Dnevni horoskop za četrtek 11. junija 2020

Dnevni horoskop za četrtek 11. junija 2020
Dnevni horoskop za četrtek 11. junija 2020

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. junij 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da se boste lažje stopili v dan poln presenečenj. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik pravzaprav nekoliko prestrašil. Podajte se v brezskrbno delovanje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

ob 11.31 preide luna v znamenje rib

Luna v znamenju rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Prihaja umirjenost, povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Dan z luno v ribah je ugoden za striženje in urejanje nohtov, zagotovo se vam ne bodo cepili, poleg tega bodo močnejši in odpornejši. Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa, še posebej stopalom. Lasje bodo hrepeneli po spremembi, vendar se bodo zadovoljili že z negovalno masko.

Meni se hoče širokih ravnin in svobodnega obzorja, meni se hoče mogočnih višin, vladajočih zemlje in morja.

Oton Župančič

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Fran Tratnik, slovenski slikar
Zoran Didek, slovenski slikar in pedagog
Hugh Laurie, britanski igralec, komik in glasbenik,
Jean Alesi, francoski avtomobilski dirkač
Emiliano Moretti, italijanski nogometaš
Sašo Avsenik, slovenski harmonikar

Na današnji dan je umrl Jože Privšek, slovenski skladatelj, dirigent, pianist in Oton Župančič, slovenski pesnik. Rodil se je Jacques Cousteau, francoski raziskovalec, predsednik oceanografskega društva in kapetan ladje Calypso.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za četrtek 11. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite danes, ko luna dopoldne preide v ribi izredno pazljivi na vse namige, tako se boste pravilno odločili. Ljubezen se bo rodila v prijateljskem krogu, kar vas sicer nekoliko preseneča. Več časa namenite gibanju.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste sicer bolj debatirali o zadevah nekaterih drugih ljudi, kot pa o idejah ki se tičejo vas samih. Sodelovanje z drugimi vam bo v veselje in v veliko simpatično sprostitev.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je zanimiva dilema, ki vas lahko dodatno zmede. Vsaka zadeva ima dve plati, posebno v ljubezni. Zato storite več, da premaknete stvari tako, kot vam najbolj ugaja.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doma se ponavlja nekaj, česar niste pravočasno rešili. Najprej se boste z vplivom lune v ribah poskušali sporazumeti z bližnjimi, a ne bo dovolj posluha. Denarju namenite več previdnosti.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spet razmišljate o delu, o zadevah, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. Prihaja občutek, da vam gre dobro, sicer pa ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 11. junija 2020

Vaši notranji občutki lahko s pomočjo lune v ribah vsako nalogo naredijo zares preprosto, a potrebno jih bo poslušati. Položaj zvezd bo za vas sicer zelo ugoden, kakorkoli se boste odločili.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Osrečili boste partnerja, ker ga boste s svojimi dejanji prepričali, da ste družinski človek, ki mu harmonija doma pomeni vse na svetu. Luna v ribah prinaša v vaše naročje zasanjanost.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobili boste darilo, za katerega ne boste vedeli, kako bi ga uporabili. Kljub temu se ga razveselite, saj je bilo verjetno izbrano z dobrimi nameni. Z nežnim pristopom boste zelo privlačni.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisto kar boste danes, ko luna prehaja v znamenje rib storili bi lahko imelo posledice, še posebej na finančnem področju. Razmislite o vsem skupaj in preverite dejstva.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen bo danes zaradi nihanj, ki jih prinaša luna v ribah pod vprašajem. Ne boste se držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum. Radi bi dosegli dva cilja hkrati, prehitro pozabljate na to, da trenutno nimate dovolj moči.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Jutranje ure bodo prijetne, nato se pomikate v nekaj napetosti, še posebej na področju dela, kjer vas bo spremljal občutek, da nečesa morda ne delate tako, kot zahtevajo od vas.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes ne boste najbolj sigurni vase. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, včasih so zelo logični. Če boste raziskali svojo notranjost boste z luno v vašem znamenju ugotovili marsikaj zanimivega.