Dnevni horoskop za 5. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Energije današnjega dne vas varno vodijo brezskrbnemu življenju nasproti, zato jih sprejmite z odprtimi rokami. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved ali poiščite Angela, da vam prinese srečo.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Ne hodi pred menoj, morda ti ne bom sledil. Ne hodi za menoj, morda ne bom vodil. Hodi ob meni in bodi moj prijatelj.

Albert Camus

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Jin in jang od vas zahtevata bolj trdo delo na nekaterih področjih, ki so ušla izpod nadzora, vendar vam bo to uspelo brez večjih težav, saj hitro dojemate in ste iznajdljivi, bolj kot ostala znamenja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobra volja in pozitivno razmišljanje vas bosta vodila v višave. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Vseeno pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Močno hrepenite po uspehu in slavi. Tega danes ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa to, da si že nekaj časa želita določeno stvar.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobra novica je, da bo v ljubezni danes vse na najvišji možni ravni. Preizkušnje v današnjem dnevu vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pomenu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes bo vaša nestrpnost do drugače mislečih zelo izrazita. Sodelavec bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali večji konflikt.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ugotovili boste da je lahko delovno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo podobno ter vpliv lune v vodnarju. Naj se koristno in prijetno združi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vi boste danes največji mirovnik med vsemi znamenji. Izogibali se boste konfliktom, napetim situacijam in ljudem, ki so preveč agresivni v svoji komunikaciji. Večer bo nežen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čustveni izbruh bo danes neizbežen, zgolj od vas pa je odvisno, do katere meje ste se tokrat pripravljeni spustiti. Spoznanje, da nikjer ne uživate tako kot doma, bo za vas balzam.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zastavili vam bodo veliko vprašanj, vendar ne jemljite vsega tako resno. Kot boste tudi sami spoznali, gre le za izmenjavo različnih mnenj, kar vas naj ne vznemiri.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znani ste po tem, da ste trmasti in nepremagljivi. Uporabite ti dve lastnosti, tudi ko se boste morali spopasti s kakšnimi manjšimi zdravstvenimi tegobami ali raznimi nesporazumi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bolj boste ljubljeno osebo spreminjali, več težav se nakazuje v vajinem odnosu. V prvi polovici dneva se bodo pojavile težave s tistimi, ki vam bodo želeli vsiliti svoja prepričanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naredite kakšen nov korak, posebno v ljubezenskih odnosih. Ne bo vam žal, tako boste le prijetno presenetili partnerja ali prijatelja. Okoli vas se nahajajo dobre priložnosti za začetek dobre zveze.