Dnevni horoskop za 7. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 7. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 7. april, preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Nemir in nervoza se samo stopnjujeta, če razmišljate o slabih stvareh, zato stopite danes na navidezni gumb in se usmerite naprej.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

LUNA JE V ZNAMENJU TEHTNICE

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas družina podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri domači družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo.

Obstaja samo eno zdravilo zoper velike skrbi – drobne radosti.

Rojstva na današnji dan:

Gerhard Schröder, nemški kancler
Dimitrij Rupel, slovenski sociolog, publicist, politik
Jackie Chan, hongkonški filmski igralec
Russell Crowe, novozelandski filmski igralec
Michela Figini, švicarska alpska smučarka
Aleš Čeh, slovenski nogometaš

Ustanovljena je bila Svetovna zdravstvena organizacija
Svetovni dan zdravja

Današnji dnevni horoskop za 7. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se ne bo dogajalo nič pretresljivega, morda boste le nekoliko bolj optimistični v domačem okolju, kjer se boste z luno v tehtnici pustili razvajati. Marsikaj se lahko spremeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pokazati morate več iznajdljivosti. Le tako boste našli izhod iz trenutne situacije, posebno če je vpleten še nekdo, ki ga želite navdušiti. Izboljšujejo se odnosi z družinskimi člani.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ponovno prihajajo na svoj račun tisti, ki jih ne morete razumeti, zato bo v telefonskih pogovorih kljub umirjeni energiji lune v tehtnici nekaj manjših konfliktov. Poskusite se vživeti v ljubljeno osebo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poiščite na spletu odgovore na svoja vprašanja, ki vas mučijo. Neverjetno iznajdljivi boste in to je nekaj, kar se vam dogaja samo takrat, ko ste povsem sproščeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni imate glavno besedo, čeprav ste že nekako nameravali odnehati in počakati na boljše čase. Svetla točka bo v današnjem dnevu obujanje razmerja, ki vas razveseljuje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Učite se, da je za trden ljubezenski odnos potreben čas, potrpežljivost in sposobnost pogledati skozi oči drugega. Danes boste z luno v tehtnici umirjeni in pripravljeni predvsem prisluhniti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odzivate se na vsako malenkost, ljubljeni osebi ne dovolite, da bi prišla do besede. Gre le za trenutno napetost in zato si ne bi smeli dovoliti, da bi si sami metali polena pod noge.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Osebno področje bo kljub ugodnim vibracijam lune v tehtnici zahtevalo veliko vašega truda in energije. Seveda bodo dolgoročno posledice zelo spodbudne. Največ boste naredili s prijaznostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj se vas bo v današnjem dnevu dotaknilo bolj, kot si želite priznati. Zberite več moči, da se uprete, saj potrebujete več časa. Glede zdravja pa potrebujete pravi nasvet in ne le vzpodbudo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čim prej se začnite pripravljati na pomembno prelomnico, ki vas čaka na področju čustev. Ne pozabite na obljubo, saj bi lahko bil nekdo zaradi tega močno užaljen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Planeti niso na vaši strani, zato si zastavljate manj vprašanj kot običajno. Posebno če je partner trenutno čisto v svojem svetu. Vse se lahko reši le, če boste pripravljeni popustiti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko pozornosti bo v današnjem dnevu, ko bo luna v tehtnici povezanih z domom. Prisotnega bo tudi nekaj tudi stresa in tokrat se bo potrebno odpreti spremembam, kljub temu, da jih ne marate.