Dnevni horoskop za 25. november 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes je pravi čas, izpustite preteklost toku reke in čim bolj spontano vstopite v ta trenutek. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Luna je v škorpijonu. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za obisk fitnesa ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Ljudje podarjamo rože, kajti v rožah se skriva resnični smisel ljubezni. Kdor se skuša polastiti rože, bo priča umiranju njene lepote. Kdor pa bo to rožo le občudoval, kako raste na poljani, bo ta vselej ostala njegova.

Paulo Coelho, brazilski pisatelj

Rojstva na današnji dan:

France Mesesnel, slovenski umetnostni zgodovinar
Jožica Svete, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik
Billy Burke, ameriški filmski igralec, scenarist, producent
Christina Applegate, ameriška filmska in televizijska igralka

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste hitri, pogumni in predvsem prodorni. Čim prej se odločite glede novih sprememb, ki vas bodo popeljale v lepše obdobje. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki ste samski.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč se obremenjujete s situacijami, na katere žal nimate nobenega vpliva. Nemirni boste tudi zato, ker vam primanjkuje časa za določen spremembo, ki je nujno potrebna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes ne boste zadrževali svojih skritih misli in želja. Ob pravem trenutku boste izrekli prave besede, ki vas bodo popeljale do novih in zanimivih rešitev. Ne bojte se za svoj ugled.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dosedanje izkušnje vas očitno niso dovolj izučile. Trenutno se niste sposobni sprijazniti s tem, da se morate prilagoditi. Poskusite narediti kakšen korak in prisluhnite vsem vpletenim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste radovedni, zato čim prej vprašajte, kar vas zanima, saj boste dobili izčrpen odgovor. Vendar pazite na komunikacijo, ki zahteva od vas več prilagajanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Dokler ne boste zaupali pravim ljudem, se boste ves čas vrteli v krogu, popolnoma nezadovoljni n polni raznih nakopičenih negativnih silnic, še posebej tisti, ki ste v razmerju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes prihaja veliko energije, toda napačno usmerjena energija vam lahko naredi več škode kot koristi. Na ljubezenskem področju predolgo čakate, zato se čim prej aktivirajte.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekaj zoprnega se bo danes ponovilo in vas vznemirilo, čeprav ste bili prepričani, da je zadeva zaključena. V službi premislite o novi ponudbi, ki se vam nakazuje in je zelo mamljiva.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede poslovnih odločitev se ne morete dogovoriti, saj ste trenutno v slepi ulici, brez pravih ciljev. V ljubezni se vam približuje oseba, ki je popolnoma drugačna od vas, vendar zelo privlačna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste pravočasno odreagirali in pred vami je več priložnosti, saj imate vse poslovne zadeve natančno zastavljene in premišljene do potankosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločitev bo v današnjem dnevu izredno težka, saj bosta obe možnosti, ki se nizata zelo zanimivi. Sedaj morate priti zadevam do dna in se pogovoriti o tistem, kar vas obremenjuje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zelo jezni boste danes na nekoga, ki vse dela mimo vas in vas s tem ovira pred napredkom. Ne prenesete situacij, ko vas nadzirajo zato se boste danes suvereno postavili zase.