Dnevni horoskop za 7. februar 2020

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 7. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 7. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali usmeritev za vaša zodiak znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Ponovno boste danes osvojili resnico in pristnost. Narava bo postala vaše pomembno sredstvo za zdravljenje, pomiritev in pomladitev.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 23.45 preide luna v znamenje leva

Luna v znamenju leva

Prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni.

Hrana bo nekaj nujnega, vendar ne na hitro, uživali boste v pripravljanju zakompliciranih jedi, na pojedino boste z veseljem tudi koga povabili. Danes boste začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo.

Lahko je misliti, da vem. Težko je spoznati, da ne vem.

Dolfe Mrak Luč

Rojstva na današnji dan:

Jožef Blaznik, slovenski založnik, tiskar
Charles John Huffam Dickens, angleški pisatelj
Harry Sinclair Lewis, ameriški pisatelj, dramatik, nobelovec 1930
An Wang, kitajsko-ameriški računalniški inženir, izumitelj
James Roger Prior Angel, ameriški astronom

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v raku bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo, za druge pa tudi to, da lahko zgladite nekaj domačih sporov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj očitno ni vredno truda, kar boste spoznali v sredini dneva. Pripravite se tudi na to, da vam utegne spodleteti takrat, čeprav boste popolnoma prepričani vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Upoštevati bi morali več novic, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas v bistvu vznemirja. Prisluhnite nekomu, ki je strokoven.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ugodna Luna v vašem znamenju vam omogoča, da v vsaki situaciji pustite pozitiven vtis. To lahko preseneti tiste, ki so morda pričakovali, da se boste znova umaknili ali naredili napako.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste zadovoljni, čeprav se z luno v raku občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran samo za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Vsega se lahko lotite samostojno, saj bodo postavljeni najpomembnejši pogoji, še posebej, če se odpravljate nekam, kjer vas čaka veliko zanimivih sogovornikov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odločni boste danes usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju prihaja zaradi vpliva lune v raku priložnost poglobiti odnose. Toda ne bo šlo brez prilagajanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko vaše pozornosti bo usmerjene danes na področje dela in denarja. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko dan, ki je pred vami, če boste malo bolj zbrani zelo učinkovit.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko stvari bi radi opravili po svoje, toda ni še pravi čas, da bi se izpostavljali. Bližnjic še nekaj časa ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti tudi sami sebi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izredno dobro se boste razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati in povsem iskreno analizirati situacije. Prijateljski odnos se bo pozno zvečer, ko luna preide v leva poglobil.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vas bo danes podprl in že to bo za vas dobra iztočnica na poti k sreči. Vztrajajte do konca in nikar se ne ustavite na sredi poti. Popazite le na zdravje, posebno zavarujte sečila.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Največ napetosti bo danes zaradi lune v raku na zasebnem področju. Izkoristite dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma, le to vas bo resnično razbremenilo.