Dnevni horoskop za 26. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes je pravi dan, da razkrijete prešernega notranjega otroka v sebi in zaplešete z njim v vsej hudomušnosti. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 9.11 luna preide v znamenje strelca

Luna v strelcu

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Šport in rekreacija
Šport in rekreacija pozitivno
Potovanje
Potovanje pozitivno

Ob 16.06 nastopi Prazna luna – Mlaj

Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

Širiti ljubezen, truditi se po svojih najboljših močeh in biti neobremenjen s posledicami ali rezultati, to je življenje.

Brian L. Weiss

Rojstva na današnji dan:

Slavko Avsenik, slovenski glasbenik in skladatelj
Tina Turner, ameriška pevka
Jelko Kacin, slovenski obramboslovec, politik
Vreni Schneider, švicarska alpska smučarka

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki stoji za vami, vam bo pomagal pri vseh pomembnih odločitvah, v katerih se sami ne znajdete. Bolj iznajdljivi boste na ljubezenskem področju, zato bo partner zelo vesel.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne borite se s skromnostjo nekoga in ne pričakujte priznanja za vsako ceno. Izkoristite svoje potenciale, saj bodo v prihodnje večkrat poplačani. Naredite kar je potrebno in se umaknite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mislili boste, da je težavna situacija razrešena, a to bo le zunanji videz. Nenavezanost bo vaš ključ do svobode in notranjega zadovoljstva, kar boste spoznali zvečer.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne izgubljajte časa ob prerekanju, saj tako ne boste dosegli tistega, kar si želite. Nič vam ne bo koristilo, če boste samo razmišljali, medtem ko se drugi pogumno premikajo naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes lahko pričakujete veliko zmede in nejasnosti, pojavi se lahko tudi manjši občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir in ga prenesti tudi v medsebojne odnose.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Uporništvo bo danes pokvarilo mirno situacijo, poleg tega se boste v pogovorih težko nadzirali. Spustite se tako daleč, da lahko še ohranite mirne in stabilne odnose.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes ne boste preveč razpoloženi za pogovor, saj ste z mislimi trenutno pri svojih situacijah, ki vas bremenijo. Vsakemu, ki vas bo izzival, boste odgovorili diplomatsko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Mirni boste, zato boste odlična družba za tiste, ki radi govorijo le o sebi. Vaša pozornost bo popoldne preusmerjena na materialno področje, kjer boste zelo zadovoljni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Posvetite se urejanju poslovnih zadev, še posebej tistih, s katerimi ste že nekoliko v zaostanku. Za ljubezen bo nekoliko manj časa, kar vas v bistvu sploh ne bo preveč bremenilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Postopoma prihajate iz težkega obdobja, kar vas bo osvobodilo negativnih misli in raznih dvomov. Energije bo dovolj, potrebno je le ohranjati pozitivno naravnanost in iskrenost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo želele posrkati vase. Pojdite preko njih, dajte vse od sebe in v večernih urah si privoščite odklop z dobrim prijateljem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Umirjena energija bo danes na vas delovala zelo učinkovito. Stvari se ne bodo odvijale tako hitro kot bi želeli, vendar boste vse skupaj počeli bolj poglobljeno.