Dnevni horoskop za 8. april 2020 zabava s področja astrologije

DNEVNI HOROSKOP
DNEVNI HOROSKOP

Dnevni horoskop za 8. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 8. april 2020 sreda. Preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Sproščen odnos do sebe je tisti, ki vam bo danes podaril možnost, da spoznate nekaj še bolj pomembnega.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

Ob 22.17 preide luna v škorpijona

Luna v škorpijonu poudarja čustva

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve.

Danes nastopi tudi Polna luna – Ščip ob 4:35

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Velika pričakovanja prinašajo malo sreče, drobno presenečenje pa vas z njo objame.

Rojstva na današnji dan:

Albert I., belgijski kralj
Jacques Brel, belgijsko-francoski pevec
John J. »Hondo« Havlicek, ameriški košarkar
Grzegorz Lato, poljski nogometaš
Julian Lennon, britanski glasbenik
Alexi Laiho, finski kitarist

Današnji dnevni horoskop 8. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ukvarjajte se danes s svojo notranjostjo saj boste zaradi Polne lune nekoliko nemirni. Nekoga boste zlahka prepričali o svojem, toda najprej preverite, kako kaj sploh pričakuje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naučite se reči ne in vztrajati pri tem. Poleg vseh svojih domačih zadolžitev vam bo dejansko zmanjkalo energije, da bi pomagali še drugim. Danes boste začeli gledati nase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V odnosih bodite danes, ko boste čutili vpliv Polne lune bolj diplomatski, saj boste le tako dosegli svoje. Poskusite se približati svojim notranjim nakopičenim občutkom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pokažite svoje ustvarjalne potenciale in nikar ne imejte občutka, da ne boste znali zaključiti. V ljubezni ne pozabite na igrivost, saj ima ljubljena oseba občutek, da vse stoji na mestu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečemu se boste sprva izognili, potem bo jasno, da se zadeva vedno znova vrača in naenkrat boste zaradi vpliva Polne lune izgubili vso svojo potrpežljivost. Posebno če ste zasebno nezadovoljni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Nekoliko manj odločni boste kot običajno. Ugotavljate, da je včasih modreje postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi povedali nekaj, zaradi česar bi se lahko kesali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogosto dovolite, da vas vodijo čustva in trma in zato občasno potrebujete več energije in časa, da bi spregledali. Soočili se boste, saj vam vpliv Pole lune ne bo dovolil obtičati na mrtvi točki.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pot do ljubljene osebe se bo danes odvijala skozi zanimive vibracije, ki jih bo obogatila Polna luna v znamenju tehtnice. V večernih urah prihaja strasten ljubezenski naboj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Za določen premik na področju čustev se boste odločili brez kakršnih koli pomislekov in dogodki vas bodo prepričali, da ste na pravi poti. Ljubljena oseba bo bolj samozavestna kot vi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zdravstvene težave so posledica tega, da ste velikokrat do zdaj le odmahnili z roko, namesto da bi se odločili soočiti se z vsem skupaj. Previdno, ker niste v najboljših energijah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spočite si, nahranite svojo dušo, saj ste že nekaj časa preobremenjeni s situacijami, ki od vas zahtevajo veliko mero prilagajanja in upoštevanje raznih začrtanih meja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Našli boste nekaj, česar sploh niste iskali. Ne glede na to, kakšne asociacije vam bo to zbudilo, se raje držite načrta in ne dovolite, da vam misli s pomočjo Polne lune odtavajo po svoje.