Dnevni horoskop za 24. november 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Danes se izognite kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo.

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 6.58 preide luna v znamenje škorpijona

Luna v škorpijonu

Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Ljubezen
Pozitivno
Obisk frizerja, striženje las
Obisk frizerja, striženje las negativno

Iskati pot do ljubezni z razumom je prav tako nesmiselno, kot iskati sonce s svetilko.

Rumi

Rojstva na današnji dan:

Ignacij Žitnik, slovenski politik in časnikar
Mara Hus, slovenska pisateljica
Emir Kusturica, srbski režiser
Katherine Heigl, ameriška filmska in televizijska igralka

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z nekom, ki vam je več kot simpatičen, se boste danes veliko pogovarjali in smejali. Vse skupaj bo optimistično naravnano. Izkoristite to in povejte vse tisto, kar vam leži na duši.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne zanašajte se na druge in premislite, koga boste poprosili za pomoč, saj bi vam nekdo utegnil celo škodovati na čuden način. Raje se sami podajte v borbo in zmagajte!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Napetost v domačem okolju se bo danes stopnjevala. Spraševali se boste, če bo kmalu kaj drugače, saj je to stanje za vas obremenilno. Nikar tako močno ne dvomite vase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem področju se bodo situacije začele počasi premikati na bolje. Dopoldne boste negotovi zaradi obnašanja znanca, nato boste začutili, da ste na pravi poti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vas čaka velik podvig na osebnem področju. Nekaj, na čemer ste delali v zadnjem času, se bo uspešno razpletlo in osrečilo vaše nemirno srce.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ne boste vedeli, ali bi prosti čas preživeli s svojo ljubljeno osebo ali bi si vzeli nekaj časa samo zase in se odklopili. Odločite se tako, da boste konec dneva zadovoljni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se boste morali poglobiti, veliko boste morali razmišljati tudi o zadevi, ki vas čaka v prihodnjih dneh, kar vas bo izčrpalo. Večer bo strasten in veliko bolj sproščen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste želeli povedati ljubljeni osebi, koliko vam pomeni, kar se bo izkazalo za odličen korak v smeri zadovoljstva. Imeli boste slab občutek, vendar bo v večernih urah izginil.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Družinskemu članu se boste le s težavo prilagodili, saj so vaše misli obremenjene s povsem drugačnimi situacijami. V vas se bo pojavil dvom, ki vas bo jezil skozi ves dan.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Besede osebe, ki jo srečujete, se bodo izkazale za nesramne govorice, kar vas bo razjezilo. Podvomili boste v vse skupaj in poiskali resnico, ki pa vas lahko pozitivno preseneti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav vas ljudje vedno znova razočarajo, še vedno verjamete, da si zaslužijo nove priložnosti. Danes bo vaše zaupanje nagrajeno, kar vas bo preko pogovora dvignilo v lepše energije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Veliko novic, ki prihajajo, bo obarvanih z vašim osebnim področjem, vendar vas bodo vznemirile. Šele zvečer boste zares sprejeli na pravi način, kaj vse bi morali storiti.