Dnevni horoskop za 27. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan! Strahovi, povezani s skrbjo, občutek ogroženosti, nezaupanje, nervoza, nespečnost in nemir, se vas danes ne bodo dotaknili, saj boste sigurni vase. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna je v strelcu

Tek vas bo razbremenil črnih misli ter vam dodal notranjo moč.

Všeč vam bodo temne barve ter bolj enostavni vzorci, odštekane kombinacije, vendar bolj športne, elegantnim oblačilom in ličenju se boste izognili, saj boste želeli poudariti svojo naravno lepoto.

Čas je odličen za obisk finske savne. V nego telesa se ne boste preveč poglabljali, dovolj vam bo hranilna krema in že boste pripravljeni na nova doživetja.

Učenje in intelektualno delo
Učenje in intelektualno delo
Podpis pogodbe
Negativno

 

 

 

 

 

Če misliš, da zmoreš, zmoreš. Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.

Mary Kay Ash

Rojstva na današnji dan:

Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom
Vladimir Andrejevič Uspenski, ruski matematik
Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec
Jimi Hendrix, ameriški glasbenik

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Končno boste spoznali, da vas vaša prirojena zaletavost in trma ne vodita nikamor. Če bodo od vas zahtevali odgovore, odgovorite razumsko, ne prepuščajte se le trenutni jezni.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Ni pravi čas za spremembe, počakajte da se vzpostavi bolj ugodna energija. Notranji nemir na čustvenem področju vas bo prisilil, da uveljavite svojo voljo, vendar se skušajte držati nazaj.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Življenje vas bo danes vabilo k ustvarjanju in veselju, ki vas bo napolnilo z umirjeno energijo. Igriv pristop, ki ga prinaša luna v strelcu bo tisti, s katerim boste lahko osvojili skoraj vsako možnost.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Pričakujete nerganje, dobili pa boste pozitivne vibracije, kar vas bo presenetilo. Vaši scenariji se tokrat ne uresničujejo, prav nasprotno, dosegli boste nekaj več, še posebej na poslovnem področju.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Danes boste razpoloženi in zelo komunikativni, tudi v družbi tistih, ki vam niso najbolj naklonjeni. Naraščajo vaša ljubezenska pričakovanja, kar pa ljubljeni osebi ne bo najbolj všeč.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Kljub čudnemu občutku bodo prihajale priložnosti k vam, toda skozi druge ljudi in naslove. Zato malo ponižnosti in pripravljenosti ne bo škodilo, saj lahko pridete do dobrih rezultatov.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Prenehajte delati iz dolžnosti in začnite nekoliko bolj ceniti svoje sposobnosti. Osredotočite se na smer, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na cilj. Ne dovolite, da vas usmerijo na napačno pot.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Skušajte v današnjem dnevu izraziti svoje ideje in želje, pri tem pa ne bodite obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo. Ne olepšujte resnice, ampak jo predstavite takšno kot je.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Ste na manjši prelomnici in vse se bo tekom dne spremenilo, kar vas razveseljuje. V ljubezni ne silite skozi zaprta vrata, saj bi naleteli na še bolj negativno situacijo, kot je trenutno.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Pripravljeni boste na napredek in višje cilje. Vse skupaj bo v kombinaciji z vašimi sposobnostmi ključ do boljšega počutja in dviga vaše samozavesti, kar vas bo razbremenilo.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Nekaj prevelikih pričakovanj bo podrlo vaš začrtan tempo. Zelo boste zapravljivi in nekoliko zoprni do drugih. V kolikor se zavedate svojega pretiravanja bo lažje peljati stvari v pravo smer.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Vzemite si več časa, postorite tisto, kar vas obremenjuje. V ljubezni vas bodo zmedla nasprotujoča si sporočila, vendar boste kljub temu še vedno vztrajali pri svojih odločitvah.