Dnevni horoskop za nedeljo 14. junija 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 14. junija 2020
Dnevni horoskop za nedeljo 14. junija 2020

Dnevni horoskop za danes, nedelja 14. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo nedelja umirjena in polna ljubezni. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Nekdo bo vplival na vas z napačnimi idejami. Nikar ne bodite naivni, raje ohranite svoj smisel.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Danes praznuje Donald Trump

Njegovo Sonce, ki se nahaja v tretji dekadi Dvojčkov mu dodaja dojemljivost in bistrost, ki ju v življenju spretno uporablja. Je tudi prodoren in inovativen, ter brez strahu pred neuspehom, kar mu daje posebno moč. Občasno deluje nepredvidljivo in je nagnjen k tveganju. Luna v Strelcu mu dodaja priljubljenost pri ljudeh in prikupnost, zaradi katere je še uspešnejši. Ascendent v znamenju Leva kaže na to, da je zelo družaben in nagnjen k nenavadnim podvigom, zato mu v življenju nikoli ni dolgčas. Močan vpliv nanj ima Uran v znamenju Dvojčkov, kar pomeni, da v življenju počne najrazličnejše stvari in zna iz vsake potegniti nekaj koristnega, saj je to oseba zelo iznajdljive in dinamične narave, ki ima široke vizije, pa tudi dovolj energije in zagona za uresničitev svojih načrtov. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Anton Sever, slovenski kipar
Kevin Roche, irski arhitekt
Saša Dončič, košarkar
Yasmine Bleeth, ameriška igralka iz Obalne straže
Stefi Graf, nemška tenisačica

Na današnji dan se je v Riu de Janeiru končal Vrh Zemlje, konferenca OZN o okolju in razvoju. Umrl je Aleksej Maksimovič Peškov poznan kot Maksim Gorki, ruski pisatelj in Anton Koželj, slovenski slikar. Rodil se je revolucionar Ernesto “Che” Guevara, ki se je bojeval ob Fidelu Castru.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za nedeljo 14. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub luni v vašem znamenju nekoliko zmedeni. Osredotočite se na bistvo in naj vam ne bo nerodno vprašati za pomoč. To je vsekakor bolje, kot da bi po nepotrebnem tavali sem ter tja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S partnerjem naredita nekaj načrtov za skupno prihodnost, pozitivna čustva prenesite še na vse druge, ki jih imate radi. Potrudite se, da vama bo večer ostal vsem v najlepšem spominu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj se luna nahaja v ovnu. Nečesa ste že močno naveličani. Prav kmalu prihaja nova priložnost, toda nikar ne zapostavite zahtevnejših nalog.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite, ali vam resnično ustreza povabilo v zadnjem trenutku. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo kritiziral, saj ste resnici na ljubo še vedno precej trmasti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Slišali boste nekaj, kar vas bo pomirilo. Vse skupaj prihaja od osebe, ki je očitno navezana na vas in vam želi dobro. Marsikaj bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več optimizma.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 14. junija 2020

Pozorni bodite danes, ko bo luna v ovnu pri odnosu s starši in starejšimi, ki si bodo v današnjem dnevu vzeli čas in se poskušali vtikati v vaše življenje in razmišljanje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogosto imate občutek, da ne bi mogli živeti brez drugih, a danes bo povsem nasprotno. Radi bi v miru premislili in zadeve končali povsem po svoje. Samozavest b naraščala.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Imeli boste srečo, da se je tisto, na kar ste stavili vse karte, izkazalo za pravilno. Sicer bi si zapravili zaupanje in se morali sprijazniti s škodo. Dan z luno v ovnu bo energičen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Srečanje, ki ste se ga veselili, bo morda preloženo, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. Znali boste poskrbeti zase in za dobro počutje, ki vas bo držalo pokonci.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tesnoba, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju se z luno v ovnu počasi umika vstran. Nekdo od prijateljev pa vam bo s svojimi komplimenti še dodatno dvignil samozavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ponudila se vam bo velika priložnost za razrešitev pomembne osebne zadeve. Čeprav znate skoraj vedno misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pokažite čustva, poigrajte se z besedami, vse se lahko konča na najboljši mogoči način. Današnji dan bo pester in poln raznih prijetnih vibracij, ki jih ne boste kar tako pozabili.