, SINHRONOST IN NEZAVEDNI UM