Dnevni horoskop za 23. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop danes?

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Energije današnjega dne vas varno vodijo brezskrbnemu življenju nasproti, zato jih sprejmite z odprtimi rokami. Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Luna je v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo.

Ljubeče srce je najboljša iskrena modrost!

Rojstva na današnji dan:

1993 – delovati začne prva slovenska spletna stran, ki jo postavi ekipa Inštituta Jožef Stefan

Žiga Zois, slovenski naravoslovec
Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj
Billy the Kid, ameriški razbojnik
Miley Cyrus, ameriška filmska igralka in pevka

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Z dobro voljo boste začeli dan, pripravljeni boste na nove dogodivščine, le ljubezenske zadeve ne bodo imele najboljše oblike. Odprite oči, preden gre vse kar je zanimivega mimo vas.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Poleg prijaznosti boste danes v določeni situaciji pokazali odločnost, ki je od vas nihče ni pričakoval. Ne boste se obremenjevali s kritiko, saj boste popolnoma prepričani vase.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Uživali boste v pozornosti in čutili, da vam je nekdo, ki vam je že dlje časa všeč danes zelo naklonjen. Čeprav zapravljanje ni vaša strast, boste danes uživali v dolgih nakupih.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Manj kot si malenkosti privijate k srcu, lažje boste napredovali s svojimi preudarnimi odločitvami. Sreča bo danes na vaši strani, zato ne oklevajte, ampak se usmerite v višave.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

V domačem okolju vas bodo zasuli s svojimi težavami, zaradi česar se bo nakopičilo tudi nekaj negativne energije. Skušajte se soočiti z njihovimi zahtevami in se sprijazniti z dejstvi.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Vse kar se vam dogaja, lahko nadaljujete, saj vas spremlja močna podpora družine. Danes boste potrebovali dobro voljo in optimizem, da se boste naravnali na ugodne energije.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Truditi se boste morali, da ohranite zbranost, saj vas bo nekdo ves čas skušal speljati na led. Prišel bo trenutek, ko vam bodo popustili živci in takrat se nujno poskusite zadržati.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Izjemno iznajdljivi boste, saj bo treba poiskati kakovostno rešitev za določen problem, ki se odvija v družinskem krogu. Izzive boste sprejemali odprto, veseli boste vsakega komplimenta.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Situacije bodo končno takšne, kot vam ustreza, kar vas bo okrepilo. Našli boste nekoga, ki razmišlja podobno. Ljubezen vas bo danes, ko bose nekoga pogrešali obremenjevala.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Sprijaznite se, ljudje odhajajo iz vašega življenja, kar vas bo najprej nekoliko prizadelo, nato boste ugotovili, da je to morda vaša priložnost za nove začetke.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Svoje občutljivo razpoloženje boste skrivali pred neznanimi obrazi. Baterije si boste napolnili v družinskem krogu, ki bo vaše današnje varno zavetje, tudi v večernih urah.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Prišli bodo trenutki, ko ne boste vedeli, kje se vas drži glava, saj boste preobremenjeni s svojimi čustvenimi zadevami. Zakopljite se v prijetno branje, ki vas bo močno mikalo.