Dnevni horoskop za 9. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 9. april 2020 četrtek. Preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Skrivnosti in uganke se bodo danes želele razbliniti, od vas pa bo odvisno v katero smer jih boste popeljali.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.

Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes praznuje Oriana Girotto

Z Venero v znamenju Ovna je zelo privlačna in odločna. Oriana Girotto je vedno dobre volje. S Soncem v znamenju Ovna je oseba, ki se v življenju vedno znajde in optimistično nastopa v vseh situacijah. Redko je slabe volje, je pa večkrat nemirna, ko se vse ne odvija, kot si je zamislila. Je zelo lepega in čednega videza, tople in mile narave, a kaotičnega, skrivnostnega, muhastega in neulovljivega značaja.

Vse najboljše!

Njen Mars se je ob rojstvu nahajal v znamenju Vodnarja, kar nakazuje na željo po nenavadnem in neznanem. Originalen pristop do znanosti, matematike, informatike, elektronike, fizike in metafizike, literature. Ona je velik humanist in borec za revne in prizadete. Razvita intuicija, domišljija, moderni dosežki in humana dejanja, visoki ideali in individualizem. Potreba po rizičnih poklicih in nenavadnih vizijah.

Do tja kamor je vredno priti, ne vodi nobena bližnjica.

Rojstva na današnji dan:

Dušan Kveder – Tomaž, slovenski revolucionar
Stojan Puc, slovenski šahist
Jean-Paul Belmondo, francoski filmski igralec
Jacques Villeneuve, kanadski voznik Formule 1
Željko Rebrača, srbski košarkar
Sara Vajdič
Mario Matt, avstrijski alpski smučar

 

Današnji dnevni horoskop 9. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Družinski član vas bo danes, ko bo luna v škorpijonu s svojim pristopom popolnoma razorožil. Ljubezenski odnosi bodo v ospredju, to vam trenutno kar ugaja, da se vam ni treba ukvarjati z drugimi zadevami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju domačih opravil pazite, da vam ne ponagajata počasnost ali ležernost. Končno boste dojeli, kaj vam je pravzaprav hotela sporočiti določena oseba. Ni še prepozno, čeprav se obotavljate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste uspešno speljali pomemben družinski pogovor, čeprav vam ostane obremenjujoč občutek, da z nekom ne najdeta skupnega jezika. Pazite, ker se zadeva pravzaprav poglablja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Toliko časa boste obračali besede, da jih boste nazadnje razumeli ravno obratno, kot je bilo mišljeno. Nekatere stvari so čisto preproste, zato z luno v škorpijonu ne iščite globljega smisla.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaša energija bo bolj v padanju. Danes boste le poslušali in raztreseno prikimavali, čeprav se ne strinjate z vsem. Pazite, saj ste očitno z glavo v oblakih in površnost se utegne maščevati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V današnjem dnevu se z nekom v domačem okolju zaradi napetosti, ki jo nosi luna v škorpijonu preprosto ne boste mogli ujeti. Prišli boste do zaključka, da je to osebo najboljše pustiti pri miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Uživate v tem, da pripovedujete ljubljeni osebi o svojih zamislih. Sicer pa je to lahko igra brez konca, zato utegne postati nevarna. Bodite odločnejši pri pomembnih zadevah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene zadeve ste vzeli premalo resno, zato se vam lahko v današnjem dnevu nakopičijo kritike ljudi, ki niso ravno na vaši valovni dolžini. Luna v vašem znamenju vas bo rešila v zadnje trenutku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Že dopoldne se potrudite, posebno če se zavedate, da vam časa za določen opravke kljub situaciji primanjkuje. Bodite previdni, ker bo vse odvisno od vaše zbranosti. V ljubezni prihaja nekaj sitnosti, zato delujte počasi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste z luno v škorpijonu bolj flegmatični in razumevajoči do družinskih članov. Ravno zato vam učenje ne bo predstavljala obremenitve, ampak napredovanje v smeri vaše osebne rasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni bo danes zaradi strastne energije lune v škorpijonu manj sivih oblakov kot v preteklih dneh. Z nekom si bosta ponudila še eno priložnost. Pri podajanju odgovorov boste zagotovo izredno iznajdljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek boste imeli, da ste se znašli v situaciji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti že zvečer boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred.