Dnevni horoskop za 6. april 2020 zabava s področja astrologije

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. april 2020, novice in zabava s področja astrologije.

Dnevni horoskop za 6. april, preverite smernice in napovedi za astrološka znamenja. Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje, družina, preberite tudi tedenski horoskop. Ne hodite v mislih v neznano. Raje pojdite danes sami vase, morda boste presenečeni.

Koronavirus lahko zajezimo
Koronavirus lahko zajezimo upoštevajmo navodila.

Epidemijo Koronavirusa lahko zajezimo samo tako, da dosledno upoštevamo navodila zdravnikov in se družimo doma. Zato spoštujmo ukrepe, predvsem pa omejimo socialne stike. Stopimo sedaj skupaj in obudimo naše vrednoste. #ostanidoma #SkupajZmoremo

ob 23.16 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za domače romantično vzdušje.

Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.
Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Danes praznuje Pia Zemljič

Pia Zemljič – S štirimi planeti v ognjenih znamenjih je odločna, temperamentna in spontana. S Saturnom v znamenju Raka je zamišljena in preudarna. Pia Zemljič je delovna in nagnjena k tveganju. Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Ovna, in sicer v 10. Hiši., kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena.

Pia Zemljič – Vse najboljše!

Je resna in delovna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo, ter v vsaki situaciji poskrbeti zase. Svoje cilje v življenju običajno doseže, čeprav veliko tvega. Zna biti sama s sabo, ter je velik individualist, ki pa občasno potrebuje družbo, vendar ne zato, da bi jo usmerjala in ji svetovala, vendar zato, da deli svoja mnenja. Njen videz je prijeten, poteze pa zelo izrazite. Nežnost in romantika nista v njeni domeni, bolj je zanjo pomembna strast, brez katere ne more živeti.

Potrpežljivost je grenka, a njeno sadje je sladko.

Aristotel

Rojstva na današnji dan:

Barry Levinson, ameriški filmski režiser
John Ratzenberger, ameriški filmski igralec
Patrick Hernandez, francoski pevec
Robert Kovač, hrvaški nogometaš
Zack Braff, ameriški filmski igralec in režiser
Tanja Poutiainen, finska alpska smučarka

Današnji dnevni horoskop za 6. april 2020. Poskrbite za svoje zdravje, bodite doma in ostanite zdravi!

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obrnite se danes počasi vase, saj do zdaj niste imeli dovolj priložnosti za ta pomemben korak. Lahko razmislite tudi o ljubezenskem načrtu, o katerem sanjate že nekaj časa.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsako izpostavljanje na intelektualnem področju bo danes zaradi lune v devici podprto. Pot do ljubljene osebe pa bo malce naporna, saj vajine želje tokrat ne bodo uravnovešene.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sami sebi boste danes, ko bo luna v devici zastavili veliko vprašanj, vendar prave rešitve še ne bo na spregled. Kot boste tudi sami spoznali, gre le za trenutek, ki vas naj ne vznemiri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Predolgo ste se borili za skupne cilje, tokrat želite nadoknaditi nekaj, kar ste izpustili in zadeva vas in ljubljeno osebo. Z več samostojnosti in vplivom lune v devici lahko spoznate, kaj je dejansko dobro za vas.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne bodite črnogledi, stvari ki se dogajajo je žal potrebno sprejeti in seveda upati na boljše. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več zadovoljstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zaradi lune v vašem znamenju bo danes manj izrazita vaša notranja negotovost, ki jo spretno skrivate in vsekakor boste odločnejši, v slogu s tem kar se dogaja. Vsekakor pa se boste znali prilagoditi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na obzorju je nekaj, kar vam veliko pomeni in vas mika že nekaj časa. Srce vam bo zadovoljno poskočilo, saj boste doživeli prijetno presenečenje s strani osebe nasprotnega spola.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Ne izgubljajte časa, le pripravite s pomočjo lune v znamenju device vse potrebne dejavnike, ki vam bodo zagotovili rešitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo, toda druge možnosti ne bo na obzorju. Napeto bo tudi v domačem okolju, kjer nikar ne pretiravajte s svojimi radovednimi vprašanji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zavrtite pomembno številko in navežite stike z osebo, ki vam ponuja odgovore. Dogovorili se boste brez težav, saj vam bo predlog zelo pisan na kožo, spremlja vas tudi luna v devici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko razmišljanja, ki se bo prepletalo danes, bo usmerjeno k iskanju rešitev, vendar boste v vse kar boste počeli vlagali harmonije. Odnosi z družino bodo prijetni, zato se lahko sprostite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Napetost med vami in partnerjem bo pozno zvečer, ko luna preide v tehtnico minila, kar vam bo povrnilo upanje v vajin odnos. Situacija je namreč v zadnjem času že dosegla mejo, ko ste pričeli resno razmišljati celo o prekinitvi.