Dnevni horoskop za 26. februar 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 26. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 26. februar 2020, astro napoved. Preverite dnevni horoskop za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Veliko in nemirno boste danes govorili in če nastopi tišina, se boste počutili nelagodno. S ploho besed boste skušali skriti nemiren um.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.
Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Človek šele takrat spozna, da je bil srečen, ko bega po ruševinah izgubljene sreče.

Paul Courty

Rojstva na današnji dan:

Levi Strauss, nemško-ameriški industrialec, izumitelj džinsa
Hekigoto Kavahigaši, japonski pesnik
Fats Domino, ameriški pevec R&B, glasbenik
Johnny Cash, ameriški pevec countryja
Recep Tayyip Erdoğan, turški politik, predsednik Turčije
Erykah Badu, afroameriška pevka R&B in hip-hopa

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Dnevni horoskop danes 26.2.2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v vašem znamenju boste nekomu pokazali več kot doslej. Vse se bo končalo ljubko in optimistično. Danes lahko vse skupaj pride na dan zelo spontano.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste poiskali nenavadno rešitev za nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa. Z luno v ovnu se lahko podate v akcijo, kjerkoli se boste danes nahajali. Sproščeni boste!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se boste z vplivom lune v ovnu zavedali, da morate v določeni zadevi pohiteti. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morda morali vseeno preveriti. Pazite, komu boste zaupali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vas bo rešila iznajdljivost. Imeli boste dovolj energije, pa tudi volje, da se spoprimete z vsem, kar vam bodo naložili. Vaša popotnica bo danes strasten pristop.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določene napetosti ponovno načenjajo vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete. Ne ukvarjajte se danes s tistimi, ki so zadirčni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Razmišljali boste samo s svojo glavo in prenehali verjeti tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo vašega neuspeha. Z luno v znamenju ovna bo danes močno poudarjen direkten pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub pozitivnem razpoloženju, ki ga prinaša luna v ovnu si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se sprostili v pravi, zabavni družbi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Doma vam še vedno nečesa primanjkuje. Vse skupaj se bo skozi dan, ko bo luna v ovnu odražalo v ljubezni. Pri tem bodite pozorni, da se ne zapletete s tistimi, ki so drugačni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Določena oseba vas danes, ko bodo v zraku ognjene energije, ne bo pustila na miru. Poskusite se nekoliko bolj postaviti zase in zahtevati tisto, kar smatrate da je za vas pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes, ko bo luna v ovnu, je pravi dan, da se odpravite na izlet. Na področju dela nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne in pestre situacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Optimizem bo danes na vaši strani, zato se s pomočjo lune v ovnu lotite zadev, ki vam običajno niso najbolj pisane na kožo. Konec dneva se boste počutili zadovoljno, obeta se vam tudi strast.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se lahko znajdete v turbulentnih energijah, vendar se nikar ne vdajte prehitro. Pri tem vam lahko pomaga dober prijatelj ali sorodnik, ki vas bo usmeril na pravo pot.