Dnevni horoskop za 29. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 29. februar, kaj pravi horoskop?

Dnevni horoskop za 29. februar 2020, astrološka smernica. Preverite dnevni horoskop za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Danes prihajata na obzorje energija vznemirjenosti in nemir. S težavo boste dokončali začeto nalogo. Hitre misli, menjavajoča se čustva, težave s koncentracijo bodo pogost spremljevalec.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.
Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Kdor se plazi, bo pohojen, kdor se previsoko nosi, se bo z glavo udaril v tram.

Benjamin Franklin

Rojstva na današnji dan:

Gioacchino Antonio Rossini, italijanski skladatelj
Jožef Schwegel, slovenski diplomat, politik, pesnik, pisatelj in prevajalec
John Philip Holland, irsko-ameriški razvijalec prve podmornice
Herman Hollerith, ameriški poslovnež, izumitelj, statistik

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Dnevni horoskop.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je prijeten dan, obarvan z energijo lune v biku. Največ dela boste imeli s tem, da poskrbite zase, za svoje počutje in za svoje prijatelje. Pričakujte tudi njihovo zahvalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ljubezensko preizkušnjo boste odlično rešili. Končno se z luno v vašem znamenju prebujate, želite si več, bodisi v družinskem okolju, bodisi na čustvenem področju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se boste usmerili v drastične spremembe, ki bi popestrile pomemben trenutek. Tako, kot bo, bo odlično za vaš okus in tudi morebitni napredek. Ničesar ne poskušajte spreminjati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Do nekoga boste danes kljub prijetnim energijam lune v biku nezaupljivi. Skušajte odpustiti in čim prej pojdite dalje, saj zamere nikoli ne vplivajo dobro na delovanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko boste končno prosti, boste poskrbeli, da se bo vaše družabno življenje odvijalo tako, kot ste si vi zamislili. Odličen gostitelj boste, tudi v družbi boste najbolj opaženi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zakaj bi se venomer samo prilagajali, ko pa se lahko postavite za tisto, kar vam je všeč. Z vplivom lune v biku se boste danes nekoliko lažje prilagajali in razumeli druge.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svoj čas boste danes namenili obveznostim, čeprav ste načrtovali drugačen konec tedna. Naj vam ne bo nerodno razložiti, kaj bi radi nekako spremenili in kaj vas najbolj moti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prijetno povabilo vas bo danes razveselilo. Morda se boste odpravili na srečanje v zadnjem hipu, ampak tudi to ne bo prepozno, ker si vas nekdo resnično želi ob sebi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem in finančnem področju ostajate zvesti sebi, kar spretno dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali danes ustrezno odgovoriti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikomur ne boste dovolili, da bi vas danes spravil v slabo voljo. Konec tedna vam prinaša zanimivo družabno življenje, ki bo popestrilo tudi ljubezensko življenje vezanih in samskih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Današnji dan z ugodnim vplivom lune v biku izkoristite predvsem zato, da si naberete novih moči. Razvajajte se in počivajte. Uspelo vam bo preložiti nekaj, kar vas obremenjuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razigrano se boste prepustili dnevu in si vzeli vse, kar se vam bo ponujalo. Vikend bo namenjen druženju s prijatelji in izmenjavi zanimivih mnenj, ki vas bodo notranje prebudila.