Dnevni horoskop za 28. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu pričakujte čutenje krepkosti, čistosti in dviga energije na višjo raven. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 13.32 preide luna v znamenje kozoroga

Luna v kozorogu

Z luno v kozorogu bo čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino.

Težje delo
Težje delo pozitivno
Urejanje nohtov
Urejanje nohtov pozitivno

 

Resnično verjamem v srečo. Ugotavljam namreč, da trše ko delam, več sreče imam.

Thomas Jefferson

Rojstva na današnji dan:

Nakamura Hadžime, japonski budistični filozof, indolog in prevajalec
Matjaž Tanko, slovenski novinar in televizijski voditelj
Russell Alan Hulse, ameriški fizik, nobelovec
Ed Harris, ameriški filmski igralec

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete pričakovati pozitivnih odzivov, če se še sami niste dovolj potrudili, da bi v popravili napake, povezane s preteklostjo. Preprosto se ne boste mogli več pretvarjati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bolj dvomljivi boste kot običajno, saj ste siti kritik in neprestanih negativnih opazk. Pazite tudi na zdravje, saj trenutno niste v najboljši koži, da se boleznim ubranite na eleganten način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osredotočite se le na eno težavo, ki je tesno povezana z zasebnim področjem, saj si boste v nasprotnem primeru povzročili le zmedo. Pomagal vam bo nekdo, ki ima izrazito intuicijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Privoščite si sproščen dan v družbi prijateljev. V službi ste pod velikim pritiskom in resnično potrebujete sprostitev, ki vas bo zvečer ponovno postavila na pravo mesto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na polovici poslovne poti se boste ustavili in ugotovili, da ste nekoliko negotovi in nemirni. Raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Slišali boste nekaj, kar vas bo močno vznemirilo in po drugi strani tudi razveselilo. Nimate dovolj moči, da bi se branili in se izpostavljali, zato raje počakajte na ugodne vibracije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne poskušajte s silo vplivati na sodelavce, bolje bo, če boste prijazni in hkrati diplomatski. Svojo moč boste še povečali, če se boste soočili z nekom, ki je močnejši od vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se boste lahko z osebo, ki vam je všeč, spontano dogovorili za druženje. Prepustite se prijetnemu utripu, ki bo kratek, vendar zelo strasten in obetaven za prihodnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč se zadnje čase nagibate k skrajnostim, zato v ljubezni ne najdete svojega miru in harmonije. Pri pravnih poslih in v stikih z uradniki potrebujete pomoč nekoga, ki je bolje seznanjen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoliko zmedeni in občutljivi boste. Veliko bo sicer družabnega dogajanja, vendar lahko zapravite preveč svojega dragocenega časa, zato se boste verjetno umaknili v svoj svet.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste zadovoljni, ko boste videli, kako se bodo stvari spontano odvijale. Mnoge med vami čaka razčiščevanje odnosov in usmerjanje k manjšim spremembam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V odnosih s sodelavci bo danes nekaj težav. Gre za stvari, ki niso preveč zapletene, toda prepogosto se ponavljajo in vas jezijo. Nikar ne dovolite, da bi postali odvisni od drugih.