Dnevni horoskop za 24. februar 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 24. februar, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 24. februar 2020, astrološka napoved. Preverite napoved za vaše zodiakalno znamenje. Horoskop danes – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Danes lahko odkrijete področja v svojem življenju, kjer ste se naučili ravnati na določen način ne glede na to, kakšne so vaše naravne tendence v neki situaciji.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Samo ena pot vodi k sreči. Prenehati moraš skrbeti za stvari, ki presegajo moč tvoje volje.

Epiktet

Rojstva na današnji dan:

Matija Bravničar, slovenski skladatelj
Vladimir Bartol, slovenski pisatelj
Jiří Trnka, češki lutkar, ilustrator, animator, režiser
Maca Jogan, slovenska sociologinja
Judith Butler, ameriška filozofinja in feministka
William George »Billy« Zane, ameriški filmski igralec
Karel Holec, slovenski porabski pisatelj in novinar

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta 

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop danes 24.2.2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Usmerite kljub labilni energiji lune v znamenju rib svojo moč v konkretne rešitve, ki prihajajo popoldan. Prijatelj vas bo presenetil s pozitivno energijo, še posebej če ste samski.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne bodite oblastni nad podrejenimi. Veliko bolj veseli boste, če se boste pridružili vsem ostalim in skupaj tkali inovativne rešitve v smeri boljše prihodnosti. Zvečer pričakujte umirjenost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede določene zadeve boste zelo neodločni, vaše srce namreč zaznava, da morda niste na pravi poti. Razmišljali boste tudi o tem, kaj bi radi dogradili ali spremenili v ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub nežni energiji lune v ribah boste danes izredno odločni in nihče vam ne bo nasprotoval. Z nekom, ki je za vas že dlje časa velika uganka, se bosta morda celo zbližala.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S pomočjo lune v znamenju rib lahko v današnjem dnevu pričakujete pozitiven razplet določene situacije, vendar le v primeru, če se ne boste preveč obotavljali in dvomili vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Preveč se obremenjujete z nekom, ki si tega zaradi svojega obnašanja žal ne zasluži. Morda je napočil čas, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce in tudi nekaj storite v tej smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnji dan bo namenjen reševanju zadev na področju dela, vendar ne prehitevajte dogodkov in se ne zapletajte v prepire, ki bi pokvarili sicer tako sproščeno in prijetno vzdušje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Že nekaj časa vas obremenjuje starejša oseba, ki ji ne morete dopovedati, da vendarle želite samo svoj mir. Razburjanje vas ne pelje nikamor, zato se predajte lepim energijam, ki jih prinaša luna v ribah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo težko vam bo skrivati nekaj nenavadnega. Zadeve, v katere ne verjamete ali vam ne ustrezajo pustite danes na miru. Ne izgubljajte upanja, posebno na področju ljubezni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sprijazniti se morate, da ste za določeno zadevo, ki se zaradi nejasnosti ki jo prinaša luna v ribah odgovorni le vi. Ne dovolite si, da vas v slabo voljo spravljajo stvari, ki se vas ne tičejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja nekaj nejasnih napetosti, ki jih prinaša luna v znamenju rib. Največ bo nesoglasij z vašimi bližnjimi, ki si prevečkrat mislijo, da boste popustili in se vedno strinjali z njimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes je zaradi vpliva lune v vašem znamenju odličen čas za uvajanje sprememb. Bodite previdni, komu zaupate in se v novo zgodbo raje podajte zaradi sebe in stvari, ki so za vas pomembne.