Dnevni horoskop za nedeljo 21. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedelja 21. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije, dan glasbe. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan kljub negativnemu vplivu mrka kar se da prijeten in umirjen.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Velik poudarek bo v današnjem dnevu na vsem kar je lepo, elegantno in estetsko. Mogoče si omislite stilski izziv, vendar ostanite previdni, da vas prevelik entuziazem ne popelje v skrajnosti.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Sončev mrk nastopi ob 8.41 uri.

Zaradi Sončevega mrka je pred vami težak dan, ko nič ne bo tako kot si želite. Določeni procesi napredka se lahko zaustavijo, vendar to skušajte sprejeti na ustrezen način. Zabava in sproščenost vas ne bosta najbolj zanimali, saj se boste najboljše počutili sami s sabo, v tišini, kjer vas nihče ne bo motil.

Danes nastopi tudi Prazna luna – Mlaj ob 8:41 uri, v znamenju občutljivega raka.

Najtežje delo ni tisto, ki je najtežje; najtežje delo je tisto v katerem smo najboljši.

Jean Paul Sartre

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

France Marolt, slovenski glasbenik, etnomuzikolog
Michel Platini, francoski nogometaš
Karl Erjavec, slovenski politik
Iztok Mlakar, slovenski glasbenik in gledališki igralec
Princ William, vojvoda Cambriški
Edward Snowden, ameriški obveščevalec in žvižgač

Na današnji dan se je rodil francoski pisatelj in filozof Jean-Paul Sartre. Umrl  je slovenski pesnik Radivoj Peterlin Petruška. V Londonu prvič uprizorijo opero Evita.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za nedeljo 21. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vezani ovni boste presrečni, saj boste končno imeli priložnost preživeti malo več časa z ljubljeno osebo. To je obema podarilo novo energijo in vzbudilo željo po skupnem življenju.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj boste danes, ko bo luna v raku sprejeli s težkim srcem. Nikakor ne marate, da se stvari vlečejo. Vsekakor se lahko pogovorite in posvetujete z nekom, ki vas zelo dobro pozna.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zamislite se, koliko vam določena oseba, od katere ste se umaknili daje in koliko prejema. Ker je ne želite izgubiti, se danes bolj potrudite in malce spremenite vaš odnos.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doživeli boste nenadno presenečenje. Biti morate pozorni in pripravljeni na vse, čeprav bo to lahko naporno. Oseba, ki vam je že dalj časa všeč, vam bo podarila nekaj skrivnih namigov.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ostajajte odprti za priložnosti in jim pogumno odprite vrata. Tako poslovno kot zasebno. Odnašalo vas bo v pretiravanje. Tako v pozitivno kot negativno skrajnost, kar vam bo všeč.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 21. junija 2020

Danes, ko bo luna v raku, vas bo zasledoval odprt pogled na življenje, o vsem tem boste z veseljem na veliko govorili. Vaša energija bo danes resnično na zavidljivi ravni.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zvezde vam bodo danes naklonjene, zato bo pravi dan za sprejemanje odločitev in vnašanje sprememb v življenje. Dotaknili se boste tudi ljubezenskega področja, ki je v zadnje času malce škripalo.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Občutili boste preboj energije, ki vas bo napolnila tudi z najbolj neverjetnimi idejami. Morda si boste zaželeli, da bi storili nekaj novega, nenavadnega, kar bi pomenilo tudi tveganje.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nekaj truda lahko v današnjem dnevu spodbudne novice postanejo smernica za prihodnost. Vse kar je potrebno storiti, je umiriti se in začutiti v sebi, katera priložnost je najbolj ugodna.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če vam bo danes, ko bo luna raku nagajalo počutje, bo to le zaradi povečanega občutka za obveznosti in s tem tudi stresa. Veliko bolj boste izpostavljeni tudi psihičnim obremenitvam.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni boste želeli urediti komunikacijo, prav tako pa se boste tudi med rjuhami izkazali kot vodilni. Partner bo navdušen nad vašo strastjo, saj jo boste kazali zelo iskreno.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne zavlačujte več glede zadeve, ki vas že nekaj časa močno bremeni. Tokrat boste veliko bolj odločni in vaša pozornost bo namenjena predvsem uvajanju sprememb v domačem okolju.